Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan eltelt az álmos, és szürke hétfő, a keddi nap azonban már teljesen más képet mutat, igazán sok meglepő, és váratlan esemény, és élmény érhet a hét második napján, lássuk, mit is ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Kedden érdemes kicsit előre tervezned. Érdemes már azt is kitalálnod, hogy szerdán, csütörtökön és pénteken mit csinálsz. Ha így teszel, nagyon megkönnyíted az életedet, és sokat segítesz, hogy minden simán alakuljon a héten. Jó tanács a hétre: semmit ne hagyj az utolsó pillanatra, mert abból csak baj származik majd.

Bika:

Megteheted, hogy betartasz valakinek, és megteheted, hogy visszaélsz a pozícióddal kedden. Ugyanakkor azt is tudnod kell, amit adsz másoknak, azt mindig visszakapod. Tudnod kell, ahogyan te viselkedsz, mások is úgy viselkednek veled. Ha megkönnyíted mások életét, a te életed is könnyebb lesz.

Ikrek:

Nem fér a fejedbe, hogyan irigyelhetik tőled mások azt, amid van. Nem fér a fejedbe a kicsinyesség, a gonoszság sem. Ma érdemes elbeszélgetned az irigyeiddel. Persze ne akard a saját érdemeidet kicsinyíteni, és ne akard bebizonyítani, hogy nincs mire irigykedni. Inkább mutasd meg, ők is elérhetik, amit te elértél.

Rák:

A feszültség igen nagy amplitúdóval mozog benned. Egyik pillanatban még nyugodt vagy, a másikban máris felkaptad a vizet. Pedig ha megőriznéd a nyugalmadat, könnyedén felismernéd, hogy ebben a helyzetben mit kell tenned. Talán eljött az ideje, hogy új célokat tűzz magad elé!

Oroszlán:

Tervezz hosszú távra! Ne azt nézd, mi a napi érdeked, vagy, mi az érdeked az idén. Nézd inkább azt, mit tehetsz meg azért, hogy jövő novemberben sikeresnek és boldognak érezd magad. Érdemes most akár egy évre is előre tervezned, és érdemes levetned magadról a szorító határidők rabigáját.

Szűz:

A türelem a legnagyobb fegyvered. Legalábbis, ha használod. Ma érdemes türelmesnek lenned, és érdemes türelmesen megvárnod, hogy minden jól alakuljon. Ahelyett, hogy kedden kapkodsz, legyél nagyon-nagyon türelmes. Azzal, ha türelmes tudsz lenni, lassan kikészíted az összes ellenfeledet, és lassan, de biztosan eléred a célodat.

Mérleg:

Itt a lehetőség, hogy megmutasd, milyen nagylelkű vagy. Itt a lehetőség, hogy megmutasd, mennyit adhatsz másoknak. Itt a lehetőség, hogy adj valakinek valamit, amire ő vágyik, és amiből neked rengeteg van. Hidd el, a nagylelkűségednek meglesz a jutalma a következő napokban.

Skorpió:

A legszívesebben kettős játékot játszanál kedden. Egyrészt mosolyognál az ellenfeleidre, másrészt már a győzelemhez vezető utat készítenéd elő. A csillagok egészen addig támogatják a tervedet, amíg nem ártasz az ellenfelednek. Jogod van a győzelemhez és jogod van, hogy ne áruld el minden lépésed. De nincs jogod másoknak ártani.

Nyilas:

Nem abban a tempóban haladsz, amiben szeretnél. Ma szeretnél gyorsítani, de valójában nem ez lenne a megoldás. Gondolj bele, talán azért haladsz ilyen lassan, mert rossz irányba mész. Ha ez a helyzet, csak az segít, ha módosítasz az irányon, mielőtt a gázpedálra taposnál. Ha már új irányba mész, gyorsíthatsz.

Bak:

Nem mindig az a legkézenfekvőbb megoldás, ami a legkézenfekvőbbnek tűnik. Nem mindig az a legegyszerűbb megoldás, ami azonnal az eszedbe jut. Ma érdemes kicsit tovább keresned megoldásokat. Ma érdemes kicsit tovább várnod, és türelmesnek lenned egészen addig, amíg a megoldás fel nem bukkan benned.

Vízöntő:

Szívesen állítasz magad elé példaképeket, és szívesen követed mások útmutatásait egészen addig, amíg azok már kényelmetlenné nem válnak. Vedd észre, már nincs szükséged, hogy mások mutassanak neked utat. Vedd észre, valójában az vezet jó irányba, ha te állsz a saját utad élére.

Halak:

Valakinek sokat jelent a nyugalmad, és hogy mosolyogva veszel tudomásul minden helyzetet. Az is sokat jelent neki, hogy néha helyette gondolkodsz, és néha helyette teszel meg olyasmit is, ami egyértelműen az ő dolga lenne. Ma azért a leghálásabb, amiben segítettél neki.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.