Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igen fárasztó, és egyben mozgalmas hét áll mögöttünk, lassan már a hónap derekát tapossuk, azonban a pénteki nap sem az unalomról szól majd, sok meglepetés vár rád, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a pénteki napra?

Kos:

Alig bírod ma visszafogni magad, tenni akarsz valami fontosat, no, és látványosat. Újdonságokra vágysz, ugyanakkor a rutinfeladatokhoz semmi kedved. Kétélű fegyver ez, ami több bajt okozhat, mint hasznot! A figyelmetlenséggel vagy szeleburdisággal komoly galibát okozhatsz magadnak! Szeretnéd elkerülni ezt? Akkor ügyelj a részletekre!

Bika:

Szerencsésen túl vagy egy fárasztó, és túlzsúfolt héten, s itt a péntek, amit nagyon vártál! Sok tennivaló elvégzése van a hátad mögött, s hamarosan megpihenhetsz. Ám egyelőre még ne lankadjon a figyelmed, ugyanis adódik egy nagy kihívás, aminek meg kell felelned. A szakmai vagy tanulmányi kötelezettségek legyenek most előrébb valók mindennél!

Ikrek:

Furcsa akadályok, apró bosszúságok keresztezik az utadat, de ezektől ne is tarts, mert optimizmusoddal könnyedén veszed a felbukkanó gátakat, a gödrökből pedig extra gyorsan kimászol. Sokakat meg is lepsz ezzel, legfőképpen önmagadat. Egy-egy akadálynál pedig ne ragadj le, ne kezdj siránkozni, inkább nézd mindennek a jó oldalát, tanulj ezekből a helyzetekből.

Rák:

Kiváló taktikádra és jó szervezőképességed ezen a pénteken különösen nagy szükség lesz. Valaki ugyanis megakadt a tervének vagy egy programnak az összeállításában, de nem mer hozzád fordulni tanácsért. Nézz és kérdezz körbe, ki is az, aki csak a te segítségedre vár? Kinek lehet rád szüksége! Ha tiltakozik is, légy a támasza, végül nagyon hálás lesz érte.

Oroszlán:

Az égiek ma nem lesznek kegyesek hozzád, s azt tapasztalod, hogy egy vagy akár több régi sérelem is a felszínre tör. A legváratlanabb pillanatban fog ma elkedvetleníteni a kialakuló helyzet, s ha nem akarod, hogy a hétvégédre is negatív bélyeget nyomjon, akkor ezúttal azonnal tisztázd is ezeket, még, ha az lelki fájdalommal is jár együtt.

Szűz:

A sikert és az elismerést mindig is szeretted? Ez jó, viszont gond lehet abból, ha ezt már természetesnek veszed. Hidd el, ezek nem jönnek maguktól, bizony meg kell dolgoznod értük! Ez a pénteki nap ad arra alkalmat, hogy valami nagy dolgot tegyél, s nem csak feltétlenül önmagadért, hanem másokért! Ha ma adsz, azt holnap vissza fogod kapni.

Mérleg:

A harmónia érzése egész nap körbeölel téged, és ez környezetednek is feltűnik. Csupa jó dologban lesz  részed. Jupiter ráadásul egy kellemes meglepetést is tartogat neked, csak figyelj! Használd ki, és élvezd minden jó pillanatát a napnak, örömödet oszd meg szeretteiddel! Az a sok mosoly és jó kedv, ami benned van, tovább átadható másoknak. Ugye nem leszel fukar?

Skorpió:

Nyugodt és kiegyensúlyozott leszel egész nap, annyira könnyedén veszed az akadályokat, ami még téged is meglep. Senki nem tud kizökkenteni ebből a kiváló állapotból. Bár akad majd egy ember, aki meg fogja próbálni, de egyszerűen hagyd őt figyelmen kívül. A bolygók pozitív hatásának nehéz ma ellenállni, így az sem lehetetlen, hogy egy munkaajánlatra fogsz igent mondani.

Nyilas:

Ma ne légy olyan önfejű, hanem hallgasd meg környezeted véleményét is. A túlzott vágyaidat formáld át, legyenek egy kicsit reálisabbak, könnyebben elérhetőek a céljaid. Szeretteid őszintén jót akarnak neked, nem pedig rosszat, és néhányuk bölcsebb is nálad az adott kérdésben. Néha nem árt már figyelni a világ üzeneteire, sokat okulhatsz azokból.

Bak:

Szakmai téren egy kisebb vita vagy kakaskodás alakulhat ki a mai napon, s elég nehezen is tudod majd türtőztetni magadat. A problémát gerjesztő fél nem a te pártodon áll, hisz látszik, hogy nehézséget akar okozni neked szándékosan. Ma bátran adj hangot véleményednek még akkor is, ha az nem fog tetszeni a kollégáidnak. Neked van igazad, hát bizonyítsd is be!

Vízöntő:

Minden rendben van veled? No és körülötted is? Ma figyelj és vedd észre időben, hogy valaki, vagy akár többen is azon ügyködnek, hogy gátoljanak téged egy folyamatban lévő ügy sikerre vitelében. A tudásod és képességeid jóval nagyobbak az övéknél, így, ha leleplezed az illetőket, könnyedén kiküszöbölöd ártó szándékukat, s persze a célszalagot is átszakítod.

Halak:

Ma nyugalomra és sok toleranciára lesz szükséged. A hivatalos ügyeknek kedvező ez az időszak, de ha kapkodással akarod siettetni dolgaid célba érését, bizony megeshet, hogy dupla energiát kell rá szánnod valamire, amit fele annyi idő alatt is meg lehetne oldani. Lassan, de biztosan haladj előre, ha kételyed adódik, kérdezd a hozzáértőt!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.