-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Túl vagyunk az álmos, és szürke hétfői napon, előttünk áll, egy már lényegesen pörgősebb, eseménydús, meglepetésektől sem mentes keddi nap, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Az elmúlt napokban csak nagyon apró léptekkel haladtál előre különféle ügyeiddel összefüggésben. Ennek a nem túl eredményes szériának ma vége szakad, tettrekészséged, extra energiáid és néhány új ötleted mindenkit lenyűgöz majd. Az életed kedvezőbb irányba fordul, fontos, hogy becsüld meg azt, amid van, és azt is, amit most tár eléd a sors!

Bika:

Az utóbbi időben kissé elhanyagoltad a számodra fontos embereket? Ez nem csoda, sok dolgod volt, ám ma ösztönösen szükségét fogod érezni annak, hogy időt tölts velük, figyelj rájuk, meghallgasd őket. Egy nagy beszélgetés minden hiányérzetet kárpótolni fog, helyreállítja majd a békét, és könnyebben futsz neki a következő napoknak.

Ikrek:

Sokat kapkodtál mostanság, örökösen siettél valahová, intéztél valamit, de ennek mégis lesz pozitív eredménye. Végül jó érzéssel tölt el az, hogy ma fontos feladatokat tudsz lezárni. A napi konstellációk segítik a célszalag átszakítását és a megnyugvást. Este pihenj meg, és gondold végig folyamatban lévő dolgaidat, esetleges problémáidat! Tanulj meg különbséget tenni a fontos és a lényegtelen között.

Rák:

Meglepően sok energiád van, még neked is feltűnik, hogy fokozott tempóval végzed a dolgodat, intézed az ügyeket, sőt, beszélj lyukat mások hasába. Ma zavarba ejtően meggyőző leszel, érdemes olyan témákat elrendezned, melyeknél másokat beleegyezése fontos. Üzleti ügyek, befektetések, szerződéskötések napja a mai! Sok sikert!

Oroszlán:

A mai a te napod, minden szempontból! Remekül alakulnak, jó eredményekkel záródnak ügyeid, ez egyaránt igaz munkára, emberi kapcsolatokra, tanulásra vagy akár pénzügyi döntésekre is. Számos helyen kell bizonyítanod talpra esettségedet, de nem tudnak megingatni semmilyen keresztkérdéssel. Az otthoni feladatokat, gondokat szintén könnyedén megoldod.

Szűz:

Ez a keddi nap és a különféle események zavarba ejtően jól alakulnak, nem is érted, mi történik, hogy nincs semmi gond és akadály előtted. Örülj, kétkedés helyett! Szerelem terén is emlékezetes perceket élhetsz át, és meglepően kiegyensúlyozott lesz az érzelmi világod. Aki még keresi az igazit, járjon nyitott szemmel, mert legkésőbb délután felbukkanhat egy szimpatikus egyed.

Mérleg:

Szép és nemes dolog a barátság, ám ennek tartóssághoz időre és alkalmanként önfeláldozásra is szükség lehet. A mai napod kiváló alkalmat kínál ahhoz, hogy kifejezd, milyen fontosak neked a baráti kapcsolataid. Az elmúlt pár hétben kissé hanyagoltad őket, pedig nagyon fontos szerepet tölt be az életedbe néhány ember. Ezt mondd ki hangosan és hidd el, hálásak lesznek ezért.

Skorpió:

Ma hajt a bizonyítási vágy? Mázlid lesz! Többször is alkalmad nyílik megmutatni, milyen nagyszerű képességek birtokában vagy, s mindent a helyén tudsz kezelni. Ám figyelj oda arra is, nehogy valaki szabotálja akciódat, hisz többen is irigykednek rád, és nem csak a munkád miatt. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen bármiről, tedd, amit az ösztöneid diktálnak.

Nyilas:

Ma komoly hatással lesz rád az, ami körbevesz, az emberek vagy épp az időjárás. Ha épp süt a nap, akkor egyszerűen madarat lehet veled fogatni, ha aztán beborul, vagy esős lesz az idő, inkább senki ne szóljon hozzád. Ezek a hangulatváltozásaid sokszor hátráltatnak, pedig épp ma kellene nagyon odafigyelni a tennivalókra, hogy senki ne kérhessen rajtad számon semmit.

Bak:

Ha valaki ma hozzád fordul segítségért, hát biztosíts számára segítő kezet, akár akkor is, ha megoldhatatlannak tűnő ügyről van szó! Az égiek jó szándékra bírnak rá, ráadásul sosem tudhatod, hogy a másik fél miért éppen rád gondolt azonnal. Figyeld meg, milyen jól esik majd a támaszává válni. Jó érzéssel tölt el, hogy csak benned bízott annyira, hogy beavasson ügyeibe.

Vízöntő:

Ez a nap kellemesen alakul, sok aprócska öröm forrása lesz, munka és magánélet terén egyaránt adódik ok az elégedettségre. Reggel még nem gondoltad volna, hogy mennyi apróságnak fogsz szívből örülni. Légy nyitott mindenre, akkor sokkal többször találhat rád a szerencse. A zárkózott embereket nemcsak a környezete kerüli el, hanem Fortuna is. Ugye nem ilyen vagy?

Halak:

A mai nap minden pillanatát maximálisan élvezd ki! Az égiek két kézzel szórják az örömre okot adó élethelyzeteket. A kedvező hangulat és az extra lendület segít abban is, hogy elérd, amit szeretnél, különösebb erőlködés nélkül. A kisugárzásod mindenkit levesz a lábáról, sőt, néhány olyan ügyet is le fogsz tudni zárni, melyek régóta nyomták teherként a válladat.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

48 Shares