Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Minden szempontból igazán mozgalmas hétköznapok állnak mögöttünk, nyakunkon a hétvége, azonban még a pénteki nap is sok meglepetést, váratlan eseményt tartogat, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér a pénteki napra?

Kos:

Nyugodtan merülj egy kicsit a fantázia világában, ne szégyelld, hogy álmodozni van kedved. A rózsaszín köd ma jó terepe lesz annak, hogy egy-két fura ötlettel állj elő. Nincs kötelezettséged, jelentős döntéseket ezen a héten már nem kell hoznod, úgyhogy bátran szárnyalj. Minden álom megvalósítható, ha annak az alapjait ma rakod le!

Bika:

Valahogy már reggel semmi nem elégít ki, nem tudod, mi az, ami hiányzik, de valami nem jó. Tényleg baj van, netán csak annyira nagy a nyugalom, hogy valójában ez zavar? Vagy a Fogyóhold energiái vannak rád nyugtató hatással, ezért nem találod a helyed? Békélj meg egy kicsit a pillanattal, örülj annak, hogy hallod a saját gondolataidat.

Ikrek:

A bizonytalanság érzése uralkodik el rajtad, s bár igyekszel két lábbal állni a földön, mégis hiányérzeted támadhat. Ezt a fura helyzetet az okozza, hogy valaki a közvetlen környezetedben eljátssza a bizalmadat, de szerencsére hamar felismered, mit is kell tenned. Hallgass a belső hangodra, s ha kell, kérd számon a másikat, miért tette azt, amit.

Rák:

Sokan fognak most bizonytalankodni a környezetedben, de te nem! Mások hezitálását ma a saját javadra fordítod, ezúttal magadhoz ragadod a kezdeményezést. Minden képzeletedet felül fogja múlni ez a nap, hatalmasat fordul az a bizonyos kocka, és elégedetten hagyod magad mögött a munka frontját. Valami új dolgot bíznának rád? Vállald a kihívást!

Oroszlán:

Valami különösen izgalmas és szenvedélyes dologra vágysz? Tennél valamit, ami eltér a szokványostól? Tény, hogy az elmúlt napok szinte semmilyen különleges dolgot nem nyújtottak számodra, ám a péntek és a hétvége meg fogja hozni a várva várt változást. Az égiek megteremtik azokat a feltételeket, amelyekre régóta vágytál!

Szűz:

Délelőtt kissé reménytelennek fogod érezni a helyzetedet, ugyanis bármit is csinálj, az akadályokba fog ütközni, vagy egyszerűen csak kétszer annyi időbe fog telni, mint máskor. Amint megoldasz egy fontos feladatot, már adódik helyette két újabb. Délre kifejezetten elfáradsz, semmihez sem lesz kedved, csupán magad mögött hagyni a munkanapok fáradalmait.

Mérleg:

Már tegnap letudtad a fontos feladatok jelentős részét, s alig várod, hogy végre elkezdődjék a hétvége is. Nem tévedsz, ezt itt tényleg a pénteki nap, mely óriási megváltás számodra. Mindenképpen tervezz már ma estére érdekes programot magadnak, így pedig biztos lehetsz abban, hogy pont úgy fog már sikerülni minden, ahogy azt reméled.

Skorpió:

Délelőtt még a kötelezettségeid kötik le összes energiádat, de azért szerencsére szem előtt tudod tartani, hogyha alapos vagy, akkor délutántól azt csinálsz, amit csak akarsz, jöhet a hétvége! Este legyél egy kicsit romantikus, kacérkodós, szenvedélyes, emellett nyugodtan mutasd ki, hogy mire is vagy kapható. Jöhet egy kis szerelem, románc, flört?

Nyilas:

Húzz bele, végezd el extra gyorsan a mai, kötelező jellegű feladataidat, s mihamarabb zárd is be magad után az iroda ajtaját. Eszedbe sem jusson hazavinni bármit is, hétfőig ne gondolj a munkára! A hétvégéd pont úgy telhet, ahogy azt ezúttal reméled, rengeteg mókában és örömben is lehet részed. Estére tervezz programot a barátaiddal, mert igényt tartanak rád.

Bak:

Mióta beköszöntött az újesztendő, állandó mozgásban vagy, örökké csinálsz valamit, így nem sok időd és energiád volt szeretteidre és közeli barátaidra. Ennek ma valaki hangot is ad, figyelj a jelekre, nehogy a végén valaki megsértődjék ezúttal, mert háttérbe szorul. Mivel péntek van, ne is keress kifogást az együtt tölthető időre. Neked is szükséged van egy kis szeretetre.

Vízöntő:

Ma pozitív hírekre van kilátás, remek élményekben is lesz részed, viszont fontos lesz az, hogy elutasítsd azokat, akik a negatív gondolataikkal akarnak most téged traktálni. Ha valaki akár rád szeretné zúdítani búját-baját, bátran mondd meg neki, hogy más dolgod van. Ne hagyd, hogy lehúzzon magával a mélybe. A nem szócska kimondása komoly feladat, de ma vállald fel!

Halak:

Ma olyan emberekkel is fogsz találkozni, akik pozitív hatással lesznek rád. Könnyen megtalálod a közös hullámhosszt mindenkivel, érdekes témák kerülnek most szóba. Szívod magadba a kapott információkat, szavakat, tanácsokat, s rengeteg érdekes dolgot tudsz meg most tőlük, melyek később sokat segíthetnek néhány fontos döntés során. Jó hír, hogy ez fordítva is igaz lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.