-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Túlestünk az álmos, szürke hétfőn, azonban a kedd már teljesen más lesz, igazán mozgalmas, váratlan eseményektől sem mentse nap vár rá, lássuk, mit ígér horoszkópod keddre?

Kos:

Egy kicsit figyelemhiányos vagy kedden. Ma azt szeretnéd, ha mindenki rád figyelne, és ha mindenki veled foglalkozna. Persze ez sajnos nem történhet meg. Tudod, hogy ki az aki minden figyelmét rád tudja fordítani? Te magad vagy az a személy, aki száz százalékban csak rád figyelhet.

Bika:

Egy apró hiba is elég ahhoz, hogy a hangulatod elromoljon kedden. Ma sokkal több jó dolog történik veled, mint amennyi rossz. Ettől függetlenül hajlamos vagy a rosszat felnagyítani. Pedig pontosan ugyanennyi energiádba kerülne az, hogy a jó dolgokat nagyítsd fel, és a jó dolgokra figyelj a rosszak helyett.

Ikrek:

Érdemes lenne elvégezned egy kísérletet ma. Mi lenne, ha ma egész nap kevesebbet dolgoznál, és többet pihennél. Azzal, ha több szünetet tartasz lehetővé válik a számodra a koncentráltabb munkavégzés. A koncentrált munkavégzés pedig rövidebb idő alatt sokkal több eredményt hoz majd neked.

Rák:

Vedd észre a keddi események mókás oldalát! Tulajdonképpen ma csak azt kellene csinálnod, ami mókás, és kerülnöd kellene mindent, ami unalmas, lehangoló, vagy egyszerűen csak nélkülözi a mókát. Az, ha a vidámságot választod, sok problémát megoldhat az életedben.

Oroszlán:

Nem mindig a logikus megoldás a legjobb megoldás. Néha a logika félrevezet, és néha az ésszerűség csődöt mond. Ma sem működnek a papírformák az életedben, és ma is máshogy alakulnak a dolgaid, mint ahogyan az a nagy könyvben – szerinted – meg van írva. Végül minden jól alakul majd.

Szűz:

Kedden szövetséget köthetsz valakivel, akiről nem gondoltad volna, hogy valaha szövetségre léptek majd. Talán korábban más állásponton voltatok, de ma megértitek, hogy valójában ugyanazt szeretnétek. A ma köttetett szövetségek sokáig tartanak, és eredményesebbek lesznek, mint azt gondolnád.

Mérleg:

Érdemes mindenkivel kedvesnek lenned, mert nem tudhatod, hogy ki fog segíteni neked a következő pillanatban. Ma azok az emberek is szívesen segítenek neked, akikkel nem vagy kedves, de azért a kedvességed és a mosolyod igencsak megolajozza az ügymenetet.

Skorpió:

Szívesen dobod fel a napodat valami szokatlan programmal, vagy egy merész döntéssel. Mindent elkövetsz kedden azért, hogy ne kezdj el unatkozni. Ma érdemes olyan barátnőiddel találkoznod, akikkel az idén még nem volt időtök egymásra. Ők egészen meglepő dolgokat mesélnek majd neked.

Nyilas:

Ideje újragondolnod egy tervedet. Talán már-már mániásan ragaszkodsz ehhez a tervedhez és nem veszed észre, hogy te vagy az egyetlen, aki szerint ez egy jó terv. Könnyen lehet, hogy mindenki folyamatosan arról beszél neked, hogy változtatnod kellene a terveden, csak te nem akarod meghallani ezt.

Bak:

Fontos, hogy kedden ne csak adj másoknak, de te is fogadj el másoktól. Ha mindig csak te vagy az, aki adsz akkor hamar kifogyhatsz a kincseidből. Ha azonban hagyod, hogy mások is megajándékozzanak a saját kincseikkel, akkor megtalálhatod az adás és a kapás kényes egyensúlyát.

Vízöntő:

Hangulatember vagy kedden, és hajlamos vagy mindenkinek a pillanatnyi hangulatod szerint válaszolni. Ezzel azonban talán pont azt nehezíted meg, hogy átgondolt és hosszútávú eredményeket érj el. Ma érdemes jobban megfontolnod a válaszaidat még akkor is, ha ehhez most nincs hangulatod.

Halak:

Mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd azt a célt, amit mára kitűztél magad elé. Ez a célkitűzés sokkal jobban korlátoz, mint amennyire inspirál Enélkül a cél nélkül talán valami teljesen mással foglalkoznál, és abban a témában sokkal nagyobb eredményeket érnél el, mint a céloddal kapcsolatban.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 25