Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Már csak néhány nap van hátra az ünnepekig, fárasztó hétvége áll mögöttünk, azonban az előttünk álló napokban még ennél is jobban felpörögnek majd az események, kezdődik a hajrá, lássuk horoszkópod mit ígér a keddi napra?

Kos:

Meglepődsz, hogy mások hogyan gondolkodnak a világról. Meglepődsz, ahogy mások intézik a dolgaikat. Pedig ma nem az a dolgod, hogy másokkal foglalkozz, hanem, hogy te mit és hogyan teszel. Ma helyezd a figyelmedet a saját döntéseidre és a saját cselekedeteidre.

Bika:

Az élet játék. Sokan veszik túl komolyan, de sokan pont ezért veszítik el ezt a játékot. Most neked is az a feladatod, hogy ne komolyan vedd, hanem nyerd meg, ami csakis úgy lehetséges, ha a könnyedséget, a játékosságot választod. És ha élvezed a játékot.

Ikrek:

Mozdulj meg! Olyan régóta vagy tespedtségben egy bizonyos ügyben, hogy már el is felejtetted, valaha előre mozdultak az ügyek. Itt az ideje megmozdulni. Itt az ideje kimozdulni a tespedtségből. A mai nap az utolsó alkalom erre az idén.

Rák:

Ne felejtsd el, vannak tisztességtelen emberek körülötted. Ők akkor a legveszélyesebbek, mikor barátaid. Akkor legveszélyesebbek, amikor persze közel állnak hozzád, és amikor nagy befolyással vannak rád. A tisztességtelen barátok talán arra akarnak rávenni, hogy te is legyél tisztességtelen.

Oroszlán:

Úgy érzed, arra van szükséged, hogy valaki felpezsdítse a véred. Szeretnéd, ha végre valaki megmozgatna benned valamit. Egy inspiráló találkozásra vágysz most akkor is, ha egyébként a szerelmeddel élsz. Ez az inspiráló találkozás megtörténik veled még ma. De nem olyan formában, és nem úgy, ahogy elképzelted.

Szűz:

Nem is kell mondanom, mi a megoldás ebben a helyzetben. Pontosan tudod, azt, hogy mit kellene most tenned. Pontosan tudod, mire lenne szükség. Valamiért azonban nem tudod megtenni, amire szükség van. Valamiért nem tudod meglépni, amire szükséged lenne ma.

Mérleg:

Milyen ajándékot kérnél karácsonyra a Jézuskától? És miért nem adod meg magadnak ezt az ajándékot? Ne mondd, hogy nem teheted meg! Ha nem is adhatod meg magadnak egy az egyben, amit most kérnél a Jézuskától, az első lépést megteheted felé. Itt az ideje, hogy megtedd az első lépést!

Skorpió:

Nem a te dolgod rávenni másokat a kedvességre. Neked az sem feladatod, hogy megértesd másokkal, mivel bántottak meg valakit. Az azonban feladatod, hogy ma a békét terjeszd. Ma mindenkit arra kellene biztatnod, hogy béküljön ki, akivel összeveszett. Közeledik a karácsony, nem érdemes haragot tartani.

Nyilas:

Nagyon sok tehetség van benned. Nagyon, nagyon sok mindenhez értesz, pont ez a probléma. A sokféle érdeklődési köröd, a sokféle tehetséged miatt most nem tudod eldönteni, mibe is kezdj bele. Itt az ideje kitalálnod, jövőre milyen új tehetségedet bontakoztatod ki. Itt az ideje, hogy valami újban is megmutasd, milyen jó vagy.

Bak:

Minden lehetőség addig tér vissza hozzád, amíg fel nem ismered végre, és el nem fogadod. De minden lehetőség megváltozik egy picit, minden egyes alkalommal, amikor épp nemet mondasz rá, vagy amikor elmész mellette. Ezt azért fontos észben tartanod, mert így nem kell azon aggódnod, hogy nem ismersz fel néhány lehetőséget.

Vízöntő:

Ha nincs meg valami, amit szeretnél birtokolni, nem kell most kétségbe esned, egyszerűen csak el kell kezdened dolgozni, hogy a birtokodba kerülhessen, amit hiányolsz az életedből. Egyszerűen csak el kell kezdened dolgozni azon, hogy tisztességes eszközökkel megszerezhesd, amire vágysz.

Halak:

A tartozásaidat most megadhatod a hitelezőidnek. A tartozásaid visszafizetése kedden egyszerűbb lesz, mint eddig gondoltad volna. Nem érdemes ezúttal elszalasztanod a lehetőséget, mert ilyen jó pénzügyi visszarendeződés most nem lesz egy darabig. Most kell rendezned, ami még rendezetlen.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.