-Hirdetés-

Horoszkóp keddre mindenkinek! Milyen nap vár rád?

Túl vagyunk az álmos, azonban kapkodós hétfői napon, nyakunkon a kedd, ami szintén nem lesz egyszerű, ma igen sok meglepetés, és kihívás érhet, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Arra vársz, hogy valaki helyetted végezzen el valamit. Könnyen lehet, hogy egy nehéz beszélgetést szeretnél azzal megúszni, hogy másra bízod ezt az ügyet. Ez azonban most nem fog működni. Érdemes tudnod, hogy a neked kell felelősséget vállalnod a döntéseidért, és neked kell kimondanod az utolsó szót.

Bika:

Sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál is, ezért szinte azonnal megérzed mindenki minden rezdülését, és megérzed azt is, hogy mikor zavaró a jelenléted. Most valakik magányra vágynak a környezetedben, és azzal teheted a legjobbat nekik, ha megadod a számukra az egyedüllét luxusát.

Ikrek:

Olyan sokan várják tőled a biztatást, és olyan sokan akarják, hogy lelket önts beléjük, hogy el is felejtkezel a legfontosabbról, ki az, aki lelket önt beléd? Ha túl sok időt töltesz azzal, hogy másoknak tanácsot adsz, akkor bizony neked is szükséged van arra, hogy valaki szeretetteli szavakkal biztasson téged.

Rák:

Néha reménytelen küzdelmet folytatsz annak érdekében, hogy megoldj egy-egy munkahelyi helyzetet. Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy ez mit jelent a számodra. Lehet, hogy a reménytelen munkahelyi helyzetek arra biztatnak, hogy keress magadnak egy új hivatást, vagy egy új munkahelyet?

Oroszlán:

A veszekedések, a viták oka valójában nagyon egyszerű, két egymással viaskodó akarat feszül egymásnak, és mindegyik azt hiszi, hogy veszítene a pozícióiból, ha a másiknak lenne igaza. Ez a látásmód pedig megakadályozza, hogy észrevedd, van lehetőség a kompromisszumra, van olyan megoldás, ami mindenkinek jó.

Szűz:

Tele vagy olyan kincsekkel, amelyekre sokan vágynak. Van időd, vannak szerető családtagjaid, van egészséged, vannak álmaid, vannak céljaid. Valójában sokkal gazdagabb és boldogabb életet élsz, mint ahogy azt e tudod képzelni. Valójában megengedhetnéd magadnak a boldogság megélését.

Mérleg:

Meglepő ötleted támad kedden, és ma megváltoztatsz valamit a megszokott, bejáratott napirendeden. Érdemes is most változtatnod, hiszen visszavonhatatlanul itt a tavasz, és tavasszal sok minden átalakul majd az életedben. Ez a tavasz valóban új életet hozhat neked, ha te is úgy akarod.

Skorpió:

Nem hitted volna, hogy meg kell védened az álláspontodat azoktól, akik ma meg akarnak győzni arról, hogy tévedsz. Fontos, hogy tudd, ez egy teszt. Azzal teljesítheted jól ezt a vizsgát, ha szeretettel válaszolsz a kérdésekre, és ha hű maradsz magadhoz. Nem kell félned attól, hogy ragaszkodj ahhoz, amit a szíved diktál.

Nyilas:

Tudom, hogy úgy érzed, te mindent megfontoltál, és jó döntést hoztál az elmúlt napokban, de ez nem biztos, hogy így van. Érdemes lenne megvizsgálnod, hogy a döntésedben mennyi volt az indulat és a bosszúvágy. Azért megtenni valamit, hogy azzal példát statuálj nem túl jó ötlet.

Bak:

Kedden nagyon fontos, hogy senki se zavarjon bele a gondolatmenetedbe. Nagyon fontos, hogy ma a saját ritmusodban haladhass, és a saját ritmusodban intézhesd a dolgokat. Megvan az a logikus cselekvési sorrend, amelybe ha belezavarnak mások, akkor talán kihagysz egy fázist, és elfelejtesz valamit.

Vízöntő:

Itt az ideje annak, hogy megvizsgáld az érzéseidet, és talán sokkal jobban kellene figyelned a belső hangodra is. Talán hetek óta küzdesz a tanácstalansággal, pedig a lelked mélyén ott van mindaz a bölcsesség, amelyre szükséged van. A lelked mélyén pontosan tudod, hogy mit nem kellene megtenned.

Halak:

Mik az erősségeid? Mert vannak erősségeid. Ha most azt hiszed, hogy nincsenek, az teljesen természetes, ebben az időszakban elvesztetted a fókuszodat. Kedden pedig itt az ideje annak, hogy újra az erősségeidet helyezd a fókuszodba. Ma tudatosan keresd meg, hogy miben vagy jó, és tudatosan foglalkozz azzal, csak azzal, amiben jó vagy.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 19