Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok elrepült ez a munkahét, azonban még a péntek hátravan, a mai nap most igazán különleges lesz minden szempontból, meglepetések, és váratlan fordulatok sokasága érhet ma, lássuk is, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Úgy tűnik, ma sokkal jobban a múltba vágysz, mint amennyire az egészséges. Hogy őszinték legyünk, árnyalatnyi nosztalgia még elfogadható, de ha egész nap arról ábrándozol, hogyan tudod visszaforgatni az idő kerekét, akkor valami nincs rendben. Ma a múlt helyett koncentrálj a fényes jövőre!

Bika:

Végre megkapod azt az üzenetet, amelyre olyan nagyon vártál. Talán jöhetett volna korábban is ez az üzenet, de az biztos, nem lehetett volna szebb a tartalma. Ma szánj időt te is, hogy megírd azokat az üzeneteket, amelyeket egész héten halogattál, vagy amelyekre egyszerűen csak nem volt időd.

Ikrek:

Néha nem mered elkérni, ami járna neked. Néha nem mered kimondani, hogy igenis kéred a jutalmadat a tettedért. Ma érdemes tudatosan is megfogalmaznod, kéred az eredményeket, és kéred a jutalmadat. Ma érdemes tudatosan is meghoznod a döntést, hogy elfogadod azt, amiért megdolgoztál.

Rák:

Mielőtt válaszolsz egy-egy ma kapott kérdésre, érdemes mérlegelned, ki az, akivel beszélsz, és vele milyen szinten érdemes beszélned. Gondold át, milyen szavakat, milyen bonyolult, vagy milyen egyszerű mondatokat érdemes mondanod. Mielőtt megszólalsz, pénteken válogasd meg a szavaidat.

Oroszlán:

A legszívesebben már most megoldanád azokat a problémákat, amelyek csak december elején, vagy karácsony környékén merülnek fel. De a problémák az időben előre nem megoldhatók. Meg kell várnod, hogy egy probléma felbukkanjon, és csak akkor fogod tudni megoldani. Ma vedd észre, valójában minden rendben van.

Szűz:

A szervezés a nagy mumusod pénteken. Ma gyorsan meg szeretnél szervezni, és gyorsan össze akarsz hozni egy csomó eredményt. Szervezni gyorsan akkor lehet, ha megbízol azokban, akik körülötted vannak. Érdemes most a szervezés részfeladatait másokra bíznod, és neked csak az irányvonalakat meghatároznod.

Mérleg:

Figyeld meg mások megoldásait, és figyeld meg, mások hogyan reagálnak a nehéz helyzetekben. Van mit tanulnod arról, hogyan lehet okosan és ügyesen reagálni. A legjobb az lenne, ha ma figyelnéd azokat, akik sokkal profibbak, és sokkal magabiztosabbak, mint te magad. A jóktól nem szégyen tanulni!

Skorpió:

Ha keresed a párod, pénteken érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen hamarosan megtalálod, akit keresel. Ez természetesen nemcsak szerelmi kapcsolatra igaz, de minden más párra is. Akár befektetőt, munkatársat, művésztársat, vagy edzőtársat keresel, ma könnyedén megtalálhatod.

Nyilas:

Fontos figyelned a szavaidra. Ma kivételesen nem arra gondolok, hogy a szavaid teremtik a valóságodat, hanem arra, ha megfigyeled a szavaidat, felfedezheted, miért nem értenek pontosan mások. Pénteken rossz szavakat választasz, és ezzel te magad vezeted félre a környezetedet.

Bak:

Egyre többen vannak körülötted, akik támogatni szeretnének abban, amit csinálsz. Egyre többen vannak, akik szívesen állnának be mögéd, csak nem tudják, hogyan támogathatnának. Ma gondold végig, milyen segítségre van szükséged, és mondd el az embereknek, hogyan segíthetnek neked.

Vízöntő:

Ideje letenned a munkát. Na jó, talán nem kell minden munkát most letenned, de nem érdemes túl sok mindent mára tervezned. A legjobb, ha minden érdemi feladatot átnyilazol hétfőre. Ma már nem vagy hatékony, de hétfőn sokkal ügyesebb és sokkal hatékonyabb leszel. Hétfőn a többszörösét végezheted el a mai munkádnak.

Halak:

Talán egy kicsit túl felszínes vagy pénteken. Ma nincs türelmed igazán belemélyedni a dolgokba, és igazán mélyre ásni magad a különféle témákban. Épp ezért nem ez a legjobb nap a tanulásra, és nem ez a legjobb nap arra sem, hogy taníts másokat. A mai nap a felszínes és laza feladatok napja.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.