Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk az álmos, szürke hétfői napon, a keddi nap már nem az egyhangúságról szól majd, a mai nap igazán sok meglepetést, és váratlan változást hoz életedben, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

A gyors megoldásokat keresed, és abban bízol, hogy mindenkinek tiszta lesz, mi a feladata melletted. Mégsem mennek olyan gyorsan a dolgok, mint azt remélted. Azzal gyorsíthatod az ügymenetet kedden, ha mindenkinek elmondod, mit vársz tőle, vagy, hogy miben tud segíteni neked. A nyílt kommunikáció gyorsítja meg a legjobban az ügyeket kedden.

Bika:

Pontosan tudod, hogy mi a megoldás egy helyzetben, és azt is pontosan tudod, hogy hogyan oldhatnád meg ezt a helyzetet. Ma azonban nincs elég energiád ahhoz, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Ma arra kellene koncentrálnod, hogy visszanyerd az erődet, és hogy feltöltsd az energiaraktáraidat. A legjobb az lenne, ha ma egész nap a vízparton heverhetnél.

Ikrek:

Ellenségként kezeled egy barátnőd barátnőjét, mert talán féltékeny vagy rá. Kedden megértheted, hogy ez a fajta féltékenység mekkora butaság, és azt is megértheted, hogy nincs szükséged arra, hogy kizárólagosságot követelj a barátaidtól. Itt az ideje annak, hogy bővítsétek a baráti körötöket néhány taggal.

Rák:

Van egy szakmai kritikusod, valaki, aki szívesen köt bele a munkádba, és aki azt hiszi, hogy sokkal jobb nálad. A valóság azonban az, hogy kettőtök közül te vagy a jobb, és te vagy az, akinek sokkal nagyobb a szaktudása. talán pont egyfajta szakmai féltékenység szüli ezt a kritikát, ezért sem kell vele komolyabban foglalkoznod.

Oroszlán:

A sok, apró stressz könnyen felemésztheti a figyelmedet. Persze, tudom, hogy egy-egy kellemetlenség könnyen kibírhatónak tűnik a számodra, és úgy véled, hogy sok elfér a zsebedben. A valóság azonban az, hogy a sok kicsi stressz összeadódik egy jó naggyá, és így már nem is olyan laza a helyzet. Ma próbálj ki valamilyen stresszkezelő technikát!

Szűz:

A barátnőid között épp átrendeződés zajlik. Valaki eltávolodik tőled, másvalaki közelebb kerül hozzád. A távolodás talán megijeszt, de nyugalom, ez egy természetes folyamat. Nem veszíted el örökre őt, egyszerűen csak átalakul a kapcsolatotok olyanra, amilyenre most szükségetek van, és ami most mindenkinek a legjobb.

Mérleg:

Könnyedén elfeledkezhetsz egy csekkről, egy fizetnivalóról, vagy egy apró tartozásról. Kedden megfeledkezhetsz a pénzügyi kötelességeidről, de ez a feledékenység később még sokba kerülhet neked. Ezért fontos, hogy ma ellenőrizd, hogy mindent befizettél-e, és azt is, hogy mindenkinek megadtad-e a tartozásodat?

Skorpió:

Úgy érzed, hogy agy vitában mindig pontosan ugyanazokat a köröket járjátok, és a másik fél nem figyel az érveidre. De vajon tényleg ő az, aki nem figyel az érveidre? Nem lehet, hogy te sem hallgatod meg őt? Ma hallgasd figyelmesen azt, aki beszél hozzád, és tartsd észben, hogy ő a saját igazságát mondja neked, de a te igazad lehet más is.

Nyilas:

Megvan az eszközöd ahhoz, hogy megnehezítsd a saját életedet ezekben az augusztusi napokban. De vajon tényleg azt akarod, hogy minden bonyolultabb, nehezebb és nyögve-nyelősebb legyen? Ha könnyíteni szeretnél a helyzeteden, akkor ne vegyél mindent olyan komolyan, és ne akarj pontosan megfelelni mások elvárásainak.

Bak:

Úgy érzed, hogy valaki nem mondott neked igazat. De vajon tényleg nem? Ha a tények felől közelítesz, akkor valóban nem az igazat mondta, de ez automatikusan azt jelenti, hogy hazudott? Mi van, ha ő sem volt tisztában a tényekkel? Mi van, ha csak meg akart kímélni a tényektől? És mi van, ha ő még mindig azt hiszi, hogy a tények hazudnak?

Vízöntő:

Minden helyzetben tudsz mit mondani, de kedden elállhat a szavad. Ha nem tudod, mi lenne a frappáns, vicces és hasznos megszólalásod, akkor jobb, ha hallgatsz. A csend úgyis sokkal erősebb bármilyen vicces megjegyzésnél. A csendnek ma gyógyító ereje van a környezetedben.

Halak:

Ma még azok is szívesen segítenek neked, akik máskor nem olyan kedvesek veled. Papírok, befizetések és egyéb ügyek elintézéséhez tökéletes a nap, egészen addig, amíg megőrzöd a nyugalmadat, és észben tartod, hogy az asztal másik oldalán ülő nem az ellenséged, hanem a segítőd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Csatlakozzon a beszélgetéshez