Horoszkóp

Horoszkóp keddre mindenkinek!

- Hirdetés

Túl vagyunk az álmos, szürke és unalmas hétfői napon, mától azonban igencsak felpörög a hét, a keddi nap már inkább a sok meglepetésről, és váratlan fordulatról szól majd, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

-- Hirdetés

Azok a szavak okozzák a legnagyobb felismeréseket kedden, amelyeket nem is neked mondanak. Az elkapott fél mondatok, az elcsípett szavak jelentik a legnagyobb segítséget neked. Ezek a mondatfoszlányok most elgondolkodtatnak, felemelnek, megnevettetnek, útba igazítanak, és tanácsot adnak neked. Halld meg őket!

Bika:

Itt az ideje annak, hogy felkelj végre a lazításból, és itt az ideje annak, hogy megtedd a saját részedet egy ügy sikeréért. Szövetséget kötöttél valakivel, és ő mindent megtett azért, hogy ez a szövetség sikeres legyen. Most te jössz. Most neked kell cselekedned annak érdekében, hogy mindketten megkapjátok azt, amit a szövetségtől vártok.

Ikrek:

Véletlenül nem sikerül valami kedden. Tudod, mit mondanak az elutasításokról és a kudarcoktól? Nem? Azt mondják, az Ég a kudarccal megvéd attól, hogy egy rossz döntést hozz. Ahol ma elutasítanak, ott nincs dolgod. Ahol ma sikertelenséget tapasztalsz, arra nem érdemes tovább menned. Aki nem számít rád, arra neked sem érdemes számítanod.

Rák:

Végső kétségbeesésedben olyat mondasz, amit magad is megbánsz. Gondoljuk végig. A kétségbeesésed a gyerekeidhez kapcsolódik. De vajon jogos-e? Vajon tényleg van valós okod a kétségbeesésre, vagy csak túlságosan aggódsz? Az biztos, hogy ma érdemes alaposan józanul végiggondolnod ezt az ügyet, mielőtt megszólalsz.

Oroszlán:

Amikor már azt hitted, hogy el tudsz engedni egy helyzetet és nemet tudsz mondani egy szakmai kihívásra akkor az utolsó pillanatban megcsillan egy lehetőség, te pedig úgy harapsz rá, mint éhes oroszlán a koncra. Legyünk őszinték, ezt most nem tudod elengedni. Akkor viszont csináld nagy erőkkel, nagy átéléssel, nagy lendülettel.

Szűz:

Pontosan tudod, hogy mi az, amit ma meg kellene tenned, de valahogy ehhez nincs kedved. Ehelyett azonban annyi minden mást szeretnél tenni. Ehelyett olyan sok terved, álmod, vágyad van, és persze az lenne a legjobb, ha most elutazhatnál. Tudod mit? Engedd el magad, és álmodozz egy kicsit kedden, mert az most jót tesz neked.

Mérleg:

A legszívesebben elszaladnál egy munkahelyi konfliktusból. Egyrészt megértem, hogy nem szeretnéd ezt a konfliktust. Másrészt biztos vagyok benne, hogy megoldható ez a konfliktus, ha ott maradsz. Arra kérlek, hogy maradj. Arra kérlek, hogy állj bele ebbe a helyzetbe, nézz az érintettek szemébe, és legyél őszinte.

Skorpió:

Akkora rohanásban vagy kedden, hogy könnyedén elhagyhatod a dolgaidat. Lehet, hogy most szanaszét hagyod a holmidat, és szinte biztos, hogy estére szalad a lakás. A kedd segít neked abban, hogy egy kicsit elengedd a maximalizmusodat, és egy kicsit lazábban állj hozzá minden egyes helyzethez.

Nyilas:

Úgy tűnik, hogy ma estére fontos programod van, de talán nem vagy felkészülve erre a programra. Itt az ideje, hogy most elkezd szervezni az estédet, és itt az ideje annak, hogy ne csak megszervezd az estédet, de fel is készülj mindennel, amire szükséged van. A ruhától, a mondanivalóig bezárólag.

Bak:

Elfelejtetted, hogy figyelned kellene egy folyamatot, egy ügyet, egy helyzetet, egy beszélgetést. Egy kicsit elbambulsz, és amire felnézel, addigra már minden megváltozott és teljesen más a helyzet, mint addig. Sokkal jobb a helyzet, mint amíg mindenre figyeltél. Itt az ideje annak, hogy észrevedd, néha az oda nem figyelés a jó megoldás.

Vízöntő:

Nem vagy benne biztos, hogy a barátnőid hallják-e a hangodat. Ez a kétség azért merült fel benned, mert mostanában nem reagálnak olyan sokat és nem reagálnak úgy. Könnyen lehet, hogy a valóság az, hogy most nekik is több a dolguk, vagy talán segítségre szorulnak. Hívd fel őket!

Halak:

A szerelem onnan lopakodik az életedbe, ahonnan nem is számítasz rá. Ez a lopakodó érzelem egyre több helyet követel az életedben, és egyre jobban élvezed azt a flörtöt, amely hamarosan felforgatja az életedet. Most még el tudod dönteni, mit csinálj, de ha javíthatatlan romantikus vagy, akkor úgyis beleveted magad a szerelembe.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

-- Hirdetés

Csatlakozzon a beszélgetéshez

>