-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a te napod!

A hétfői szürkeség már a múlté, a keddi nap bizony alaposan változékony eseményeket hoz mindenki számára, fordulatoktól, és meglepetésektől sem lesz menetes a mai nap, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Ma nem haladnak könnyedén az ügyeid, különösen délelőtt tapasztalhatod meg azt, hogy szinte minden feladatnak kétszer kell nekifutni. Nem baj, ez épp azért történik, hogy semmit se tudj elhamarkodni, hanem a sors szinte rákényszerít, hogy gondold át a dolgokat kétszer, így biztosan a legjobbat tudod majd kihozni mindenből.

Bika:

A szabadság iránti igényed ma hatalmasra megnő, folyamatosan hajt a vágy, mennél, mozognál, szinte mindegy hová, csak ne kelljen egy helyben toporognod, vagy rád aggatott béklyókat elviselned. Úgy csinálsz, mintha csak késő tavasz, vagy már nyár lenne, programokat szervezel. Ez mind nagyszerű, csak közben ne feledkezz el a kötelezettségeidről.

Ikrek:

Már reggel, vagy legkésőbb délelőtt egy remek ötlettel állsz elő. A kollégák, üzletfelek, vagy partnerek már a részben kidolgozott tervek alapján is támogatásukról biztosítanak, úgyhogy vedd elő a merész énedet, s minden, amit eddig halogattál, kezdd el. Meglephet az eredmény, mivel pozitívan állnak hozzád és az ötleteidhez az emberek!

Rák:

Jupiter új kaput tár ki előtted, így lehetőséget kapsz arra, hogy nekifogj egy anyagi fellendüléssel kecsegtető terv megvalósításának. Bár már a kezdeti lépések megtételekor kiderülhet, hogy nem annyira egyszerűek és könnyűek a dolgok, mint ahogy azt eredetileg vélted, ám mégis megéri időt és energiát belefektetni a várható magas profitért cserébe.

Oroszlán:

Kedvességed és rátermettséged ma megment pár bonyolult élethelyzettől, sőt, még valamilyen hiba elkövetése után is megleled annak módját, hogy azt gyorsan kiküszöböld. A negatív kritikák sorát jól állod, nem mondasz ellent, hanem figyelsz és tanulsz belőlük. Nyitott leszel mindenre, idegenekkel is szívesen ismerkedsz, ma bármi kisülhet optimizmusodból.

Szűz:

A hétfői napot követően ma békére lelsz, kisimulnak a ráncok a homlokodon, és a mosoly is gyakori vendég lesz az arcodon. Egy segítő személy ellát konkrét információkkal, és könnyű megoldást mutat valamely gondodra. Kicsit furának tűnhet a helyzet, de ezt a rámenősséget muszáj alkalmaznia esetedben, különben sosem veszed észre, hogy segítő kezet nyújt.

Mérleg:

Tegnap még kissé belesüppedtél az álmok világában, ám ma már világot hódítanál, új dolgokba fognál. Ahogy felfedezel néhány újdonságot magad körül, úgy kezd pezsegni a véred is. Részben az új dolgok sikereinek lehetősége hoz lázba, másrészt pedig egy fura, de jó érzés kerít hatalmába. Rég volt részed ilyesmiben, így minden pillanatát ajánlatos kiélvezned!

Skorpió:

Jó tempóban indult a mai nap, s a további órákra sem lehet majd panaszod. Ez annak köszönhető, hogy sikerült magadat kipihenni végre, s a hétfői nap sem szívta le energiáidat, sok tartalékod maradt mára. Olyan, mintha kicseréltek volna, ami egész kisugárzásodon látszik. Minden tennivalóval végzel, sőt, már a holnapi ügyeket is elkezdheted.

Nyilas:

Nem kell és nem is érdemes régi, elavult dolgokhoz ragaszkodnod! Főleg akkor, ha azok nem haladnak előre, vagy téged húznak vissza a múltba. Nehéz ezt elfogadni, de ha belátod, könnyebben indulhatsz tovább ismeretlen terepek meghódítására. Vannak olyan élethelyzetek, amikor nem szabad erőltetni semmit, hanem el kell engedni, ami nem működik.

Bak:

A benned ösztönösen meglévő rábeszélőképesség ma nem lesz elég a sikerhez, több kell, ez pedig a hidegvér és a jól megfogalmazott cél. Egy olyan bonyolult élethelyzetbe kerülhetsz, ahol sokkal több kell a vágyad eléréséhez, mint a szimpla ösztönösség. Készülj fel minden megbeszélésre, legyen a mai napra sok terved! Így senki nem fog tudni téged csőbe húzni.

Vízöntő:

Ne csodálkozz ma azon, ha az emberek összesúgnak a hátad mögött. Többször is tapasztalhatod ezt a viselkedést, a legkülönfélébb helyeken, ugyanakkor nem rossz értelemben! Fontos, hogy ne reagálj ezekre a dolgokra, de meghallani éppen szabad! Erővel tölt fel annak tudata, hogy vannak irigyeid, akik valamely sikeredről pletykálnak.

Halak:

Ma egy kicsit érzékenyebben érintenek a világban történő dolgok, a környezetedben élő és dolgozó emberek panaszait pedig a sajátodénak fogod érezni. Szociális érzékenységed megnő, így nem csoda, ha mindenkinek segíteni akarsz, még akár pénzt is adnál annak érdekében, hogy javíts valaki sorsán. Tartsd szem előtt, hogy nem tudsz mindenkit megmenteni, főleg nem saját magától.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 52