Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét eddigi része sem az unalomról szólt, mozgalmas napok állnak mögöttünk, lassan itt a hétvége, de még előttünk áll egy péntek, mely minden szempontból izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Egy régóta halogatott ügyed most új megvilágításba kerül, sőt, akár szerencsésen le is záródhat. Pozitív hírek érkeznek, ez talán segít a tisztán látásban és a megfelelő döntés meghozatalában. Figyelj oda, hogy meghalld és meglásd azt, ami ott van az orrod előtt. Lehet, hogy nehéz lesz elfogadni elsőre a lehetőséget, de magadnak teszel jót vele, ha változtatsz!

Bika:

Ma se feledd el az egyik legfontosabb üzenetet, a struccpolitika nem megoldás! Sehonnan nem nézik jó szemmel, ha halogatsz egy fontos döntést. Ha homokba dugod a fejed, úgy nem oldódik meg semmilyen problémád, az időhúzás csak látszólagos lehet. Ráadásul messze nincs akkora zűr, mint amekkorának azt eleinte gondolod, és a megoldás is ott van az orrod előtt.

Ikrek:

A Hold és a Merkúr összefogással szinte kényszerítenek arra, hogy több dolgon is módosíts a mai napon. Nem kell, hogy ezek óriási eredményekkel járjanak, a lényeg a változtatáson lesz. Ezeket a folyamatokat környezeted is támogatja, s ha elakadsz, fordulhatsz hozzájuk segítségért. Főleg szakmai téren lesznek újítások, amik ellen ne tiltakozz!

Rák:

Ha sokat téblábolsz egy új, és jó lehetőség küszöbének átlépése előtt, könnyen elszalasztasz egy olyan lehetőséget, amivel akár új kapcsolatokra tehetsz szert. Lehet ragaszkodni a régi dolgokhoz is, de miért gördítenél akadályt önmagad elé? Azzal épp az újak elől vennéd el a lehetőséget! Ne légy elutasító, sokkal inkább nyitott mindenre, ami új, ami extrém, ami más.

Oroszlán:

Hivatásoddal összefüggésben ma kisebb súrlódások miatt alakulhatnak ki akár konfliktusok, amik lelki tusákhoz vezetnek. Ennek oka pedig, hogy Te újdonságokat vezetnél be a mindennapokba, mások ennek kevésbé fognak örülni. Ne bosszankodj, inkább őszintén és bátran adj hangot véleményednek. Ha valami nem teszik, mondd meg, ne tűrj tovább csendben.

Szűz:

Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy már tiszta vizet tölts a pohárba. Rendezd a függőben lévő ügyeket, félreértéseket kedveseddel vagy közeli barátoddal, családtaggal, különösen akkor, ha már nagyon régóta elégedetlen vagy valamivel, ami mindkettőtöket érint. Az utóbbi idők összezördüléseit rendezni kell, és kompromisszumokat kell keresni.

Mérleg:

Ne feledd! Az életed nem csupán munkából és robotból áll, nem kellene felesleges tennivalókat magadra vállalnod, főleg, ha az számodra semmiféle hasznot nem hoz. Vannak azért még más dolgok is, amikben örömödet lelheted, a sikert nem csak az irodában osztogatják. Szervezz akár esti találkozót szeretteiddel, barátaiddal, majd ők megmosolyogtatnak.

Skorpió:

Kicsit feszültebb, leterheltebb is vagy, mint az elmúlt napokban, ezért a délelőtt során kommunikációd akadályokba ütközhet, s ha nem figyelsz eléggé arra, kinek és miket mondasz, viták bontakozhatnak ki. Ugye nem akarod senkivel összerúgni a port? Kizárólag arra összpontosíts ma, hogy mosolyt csalj a saját arcodra, s a sértéseket engedd el a füled mellett.

Nyilas:

Ma fokozott stressznek leszel kitéve, s elég nehéz lesz ezt kezelni, hisz munkából, rád sózott feladatokból rengeteg akad, kibújni pedig teljességgel lehetetlen ezek alól. Ha most ügyes és előrelátó vagy, akkor pár feladatot elutasítasz, így pedig jó néhány terhet lerázol magadról. Ma ne idegeskedj, inkább mosolyogj, és humorral üsd el a legnehezebb pillanatokat.

Bak:

Pénteki napra ébredtél, félned viszont nem kell, hiszen nincs mitől! Ha rossz lenne, annak a felkelésed pillanatától lettek volna jelei. Talán nem sikerül minden elsőre, de biztosan nem leszel sikertelen. Az életuntság jó messzire elkerül, adódik alkalmad arra, hogy mosolyoghass. Akadnak olyanok körülötted, akik támaszaid lesznek az esetleges gondok megoldásában.

Vízöntő:

Ugye feltankoltad magadat plusz energiákkal? Jól tetted, mert a tennivalók inkább gyarapodnak az órák múlásával, mintsem fogynának, viszont jó hír azért, hogy nem veszíted el a lendületedet, és képes vagy mosolyogni még a nehézkes pillanatokban is. Volt már azért hasonlóan terhelt és igen mozgalmas napod mostanság, de ez a péntek pozitív meglepetést is tartogat neked.

Halak:

Tudod mi a boldogság titka? A harmónia megteremtése a környezetedben és a lelkedben is. Ma törekedj arra, hogy életed minden szegletében megtaláld a lehetőséget a szép és a jó meglátására, még akkor is, ha egyébként nincs minden rendben. Ha ma adódik alkalmad arra, hogy adj, adakozz, segíts, akkor tedd is meg, jól fog esni. Nő tőle az önbecsülésed.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.