Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés
102 Shares

Lassan vége a hétnek, de a nyár még javában tart, így még sok kellemes meglepetés vár ránk, a pénteki nap különösen sok élményt, és meglepetést tartogat, lássuk, mit is ígér horoszkópod mára?

Kos:

-- Hirdetés

Pénteken figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre. Tudom, ez olyasmi, amit mindenki mondogat neked, de vajon tényleg eljut hozzád ez a kérés? Vajon tényleg odafigyelsz, és tényleg eleget iszol? Ma 3-4 liter vízre lehet szükséged. Hidd el, a tested meghálálja azt, ha valóban odafigyelsz rá, és ha valóban elég vizet kap tőled.

Bika:

Olyan ügyben kér tőled segítséget egy régi barátnőd, amiben tehetetlennek érzed magadat. Ő talán tőled várja azt, hogy megmentsd, de te tartsd észben, hogy csak az a dolgod, hogy összekösd valakivel, aki tényleg tud segíteni neked. Gondold végig, kinek a telefonszámát adhatod meg neki.

Ikrek:

Jót tenne neked egy nagy séta, vagy egy rövid kocogás, esetleg az, ha úsznál pár hosszt valahol. Persze, ebben a kánikulában nem kell túlerőltetned magadat de fontos, hogy átmozgasd a tagjaidat Fontos, hogy visszanyerd a tested fiatalságát és rugalmasságát, ezt pedig a mozgáson keresztül teheted meg a legegyszerűbben ma.

Rák:

Varázslatos napra készülhetsz pénteken. különösen igaz ez, ha a nap nagy részét már lazítással, nyaralással, utazással, kirándulással töltöd. Most minden helyváltoztatás újabbnál újabb lehetőségeket és újabbnál újabb ötleteket ad neked. Most nem érdemes egy helyben maradnod, és nem érdemes ragaszkodnod a régi és megszokott helyzetekhez.

Oroszlán:

Csak annyit szeretnél elérni, hogy mindenkinek világos legyen, te vagy életed királynője, te vagy az aki a döntéseket meghozza az életedben. Most kedves mosollyal hárítsd el azokat, akik megpróbálnak rávenni arra, hogy azt tedd, ami nekik jó lenne. Ne felejtsd el, nem az az önző, aki a saját dolgával foglalkozik, hanem az, aki azt akarja, hogy mások is az ő dolgával foglalkozzanak.

Szűz:

Néha emlékeztetned kell magadat azokra az alapértékekre, amelyek olyan fontosak neked. Néha emlékeztetned kell magadat arra, hogy miért csinálod mindazt, amit olyan lelkesen csinálsz. Ha pedig mostanában nem lelkesedtél semmiért sem, akkor itt az ideje annak, hogy újra megtaláld a szenvedélyt, a lelkesítő erőt az életedben!

Mérleg:

Ideje lenne gratulálnod valakinek. Vagy akár mindenkinek gratulálhatsz, akivel ma találkozol. Hogy miért mondom ezt? Azért, mert több elismerésre vágysz. Az emberek pedig pontosan azt adják vissza neked, amit te adsz nekik. Ha tehát sokaknak gratulálsz, és megdicsérsz másokat, ők is elismerik majd a te eredményeidet.

Skorpió:

Valójában már megoldottad a mai feladataidat. Vagyis a maiakhoz nagyon hasonló feladatokat, amelyek némileg nehezebbek is voltak. Érdemes lenne felidézned, hogy mit és hogyan csináltál akkor. Nyugodtan másold le azt, amit akkor tettél, és nyugodtan ismételd azt, ami egyszer már sikeres volt.

Nyilas:

Pontosan ki kellene mondanod azt, ami a szívedet nyomja. Pontosan kellene megfogalmaznod az érzéseidet akkor is, ha attól félsz, hogy mások rosszul fogadják azokat. Ne felejtsd el, az, aki kinevet az érzéseid miatt, az aki rosszul reagál az őszinteségedre önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Bak:

A lakásügyekkel kapcsolatos döntések napja lesz a péntek. Ha változtatnál a házadon, a lakásodon, a kerteden, akkor azt most érdemes végiggondolnod és pontosan kidolgoznod. Most érdemes megtervezned azt, hogy mit teszel hosszú távon, akár évek múlva a lakásoddal, és most érdemes megálmodnod az ideális lakásodat is.

Vízöntő:

Mindig van olyan megoldás, amelyre nem gondolnál magadtól. Ezért érdemes megkérdezned pénteken a megfelelő embereket. De valóban csak a tényleg megfelelőeket. Ha a kevésbé jóindulatú ismerőseidet kérdezed, biztos lehetsz benne, hogy rossz, vagy egyenesen ártalmas tanácsot kapsz majd.

Halak:

Gondolkozz visszafelé pénteken! Ma kezd azzal, hogy mit akarsz elérni a nap végére, és haladj szépen visszafelé, lépésenként. Így végiggondolhatod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy végül valóban minden úgy legyen, ahogy azt szeretnéd. Ha végiggondolod hátulról előre a lépéseket, akkor biztosan minden belefér a napodba.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

-- Hirdetés
102 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez