Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Rendkívül mozgalmas napok vannak mögöttünk, a karácsonyi időszak mindenkiben sok-sok energiát is felemésztett, azért reméljük maradt “tartalék”, mozgalmas nap várható pénteken, lássuk, horoszkópod mit ígér péntekre?

Kos:

Ezt a napot is a gyerekekre kellene szentelned. Ezt a napot is arra kellene szánnod, hogy a legkisebbek jól érezzék magukat. Azzal, ha most mesevilágot teremtesz a gyerekeknek a saját gyerekkori emlékeidet és élményeidet is gyógyítod. Bánj úgy a gyerekekkel, mint ahogy a saját gyerekkori önmagaddal bánnál.

Bika:

Valaki nem éppen a legjobb módon fogalmazza meg a véleményét a közeledben. Valaki olyan szavakat választ, amelyek sértik a füledet, és nyelvtanilag sem helyesek. Nyugalom. Nem kell most mindenkinek helyesen beszélnie magyarul. Az a fontos, te megértsd, aki beszél hozzád.

Ikrek:

Megláthatod a valóságot a felszín alatt, és végre megtudhatod, mi az, amit eddig mindenki titkolt előled. A péntek a valódi információk napja lesz, és az a nap, amikor végre nemcsak meghallod, de meg is érted, amit mások mondanak neked. Ma estére már sokkal okosabb és bölcsebb leszel.

Rák:

Úgy tűnik, minden idődet arra szánod, hogy felidézd a veled történt kellemetlenségeket. Ez viszont azzal jár, hogy a nap végére teljesen elillan a boldog karácsonyi hangulatod. Lehet, itt az ideje, hogy a múlt helyett a jelenre figyelj. Arra, hogy még mindig együtt a család, és arra, hogy most minden csodálatosan alakult karácsonykor.

Oroszlán:

Nem vagy benne biztos, kik azok a barátok, akik valóban drukkolnak, és kik azok, akik a legszívesebben megfojtanának egy kanál vízben. Van olyan érzésed, néhányan talán irigykednek rád. Itt az ideje, hogy megfigyeld a barátok szemét beszélgetés közben, hiszen a szem mindig elárulja a valódi érzelmeket.

Szűz:

Minden pillanatban arra számítasz, hogy megtörténik végre a csoda. Egy változás. Valami, amire olyan régóta vársz. Talán mindenki ígérgeti is neked ezt a csodát. A kérdés az, vajon tényleg megtettél mindent a változásért? Szélesre tártad az ajtót a csodák előtt, vagy arra vársz, hogy végre csoda történjen veled?

Mérleg:

Csak lassan, csak könnyedén, csak pici lépésekkel! Ez is lehetne a jelmondatod pénteken, hiszen ma nem szabad túl nagyot vállalnod, nem szabad túlságosan sokat akarnod egyszerre. A péntek még a karácsonyi ünnepkör bűvöletében telik. Ez azt is jelenti, hogy ez a nap még inkább a lassú, ünnepi napirend szerint zajlik, nem kapkodva.

Skorpió:

Arra számítasz, valaki elvesz tőled valamit. Arra is számítasz, a nap végére kevesebb leszel. Pedig ez az adakozás időszaka, nem az elvételé. Ez az az időszak végre, amikor kapni fogsz, nem pedig veszíteni. Ma rendezkedj be a gyarapodásra, és állítsd át a gondolataidat is a bőségre, arra, hogy minden nappal egyre több leszel.

Nyilas:

Egy mosollyal meg tudod gyógyítani az összetört szíveket is. Elég egy mosoly ma, hogy mindenki jobban érezze magát a közeledben. Igen, tudom, milyen erős a csábítás ahhoz, hogy mindenkivel legyél akaratos, vagy egyenesen kellemetlenkedő. Most mégis a kedvességet javaslom, hogy kedvesen szólj mindenkihez. A kedvességed kifizetődő befektetés.

Bak:

Valaki szeretné végre megtudni, mi történt egy múltbeli helyzetben, amely neki fontos volt, te pedig alig emlékszel rá. Azzal, ha most megmondod azt, hogy nem emlékszel, nem segítesz. Jobban járnál, ha az emlékezetedből, és abból, amit hallani akar a másik fél, gyúrnál valószerű mesét. Könnyen lehet, minden úgy történt, ahogy ő emlékszik rá, nem igaz?

Vízöntő:

Félreértésbe kerülsz, és valaki olyasmit állít rólad, ami egyszerűen nem igaz. Ahelyett, hogy belemennél ebbe a párbeszédbe, kezeld elegánsan a helyzetet, és nyugodtan lépj tovább. Nem kell leállnod minden piszlicsáré pletykát vagy gyanúsítgatást kezelni. Azzal is, ha csak nevetsz ezeken a híreken kifejezheted, hogy mennyire alaptalanok.

Halak:

Most nagyon arra kellene figyelned, hogy egész nap azzal foglalkozz, ami örömet okoz neked. Egész nap foglalkozz azzal, amitől nevetsz, amitől igazán jó érzésed is van, amitől jó kedved lesz. Ez nem önzés. Ez öngyógyítás. Az örömteli nap segít meggyógyítani az egész évben szerzett lelki sebeidet és nehézségeket, amelyekkel nem tudtál mit kezdeni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.