-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Milyen nap vár rád?

Túl vagyunk az álmos, szürke, fárasztó hétfőn, lassan beindul a hét, felpörögnek az események, igen sok kihívással kell szembenézned, fordulatos nap jön, lássuk mit ígér horoszkópod?

Kos:

Legyen időd és energiád arra, hogy alaposan körbenézz! Igyekezz kívülről szemlélni a dolgokat, így mások helyzetét átláthatod, vagy akár a sajátodat is jobban megértheted. Ha képes vagy elvonatkoztatni önmagadtól, akkor ma semmilyen nehézség nem ér villámcsapásként, sőt, rájössz, hogy mindaz, ami ma megesik veled, az valójában egy lépcsőfok a jobb élet felé.

Bika:

Újult erővel futsz neki a napi teendőknek, ellenlábasokkal, nehézségekkel szemben nem ismersz lehetetlent, minden esetben a megoldást lesed. Ismerd be, hogy hétfőn nem ment minden hibátlanul. Tennivalód rengeteg akad, ám ma sikeresen oldod meg a rád háruló összes feladatot. Még arra is jut időd este, hogy kényeztesd magad valamivel.

Ikrek:

Nehézkesen keltél fel ma reggel? Pedig a Hold növő fázisban van, tele kellene lenned erővel, energiával. Hová pazaroltad ezeket a napokban? Sebaj, tornázz egyet, tömd tele a bendődet, kérj meg valakit, hogy mondjon pár ütős viccet, és délre minden rendben lesz! Azt viszont ne hagyd, hogy mások elhalmozzanak feladatokkal, és a sajátod helyett az övékét old meg.

Rák:

Összességében igen kellemes nap lehet a mai, s minden apró gondod eltörpül amellett, hogy a megfelelő helyen vagy jó társaságban. A nap jelentős része így is telik, s valahogy senki nem akarja megnehezíteni a dolgodat. Akár a munkahelyeden telik az idő, akár egy iskola padjában ülve, mindegy, a lényeg, hogy szépnek látod a világot!

Oroszlán:

Mintha a föld felett járnál, legalább két lépéssel. Ám, ez jó, sőt, remek! Látványosan szárnyalsz, megállíthatatlan vagy, halmozod az eredményeket, mások meg sárgulnak az irigységtől. Ám összességében azt tapasztalod, hogy az emberek jelentős része élvezi a társaságodat, a jó gondoltjaidat, ötleteidet pedig díjazzák. Becsüld meg ezeket a perceket!

Szűz:

Sokat tüsténkedtél tegnap, talán még extra feladatot is vállaltál, ám, nem érzed magad fáradtnak ma, segítőkészségedet pedig szívesen kínálod fel másoknak. Sugárzik rólad a jókedv, bármire rá lehet téged venni, persze azért a tisztesség útjáról ne térj le, ok? Inkább engedj a családod csábításának, különösen akkor, ha vannak gyermekeid!

Mérleg:

Ma nem lesznek túl kegyesek hozzád az égiek, meglehetősen vegyes hatások jellemzik a napot. A kíméletet és az igazán jó dolgokat valaki másnak szánják, téged inkább űznek, hajtanak, többletmunkára ösztönöznek. Emellett kaphatsz hideget-meleget, a legkülönfélébb okokból. Ha nem akarsz vitákba bonyolódni, akkor hallgasd meg mások véleményét, raktározd el, aztán lépj tovább.

Skorpió:

Megmagyarázhatatlan az a fura érzés, mely hirtelen a hatalmába kerít. Nem is tudod eleinte, hogy jó ez az érzés, vagy inkább kellemetlen, bár eléggé bizsergető lesz. Aztán délidőre valahogy minden letisztul, s kiderül, nincs okod aggodalomra. A kollégák dicsérnek, a főnök áradozik, vagy akár egy új üzletfél is betoppanhat életedbe. Kell ennél több?

Nyilas:

Kicsit szeleburdi és kapkodó leszel a nap első felében, de ne csüggedj, nem tart sokáig ez a hatás, ugyanis késő délutánra már újra a békés önmagad leszel, és csak nevetni fogsz azon, amit délelőtt összekutyultál. Jó, ha tudod, hogy épp azért történik veled ez a zűrzavar, hogy kicsit fogj vissza a tempóból, hisz mostanság eléggé turbófokozatra kapcsoltál.

Bak:

Igazán kellemes nap lesz a mai, minden apró és nagy dolog a terveid szerint alakul, sőt, még többet is várhatsz a reméltnél! Harmonikus közeg ölel át, jó a kedved is annak ellenére, hogy voltak gondjaid az elmúlt napokban. Szerencsére felülkerekedsz ezeken a lelki vagy akár materiális nehézségeken, és teljes mértékben élvezed a keddi nap érdekes történéseit.

Vízöntő:

A lelkeden reggel béke uralkodik, ám valaki addig fog noszogatni vagy piszkálni, amíg végre észleli rajtad a megnövekedett adrenalin szint jeleit. Délre már egyáltalán nem fogod tolerálni, ha sokadjára kérdezik meg tőled ugyanazt, és bár sokáig türtőztetted magad, a te türelmed is véges. Nyugodtan olvass be az illetőnek, de csak diplomatikusan!

Halak:

Jó hír, hogy a múlt hétvégi pihenés és energia feltöltődés hatásaival még ma is jól sáfárkodsz, ám délutánra biztosan elfogy belőled a szufla. Talán a munkád lesz leterhelő, vagy a környezetedből érkező negatív hatások kedvetlenítenek el átmenetileg, de tarts ki, mert a lendületvesztés csak átmeneti, estére újra visszatalálsz mosolygós önmagadhoz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

70 Shares