-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

sky, night, galaxy, milky way, stars, explorer

Túl vagyunk az álmos hétfői napon, azonban az unalomnak vége, a keddi nap bizony igen változatosnak, meglepetésekben gazdagnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod a keddi napra?

Kos:

Kedden megint az anyagiak kerülnek az érdeklődésed középpontjába. Talán érkezik egy váratlan számla, vagy kedved támad előfizetni valamire, esetleg megvennél valamit, ami épp egy kicsivel drágább, mint az neked jól esne. Ha ma úgy érzed, hogy nincs elég pénzed, ne a kiadásokat csökkentsd, hanem a bevételeket növeld.

Bika:

A legszívesebben az egész napot azzal töltenéd, hogy heversz egy vízparton, koktélokat szürcsölgetsz, és pletykálkodsz a barátnőidről. Ez utóbbit egyébként nem ajánlom mára, tehát az a legjobb, ha nem pletykálkodsz. Ami a vízparti heverészést illeti, azt ma megszervezhetnéd a hétvégére.

Ikrek:

Úgy érzed, hogy csak rajtad múlik a család jókedve, és csak te vagy az, aki felelős azért, hogy minden rendben menjen a családban. Nem kellene ilyen nagy felelősséget vállalnod magadra. Nem kellene azt gondolnod, hogy mindenki jó egészségéért és boldogságáért te vagy a felelős.

Rák:

Rengeteg ötleted van arra, hogy hogyan tehetnéd sokkal kreatívabbá a munkádat, és a munkahelyi környezetedet. Eddig talán elnyomtad magadban ezeket a kreatív terveidet, de itt az ideje annak, hogy a felszínre engedd őket. Ma rendezd át kreatívan az irodádat, dekoráld az asztalodat, és dobd fel a munkahelyedet sok színnel.

Oroszlán:

Sokat gondolkodsz mostanában a szerelemről? Helyes. A szerelmi életedet ugyanis érdemes lenne tudatosan a kezedbe venned, és az eddigi meglehetősen hektikus helyzeteket lecsendesítened. A szerelem a lételemed, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne izgalmas, inspiráló, békés és boldog egyszerre a szerelmi életed.

Szűz:

Ha úgy érzed, hogy a családod egy kicsit nyűgösebb a szokásosnál, vagy egy kicsit több idődet igénylik, mint eddig, akkor jól érzed. Kedden a családtagjaidnak több figyelmedre van szükségük, mint máskor. Estére tervezd be, hogy mindenkit meghallgatsz, a szüleidet, a szerelmedet, a gyerekeket. Mindenkinek lesz mesélni valója.

Mérleg:

Arra vársz, hogy olajozottabbá és egyszerűbbé váljanak a hétköznapok, de úgy tűnik, hogy csak holnaptól mennek majd gördülékenyen a dolgaid. Ami azt illeti a mai napot érdemes arra szánnod, hogy végiggondolod, milyen helyzeteken szeretnél változtatni, hol van szükséged segítségre, és hol tudod kézben tartani egyedül is a helyzeteket.

Skorpió:

Nem érted, hogy szalaszthattál el egy lehetőséget, amelyet mindenképp meg akartál ragadni. Úgy tűnik, hogy ma elmulasztasz egy határidőt, vagy nem készülsz el valamivel időre. Épp ezért már reggel érdemes ellenőrizned a mai feladataidat és azt is, hogy minden csekket, előfizetést rendeztél e időben.

Nyilas:

Úgy tűnik, hogy most egy kicsit megúsztál a befizetésekkel, vagy rosszabbul állsz a pénzügyekkel, mint szeretnél. Fontos, hogy tudd, a pénzügyi sikerek egyik titka az, hogy ne félj a pénztől, és ne félj az adósságoktól, vagy a pénzhiánytól sem. Ma őszintén vizsgáld meg az anyagi helyzetedet és azt, hogy mit engedhetsz meg magadnak.

Bak:

Úgy tűnik, hogy a kedd tartogat egy meglepő fordulatot a számodra. Úgy tűnik, hogy ma egy unalmas napra készültél, de az állóvizet egy pletyka kavarja fel. állítólag vár rád egy lehetőség majd a jövőben, te pedig már most szívesen elkezdenél azon gondolkodni, hogy elfogadd e ezt a lehetőséget.

Vízöntő:

Hallgatni arany. Ma nem azzal segítesz másoknak, amit elmondasz, hanem azzal, amit elhallgatsz. Tudom, ez elsőre furcsának tűnik, de mégis érdemes egy próbát tenned. Ma csak annyit mondj el másoknak, amennyit kérdeznek és amennyit nagyon muszáj. Figyeld meg, hogy így lesz mindenki a legboldogabb.

Halak:

Túl sokat akarsz kedden. ma szinte habzsolod az életet, habzsolod a feladatokat és habzsolod a vállalásokat. Ahelyett, hogy ma túl sokat vállalnál, túl sokat akarnál, érdemes lenne visszafogottabbnak lenned. Érdemes ma a mértéktartást választanod, mindenből csak mértékkel fogyassz, és feladatokat is csak óvatosan vállalj.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

62 Shares