-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Túl vagyunk a szürke, álmos hétfőn, érkezik a kedd sok meglepetéssel, a mai nap igazán eseménydúsnak, mozgalmasnak, fordulatokban gazdagnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Olyan barátnők vesznek körül, akikre igazán érdemes hallgatnod. Ma az is kiderülhet, hogy ők még akkor is érted dolgoznak, és neked segítenek, amikor ott sem vagy. Lehet, hogy ma olyasmit intéznek el helyetted a barátaid, amit már régóta nem voltál képes egyedül megoldani.

Bika:

Figyeld meg, milyen szerencsés vagy a szerelemben, a munkában és a pénzügyekben. Még az is lehet, hogy ma igen nagy szerencsével egy pénzösszeghez jutsz. Becsüld meg azt a pénzt, ami ma az öledbe hullik. Legyen bármilyen kevés is ez szerencsepénz, ami akkor hoz szerencsét, ha elköltöd.

Ikrek:

Többet kellene hallgatnod a megérzéseidre. Itt az ideje annak, hogy a belső hangod vezessen. Itt az ideje annak, hogy felismerd, a belső hangod mindig is pontosan tudta, hogy mit kell tenned. Te azonban néha nem azt teszed, amit a megérzéseid diktálnak. Ma ne kövesd el ezt a hibát!

Rák:

El kell engedned valakit az életedből. valakivel szinte már semmilyen kapcsolatod sincs, és talán csak a megszokás miatt találkoztok. Itt az ideje, hogy mindketten felszabaduljatok ez alól a kötelezettség alól, és itt az ideje, hogy mindketten gyümölcsözőbb kapcsolatok felé induljatok.

Oroszlán:

Felnézel valakire, és piedesztálra emeled, pedig ahelyett, hogy isteníted őt meg kellene kérdezned, hogy mi a titka. Könnyen kiderülhet, hogy sokat tud neked segíteni, ha hagyod, és ha nem csak messziről csodálod őt. Ma a példaképeid igazi tanácsadókká, segítőkké válhatnak az életedben.

Szűz:

Figyeld meg, mennyivel egyszerűbb arra felé haladnod, amerre az élet áramlása vezet téged. Könnyen lehet, hogy szívesen mennél az ellenállás ellen, de nem az a jó irány A szerencsés emberek sokszor nem tesznek mást, csak követik az életeben jelen lévő áramlást. Haladnak a lehetőségeikkel és ez elég is.

Mérleg:

Szerencsés vagy a munkádban, és olyan lehetőséget kaphatsz, amely garantálja az elismerést a számodra. Ehhez az kell, hogy ne mások munkájára figyelj, és ne azzal foglalkozz, hogy mások hibáit sorold a főnöködnek. Ma koncentrálj az eredményekre, a sikerekre és arra, hogy támogasd a kollégáidat is.

Skorpió:

Olyan helyről kapsz segítséget, ahonnan nem is gondoltad volna. Mostanában azt érezted, hogy senki sem támogat téged, de ennek vége. Ma felismered, hogy milyen sok és milyen erős támogatód van. Olyanok is melléd állnak kedden, akik legutóbb még észre sem vették, hogy szükséged lenne egy kis segítségre.

Nyilas:

A szerelmeddel mostanában nem ment minden úgy, ahogy azt szeretted volna. Ideje tisztáznod magadban az érzéseidet. Ha még mindig szereted őt, akkor ma viselkedj vele pontosan úgy, mintha az elmúlt hetek, hónapok meg sem történtek volna. Ha meg tudsz bocsátani, minden gyorsan rendbe jön majd köztetek.

Bak:

A legszívesebben egy álomvilágot teremtenél magad köré. Talán úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy elmenekülj a valóság elől. Ne felejtsd el, hogy a saját valóságodat csakis te teremtheted meg. Ne felejtsd el, hogy a saját valóságod elől nem elmenekülnöd kell, hanem a kezedbe venned és alakítanod kell azt.

Vízöntő:

Egyszerűbb is lehetne a helyzet, mint amilyen most. Úgy tűnik, hogy néhány élethelyzetet összekuszáltál, és most arra vágysz, hogy valaki segítsen végre kibogoznod ezeket. Ne felejtsd el, ez a bonyodalom olyasmi, ami neked segít. Azért van szükséged erre a felfordulásra, hogy tisztábban láss egy ügyben.

Halak:

Mostanában nincs időd a szerelemre, vagy úgy gondolod, hogy alkalmatlan vagy arra, hogy ismét megnyisd a szívedet valakinek. Gondold újra! Kedden szerencsés vagy a szerelemben, és most egy tavaszi flörtre számíthatsz. Ez a flört pedig bebizonyítja neked, hogy valójában mélyen vágysz a szenvedélyre.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.