Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igen fárasztó, és leterhelt hét áll mögöttünk, eseménydús napokon vagyunk túl, azonban még a hétnek nincsen vége, előttünk áll egy izgalmakkal, meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal teli péntek, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Ideje elutaznod, de legalábbis megtervezni egy utazást. Ideje azon gondolkoznod, hogyan szakadhatnál ki a megszokott világodból, és abból a környezetből, amelyből már kezd eleged lenni. A levegőváltozás most különösen jót tesz neked, és persze a környezetednek is.

Bika:

Figyelj az apróságokra, mert pénteken az egészen kicsi részleteken múlik minden. Ma figyeld a legapróbb változásokat, figyeld a rezdüléseket. Ha elég figyelmes vagy, észreveszed a pillanatot, amelyik mindent megváltoztat, és amelyikben te is könnyedén, egészen kevés energiával irányíthatod az eseményeket.

Ikrek:

Azon gondolkozol, hogyan gyorsíthatnád fel a folyamatokat. Azon gondolkozol, hogyan lehetne minden gyorsabb, egyszerűbb és sokkal lényegre törőbb körülötted. Hamarosan rájössz, a felgyorsulás mellett az is fontos, hogy pontosan és jól meghatározott irányba vezesd az életedet.

Rák:

Szívesen méred a saját életed értékét, hogy mennyit segítettél másoknak, pedig az értéked egyáltalán nem ebben mérhető. Az életünk értékét valójában abban mérik, mennyi örömöt és boldogságot mertünk beengedni az életünkbe. Mert ezzel az örömmel és boldogsággal példát mutatunk másoknak, és ezzel segítünk valójában.

Oroszlán:

Pénteken túlmozgásos vagy, és szinte egész nap arra vágysz, hogy végre már kimozoghasd magadból a feszültséget. Ma menj aerobik órára, futni, edzeni. Minél hangosabb a zene, minél többet lehet izzadni, annál jobb. Így ráadásul azzal a nyugodt tudattal vághatsz bele a hétvégébe, hogy ma is tettél valamit az egészségedért.

Szűz:

A szavaknak hatalmas ereje van pénteken is. Figyelj oda, milyen szavakat mondasz másoknak, és figyelj arra is, milyen szavakkal jellemzed a saját helyzetedet, amikor azon gondolkozol, mi legyen a következő lépés. A jól megválasztott szavak csodát tesznek pénteken.

Mérleg:

Az emberek másnak látnak, mint amilyennek te látod magadat. Az emberek nem tudják, mi zajlik a lelkedben, hiszen arra figyelnek, ami az ő lelkükben zajlik. Emiatt könnyedén érezheted felszínesnek az ismerőseidet. Ma figyelj arra, ami mások lelkében zajlik, és ők is jobban figyelnek majd a te lelkedre.

Skorpió:

Úgy érzed magad, mintha pénteken felülnél a nosztalgiavasútra. Folyton eszedbe jutnak mindenféle gondolatok, hogy mi történt néhány éve ilyenkor. Folyton azzal vagy elfoglalva, mi volt akkor. Egyfelől ez egy érdekes kérdés, talán megéri átgondolnod, másfelől viszont nem kéne teljesen a múltba feledkezned.

Nyilas:

Néha nemet kell mondanod a felajánlott lehetőségekre. Nem minden lehetőség jön azért az életedbe, hogy igent mondj. Néhány lehetőség csak arra hivatott, hogy megvizsgálhasd, mi az, amit valóban akarsz, és mi az, ami már túl nagy áldozatot jelentene. Ez a mai is ilyen lehetőség. Túl sokba kerülne a végén.

Bak:

Figyelj oda, kikkel dolgozol együtt. Könnyen lehet, ma olyan társaságba keveredsz, amiben nemcsak nem érzed jól magad, de amelyik még nem is méltó hozzád. Vigyázat, ma nem mindenki olyan ártatlan és jó  szándékú körülötted, mint ahogy mutatja, vagy ahogy te szeretnéd.

Vízöntő:

A legvadabb álmaid is valóra válhatnak, ez igaz. Azt azonban nem ígérte senki, hogy ezek a vad álmok szemvillanás alatt valósulnak meg, de még azt sem, hogy nem kell tenned értük. A pénteki események segítenek, hogy megértsd, az álmok valóban megvalósulnak, ha teszel értük.

Halak:

Szeretnél végre kijutni az erdőből, abból a sűrű vadonból, amelybe egy rossz döntésed miatt kerültél. Ebből a vadonból úgy juthatsz ki, ha jó döntéseket hozol. Olyan jó döntéseket, amelyek abban a biztos tudatban születtek, hogy az erdőből kijutva végre a nyugalom és a béke tisztása vár rád.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.