Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ez a hét a megszokottnál kissé mozgalmasabb volt, és talán több kihívást is teljesíteni kellett, azonban az előttünk álló pénteken sem unatkozunk majd, igen eseménydús nap áll előttünk, lássuk is, horoszkópod mit ígér a pénteki napra.

Kos:

Nem vagy benne biztos, hogyan vállalj felelősséget valamiért, amit tettél. Hogy őszinték legyünk abban sem vagy biztos, hogy felelősséget vállalj-e ezért. Azzal, ha őszintén kimondod az igazságot, és bevallod a felelősséget, elsősorban magadnak segítesz, nem másoknak, ezt tartsd most szem előtt.

Bika:

Pénteken különösen fontos, hogy eredményesnek is érezd magadat. Az eredményesség azonban nem is olyan egyszerű dolog. Könnyedén rájöhetsz, hogy mindenki máshogy értékeli az eredményeidet. Ma az a fontos, hogy te érezd magad eredményesnek, nem pedig, hogy mit gondol rólad a környezeted.

Ikrek:

Az utolsó pillanatban csapsz le egy lehetősége, amely már szinte már teljesen el is tűnt az életedből. Itt az ideje, hogy kicsit már felgyorsulj, és a következő hasonló lehetőségre előbb lecsapj. Valójában az lenne a legjobb, ha a lehetőségekre máris lecsapnál, amikor felbukkannak, és ne várnál sokáig a döntésekkel.

Rák:

Olyan történet szereplője vagy, amelyben a szálat a szenvedélyek és a harag mozgatja. Ha ez egy sikeres brazil szappanopera címe lenne, nem is lenne semmi baj, az életedként azonban eléggé megterhelő lehet. A saját haragod feloldásával segíthetsz, hogy végre megnyugodjanak a kedélyek, és már mindenki jobban legyen.

Oroszlán:

Régóta halogatod az adminisztrációt, a papírmunkát, az elintéznivalókat. Pénteken eljön a pont, amikor ezeket nem érdemes tovább halogatni. Most egyszerűen csak ülj le, és töltsd ki, amit kell, szedd össze az adatokat, és intézd el a papírmunkát. Ettől sokkal egyszerűbb lesz az életed, a hétvége is simább lesz.

Szűz:

Szuper ötleteid vannak, de attól félsz, hogy ezeket az ötleteket a főnökeid nem fogadják túl jól. Érdemes lenne most prezentálnod az elképzeléseidet. Úgy értem, valóban prezentálnod kell most egy jól felépített megbeszélésen, nem pedig bedobnod egy folyosói találkozás közben. Ha van körítése mondanivalódnak, sokkal sikeresebb lesz.

Mérleg:

Azon gondolkozol most, talán el kellene költöznöd. Arra vágysz, hogy közelebb legyél a szeretteidhez, a természethez, vagy egyszerűen csak egy másik lakásról álmodsz? Most még csak az álmodozás ideje jött el, és nem a cselekvésé. Álmodd meg azt, milyen házban, lakásban éreznéd jól magad, és hamarosan ott élhetsz, ahol szeretnél, bízz a megérzéseidben.

Skorpió:

Szeretnéd, ha több pénzed lenne. Ehhez pedig szívesen hallgatod meg mások pénzügyi tanácsait. Jó, ha tudod, ezek a tanácsok a legtöbb esetben nem is működnek. Igen, ma sem igazán. Mások pontosan azt a tanácsot adják, amit ők akarnak hallani, nem pedig azt, amire neked valóban szükséged van. Higgy most a saját megérzéseidben, azon nem hagynak cserben.

Nyilas:

Meg kellene oldanod, hogy ne csak egy dologra tudj figyelni pénteken. Ma egyszerre bizony legalább két embernek van szüksége a figyelmedre. Ha ügyesen osztod meg a figyelmedet, biztos lehetsz benne, hogy végül mindhárman elégedettek lesztek. Persze az lenne a legjobb, ha hármasban találkoznátok, és akkor mindent alaposan átbeszélhetnétek.

Bak:

Az élet ma sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt már megszokhattad. A bonyolult megoldások helyett ma az egyszerűek működnek. Sőt! A legjobb, ha ma mindent mindössze egyetlen egy lépéssel elintézel. Amihez egynél több lépés kell, az nem is érdemli meg, hogy pénteken időt vagy energiát is pazarolj rá, ma szánj időt a sportolásra is, hogy felfrissülj.

Vízöntő:

Pénteken keresd az élet szépségét. Tudatosan keresd azt, mi az, ami jót tesz neked, és amitől szép napod lesz. Azzal, ha tudatosan a szépségre figyelsz, szépséget hívsz az életedbe. Olyan szépséget, amely lassan elkezdett kikopni a hétköznapjaidból, és amelyre olyan nagyon vágysz a lelked mélyén. Keresésed bizony nem lesz hiábavaló, megtalálod a boldogság felé vezető utat.

Halak:

Óvatosan fogalmazz ma, mert könnyedén megbánthatod az egyik barátodat. A hatásos szavak titka nem az őszinteség, hanem, hogy ezek a szavak legyenek kedvesek. Minél kedvesebb és szelídebb vagy, annál biztosabb lehetsz, hogy a mondanivalód célba ér. A pénteki napon nagyon óvatosan bánj a költekezéssel, nehogy később jöjj rá arra, hogy sok pénzt adtál ki a nagy semmire, aminek hasznát sem veszed.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.