Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igen mozgalmasan, és eseménydúsan teltek a mögöttünk álló hétköznapok, már nyakunkon is a péntek, mely még nem lesz a pihenés, és a nyugalom szigete, pörgős nap vár ránk, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a pénteki napra?

Kos:

Egyhangúnak induló pénteki napodat feldobja egy izgalmas hír, ugyanakkor lehet, hogy te magad teszel valamit az unalom ellen. Tégy olyasmit is, ami kedves számodra, vagy amit már régen csináltál. Ez lehet egy hobbi tevékenység, vagy akár egy barát felkeresése, akit már amúgy is régen láttál. Ez a nap kedvez mindenhez, ami lelked kényeztetését szolgálja.

Bika:

Kisebb akadályokat kell kerülgetned még a délelőtt folyamán, ám, ha ma ügyes leszel, akkor a végén ez a faramuci helyzet a te érdekedet szolgálja és sokat okulhatsz a mai napból. Egy pillanatra se hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik, különben belepottyanhatsz egy gödörbe. Bikaként van most benned annyi kurázsi, hogy minden kalamajkából kimássz.

Ikrek:

Ez nem lesz a te napod, úgyhogy reggel vértezd fel magadat minden eshetőséggel szemben! Konfliktusba is könnyen belekeveredsz, ami  most egy olyan dolog miatt pattanhat ki, aminek épp te voltál az okozója. Készülj erre fel, s figyelj kommunikációd kifinomultságára, nehogy olyat, s olyasvalakinek mondj, amit később megbánnál.

Rák:

Szinte semmi dolgod sincs már ma? Ez biztos? A mai konstellációk reggel még valóban egy kis henyélést engednek ezúttal neked, ami ritka, mint a fehér holló, de ez nem jellemezheti az egész napodat! Délelőtt lazíthatsz, de legkésőbb délre térj vissza a realitás talajára, s állj neki annak, ami rád vár. Mert bizony ki fog derülni, hogy egyáltalán nincs idő láblógatásra.

Oroszlán:

Ha figyelmetlenül bánsz anyagi ügyeiddel, és elhanyagolod az apróbb részleteket, ma olyan dolog eshet meg veled, ami bizony jelentős összeget húzhat ki a zsebedből. Légy kellően szemfüles és körültekintő, hogy ez az esemény ne következhessen be, ugyanis bölcs előrelátással minden galibát ki tudsz kerülni! Az elővigyázatosság ma kötelező!

Szűz:

Rengeteg pozitív tartalmú hatás ér ma utol téged is, s csak úgy tobzódnak benned az energiák és a tenni vágyás. Használd ki okosan és hasznosan a segítő égi hatásokat. Ma érdemes világmegváltó javaslatokkal is előállnod, mert jó eséllyel ezúttal szabad utat kapsz ezek megvalósításához, arról nem beszélve, hogy támogatókat is szerzel!

Mérleg:

Már csak pár óra választ el a hétvégétől, ezért kiemelten fontos, hogy a jó kedved, a mosolyod kitartással párosuljon. Viseld el a még előtted álló, próbatételeket rejtő órákat, ezúttal ugyanis ma sok tapasztalatot szerezhetsz. Főleg a koncentrációképességedet teszik többször is próbára, de nem lesz gond, mert abban egyébként is kiváló vagy.

Skorpió:

Érdemes lesz ezen a csodás pénteken a belső egyensúlyra is koncentrálni, mert a munkádat jól végzed, ám, ha közben a lelkedben most nincs minden rendben, akkor hibát véthetsz. Figyelj oda önmagadra is, igényeidre, nehogy estére annyira lestrapáld magad, hogy még bulizni se legyen kedved. Ugye ezt nem akarod? Akkor foglalj időpontot fodrásznál, kozmetikusnál.

Nyilas:

A mai nap sok szempontból is meghatározó lehet számodra, és komoly hatással lesz az elkövetkezendő hetek eseményeire is. Légy ma minden pillanatban százszázalékos, még akkor is, ha ma nem nagyon lesz kedved semmihez. A rutinfeladatokat se hanyagold, és ha valaki hozzád fordul segítségért, hát hallgasd meg! Ha adsz, azt vissza fogod kapni!

Bak:

Ma mindenféle történésre van esély, egy biztos, jóval mozgalmasabb napra számíthatsz ma, mint amilyet terveztél. Karrier, család, szerelem, barátság terén is mintha ezúttal valami történne, de az biztos, hogy mindenki téged akar most, tanácsot kér, rád számít, benned látja a megmentőjét. Mi történt, hogy ilyen népszerű lettél? Semmi! Csupán tényleg jó ember vagy!

Vízöntő:

Számos olyan feladat is kerül ma utadba, amihez egyáltalán nem lesz kedved, vagy egyszerűen nincsen hozzá elég tapasztalatod. Vegyél erőt magadon, ma sokaknak szüksége lesz rád, arról nem is szólva, hogy rengeteg dolgot tanulhatsz. A munka életed egyik meghatározó része, hát engedd, hogy az égiek kicsit más irányba terelgessenek, segítsék előmeneteledet.

Halak:

Ma nincs előtted akadály, a lehetetlent nem ismered, megmászol bármekkora hegyet. Vigyázz azonban, mert a túl nagy önbizalomban hibázhatsz, vagy csak egyszerűen belefutsz egy neked felállított csapdába. Légy szemfüles, vedd észre a dolgok mögött rejlő valóságot, és akkor minden rendben lesz. A banánhéj ott van az orrod előtt, ám időben észrevehető!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.