Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Elérkezett a hét utolsó munkanapja, a hét eddigi része is igen eseménydús volt, nem az unalomról szólt, azonban az előttünk álló pénteki nap az eddigieknél is izgalmasabbnak ígérkezik, lássuk is, horoszkópod mit ígér mára?

Kos:

Szeretnéd megmutatni a világnak, a főnöködnek, mennyit érsz. Ez azért azonban nem jelenti azt, hogy a környezeted valóban észre is veszi az értékeidet. Ma azt gondold végig, mi az, amin a főnököd le tudja mérni, hogy valóban jól teljesítesz, és azt csináld sokszor.

Bika:

Ha folyton változik a véleményed, az azt jelenti, még nem is találtad meg a valódi álláspontodat. Ezt az álláspontot megtalálhatod pénteken, azonban csak akkor, ha nem tartod zavarónak, hogy időről időre megváltoztatod a véleményedet. Az időről időre most azt jelenti, hogy tízpercenként.

Ikrek:

Érdemes ma alkotnod valamit. Azzal, ha kreatív vagy, segíted az elmédet, hogy megtalálja a kreatív megoldásokat abban a helyzetben, amelyet tegnap óta nem tudsz megoldani. Az alkotás mindig segít, hogy jó ötletek jussanak az eszedbe. Ma alkotás közben megleled a megoldást.

Rák:

Ideje átfutnod az ajándéklistát, és ideje annak is, hogy megnézd, mindenkire gondoltál-e. Nemcsak azt kell ellenőrizned, hol tartasz az ajándékok beszerzésével, nyugalom, jobban állsz, mint gondolnád, de azt is, vajon nem maradt-e ki valaki a listáról. Minden unokatestvér rajta van?

Oroszlán:

Azzal, ha nyíltan kimondod, amit szeretnél, szívességet teszel magadnak és annak is, akitől kéred. Ma az utalgatások, a bonyolult kerülőutak helyett válaszd az egyenes kommunikációt. Ez a legjobb, amit most megtehetsz. A mai napon vigyázz a pénztárcáddal, nehogy túlköltekezzél.

Szűz:

Fontos felismerned a szavaid jelentőségét. Fontos felismerned a hangszíned, a hangsúly, és az, szavakat használsz, meghatározza a hangulatodat, valamint veled történő eseményeket. Pénteken válassz boldog szavakat, és koncentrálj az örömteli eseményekre. Ezek visznek előre ma.

Mérleg:

Sokféle módja van, hogy megoldd a mai családi problémát. A legjobb mód mégis az, ha most egymásra figyeltek, ha meghallgatod a másikat, és ha több fél vitázik, akkor mindegyik felet. Miközben hallgatod őket, észreveheted a hasonlóságokat a különbözőségek helyett.

Skorpió:

Úgy érzed, nem haladsz a teendőiddel, és a legszívesebben talán fel is adnál valamit. Még egy kicsit legyél kitartó. Csak épp annyi ideig, hogy elinduljanak a dolgok. Néhány napig még arra is lesz szükség, hogy energiát adj ki magadból, de hamarosan töltekezhetsz majd.

Nyilas:

Pontosan ugyanott vagy, ahol lenned kell. Pontosan ugyanoda jutottál, ahova jutnod kellett péntekre. Hajlamos vagy azt hinni, nem itt kéne tartanod, és máshova vágysz. Pedig az lenne a dolgod, hogy felismerd, ezen a héten ezt kellett elérned, ennyit tudtál tenni. Engedd el a teljesítménykényszeredet!

Bak:

Nevetni vágysz, és arra, hogy végre az élet könnyebb oldalát nézhesd. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha megfigyeled, hogyan csinálják ezt mások. Meg kellene figyelned azt, mások mivel érik el, hogy lazábbak legyenek a napjaik. Hidd el, te is képes vagy egy kis lazításra.

Vízöntő:

Ideje lenne jobban figyelned, hogy mit is teszel meg minden nap, és mi az, amire egyáltalán nincs időd. Ideje lenne figyelned arra is, hogy minden napodba beleférjenek azok a fontos percek, amelyeket tényleg önmagadra szánod, és tényleg önmagaddal töltesz. Az önmagaddal töltött idő hatalmas kincs számodra.

Halak:

Nem viseled jól, ha azt látod, valakit igazságtalanság ér. Sőt! Ma harcos amazonná változol, és kiállsz minden igazságtalanság ellen. Kiállsz, hogy mindenki megkapja, ami őt megilleti. Ez a harcias kiállásod pedig sokkal nagyobb hírnevet teremt neked, mint gondoltad volna.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.