Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Elmondhatjuk, hogy az év első napjai igen izgalmasan teltek, meglepetésekben sem volt hiány, lassan, de biztosan visszazökkenünk a megszokott kerékvágásba, eseménydús napnak nézünk elébe, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér péntekre?

Kos:

Olyan ötleted jön pénteken, ami majd segít megoldani egy nehéz helyzetet. Ez persze nem jelenti, hogy a helyzet egycsapásra hirtelen megoldódik. Most adj időt magadnak. Adj időt, hogy az ötleted kivirágozzék és változássá fejlődjön. Adj időt, hogy minden megtörténjen, aminek kell.

Bika:

Nem olyan egyszerű a dolgod, mint gondoltad. Pontosabban a dolgod nagyon egyszerű, de valaki, akitől szeretnéd, hogy csinálja meg helyetted, képtelen megtenni. Ma neked kell elvégezned a dolgodat. Neked kell megtenned, amit másoktól vártál volna el.

Ikrek:

Végre valahára eszedbe jut, hogy kivel is kellene beszélned. Van egy csomó támogatód, segítőd, akikről megfeledkeztél, de ma rájössz, kit érdemes felhívni, és kérdezni. Kövesd most a megérzésedet. Kövesd a vezettetésedet. Hívd fel, és beszéld meg vele, mert ez lesz a legjobb mindenkinek.

Rák:

Át kellene gondolnod az önszeretet kérdését. Azt, hogy szereted és elfogadod magadat pontosan úgy is, amilyen vagy. Természetesen jó, ha szeretnél fejlődni, de minden fejlődésnek az alapja, hogy elfogadod a jelenlegi önmagadat és azt, ahol most tartasz. Fogadd el magadat úgy, ahogy vagy.

Oroszlán:

Nem mindig érted, mit szeretnének tőled az emberek. Ilyenkor az a legegyszerűbb, ha azt teszed, ami szerinted a legjobb. Hidd el, ez még annál is jobb, mint amit eredetileg kértek tőled. Ha a tőled telhető legjobbat adod, az mindenkinek áldást hoz az életébe.

Szűz:

Az év elején gyakran megrohan az érzés, hogy szalad az idő, és te egyre kevésbé érted az új idők szavát. Talán az is eszedbe jut, hogy innen már csak az öregedés vár rád. De ez nem igaz ám. Sőt! Életed legjobb, legkreatívabb és legeredményesebb korszaka még előtted van.

Mérleg:

Most annak örülsz a legjobban, ha nem figyelnek rád az emberek. Szeretnél kicsit eltűnni a tömegben, szeretnéd, hogy végre kicsit kevesebbet foglalkozzanak veled a többiek. Pénteken egy kis csend, egy kis nyugalom egy kis magány tenne a legjobbat a lelkednek.

Skorpió:

Lassan kezded felismerni és megérteni, hogy semmi sem végleges. Minden korszak egy-egy átmeneti állapot. Ami rossz elmúlik, ami jó, elmúlik. Neked pedig csak az a lehetőséged, hogy figyelj, a rossz után jó jöjjön, a jó után pedig még jobb.

Nyilas:

Meghoztál egy nagy döntést, és megtetted, amit meg kellett tenned. Most már csak annyi a dolgod, hogy ragaszkodj a döntésedhez. Azzal, ha szeretettel tartod magad ehhez a döntéshez, akkor az egész világnak segítesz, hogy jobb hellyé váljon. Hidd el, most kerülsz a valódi helyedre majd.

Bak:

Meg kellene élned a pillanatot úgy, ahogyan van. Meg kellene élned minden pillanat szépségét. Tudom, ezt mostanában nem tőlem hallod először, de el kellene gondolkodnod, miért jön folyton szembe veled ez az üzenet. Amint elkezded megélni a pillanatot, minden megváltozik körülötted.

Vízöntő:

Régi ismerősöddel találkozol pénteken. Olyasvalakivel, akinek szívesen megmutatnád, mi mindent értél el. Talán azt hiszed, versengenetek is kell egymással, de az az igazság, ő semmi másra sem vágyik, csak hogy elismerd a teljesítményét és az eredményeit.

Halak.

Elengedtél valamit, és nagy megkönnyebbülésen vagy ezúttal túl, ami pedig könnyeddé és lazává teszi a pénteket. Mindegy, mi történik ma, a lelked mélyén tökéletesen érzed, végül minden a legjobban alakul. Jobban, mint ahogy tegnap el tudtad volna képzelni, hinni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.