Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Túl vagyunk a hét első szürke napján a hétfőn, minden kezdet nehéz, szokták mondani, nos, a keddi nap már igazán mozgalmasnak, és egyben eseménydúsnak ígérkezik minden szempontból, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

-- Hirdetés

Megvan az a trükköd, ami máskor mindig működött, és ami máskor minden helyzetben segített. Nem biztos azonban, hogy ez a trükk ma bejön. Valaki már figyel egy ideje, és kezd átlátni a trükkökön. Nem érdemes tehát kísérletezned, és nem érdemes trükköket használnod. Ma játssz teljesen tisztán és átláthatóan.

Bika:

Félreértheted valaki szavait, és azt hiheted, hogy támadást indított ellened, pedig ő csak szeretne megóvni téged egy tévedéstől. Érdemes lenne ma mindenki szavait átgondolnod, értelmezned, és megvizsgálnod, hogy valóban jól érted-e a jelentésüket. Így könnyen kiderülhet mindenki valódi szándéka.

Ikrek:

Egy gyermekkori emléked éled újra kedden. Ez az emlék most azért jut eszedbe újra, hogy segítsen neked, hogy tisztuljon, hogy gyógyuljon benned. Fogadd ezt az emléket szeretettel, és vedd körül sok-sok gyengéd gondosodással. Ne akard elfelejteni, inkább akard szeretettel és támogatással körülvenni gyermek önmagad.

Rák:

Néha a legbölcsebb segítőknek, és a legnagyszerűbb segítőknek is lehet rossz napjuk. Ilyenkor ők sem tudnak mit mondani és ők sem tudnak mit tenni. Pont ezért fontos, hogy te legyél önmagad számára a legbölcsebb tanácsadó, és te segíts magadnak a legtöbbet. Mert így, ha mások kidőlnek a sorból, te akkor is ott vagy magadnak.

Oroszlán:

A legszívesebben elfordítanád a fejed, és kisétálnál egy helyzetből, anélkül, hogy tudomást vennél a többi érintettről. Ez a megoldás talán a képzeletedben illik a királyi jellemedhez, a valóságban azonban egy cseppet sem áll neked jól. A legjobb az lenne, ha ma inkább odafordulnál másokhoz, és segítő kezet nyújtanál nekik.

Szűz:

Végre megérti valaki az álláspontodat, a szándékaidat, mindazt, amit már olyan régóta magyarázol. Végre elkezd látni valaki, és elkezdi érteni, hogy ki is vagy te valójában. Az egyetlen kérdés, ami megfogalmazódik benned, az az, hogy nem túl késő-e ez már. Ha úgy akarod, még minden időben történik, még mindent meg lehet menteni.

Mérleg:

Fontos, hogy tudd, nincsenek ellenségeid. Jó, talán az sem igaz, hogy mindenki a jóakaród és a barátnőd. De az biztos, hogy nincs a háttérben semmilyen olyan összefogás, amelyről azt gondolod, hogy zajlik. Hidd el, te vagy önmagad legnagyobb szabotőre. Ma fogj össze egy barátnőddel, annak érdekében, hogy mindketten segítsetek egymásnak.

Skorpió:

Szerencsésnek érzed magad, és nem vagy biztos benne, hogy rászolgáltál-e arra ami ma történik veled. Tartsd észben, hogy nem az a kérdés, mit érdemelsz, és mit nem. Az a kérdés, hogy a felelősségedet, a teremtő erődet, a döntési lehetőségeidet hogyan használod. Hetek óta sorozatosan jól élsz a lehetőségekkel, ennek ma meglesz az eredménye.

Nyilas:

Azt, ami igazán fontos el tudod mondani néhány szóval is. Minden más, ami hosszas magyarázkodással, pontos és részletes elbeszéléssel jár valójában csak időhúzás. Sokkal jobban jársz, ha ma lényegre törően az egyszerű, jól érthető kifejezésekre koncentrálsz, és nem akarsz mindent túlmagyarázni.

Bak:

Félre kellene tenned a régi sérelmeket kedden. Ma a régi sérelmek, azok, amelyek talán évtizedekkel ezelőtt keletkeztek megakadályozzák, hogy észrevegyél egy lehetőséget és megakadályozzák, hogy megkapj egy olyan előléptetést, amelyre már régóta vágysz. Ma igyekezz megbocsátani mindenkinek a munkahelyeden!

Vízöntő:

Nincs szükséged arra, hogy valaki az önjelölt főnöködként lépjen fel, és megmondja, mit kell tenned. Nincs szükséged arra, hogy parancsolgassanak neked. De arra azért szükséged van, hogy valaki végre megmondja, és megmutassa, hogy mi lenne a legjobb lépés. Ezt az ellentmondást azzal oldhatod fel, ha valóban tanácsot kérsz attól, akinek a tanácsát el tudod fogadni.

Halak:

Vedd észre, hogy milyen sokat jelent neked az, ha együtt gondolkozhatsz a barátnőiddel és a testvéreiddel. A pénzügyi együttgondolkodásnak hála most megnyílik az életedben egy pénzcsatorna. Nem olyan elvont pénzkapukra kell gondolnod, hanem egy plusz lehetőségre, egy munkára, egy projektre, egy újabb csatornára, ahonnan pénzed lehet, ha megdolgozol érte.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

-- Hirdetés

Csatlakozzon a beszélgetéshez