Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan ez a hét is elrepül, közeleg a hétvége, azonban ne rohanjunk előre, hiszen előttünk áll még egy igazán mozgalmas, és egyben izgalmas péntek, sok meglepetés érhet a mai napon, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Vigyázat, most nagy hangon bizonygatsz, valamit, amiről meg vagy győződve, de gyorsan kiderülhet, hogy tévedésben vagy. Gyorsan kiderülhet, hogy nem neked van igazad, és bizony ebben a helyzetben nem várhatod el, hogy komolyan vegyenek. Ma jobban teszed, ha megkérdőjelezel mindent, amit eddig igaznak hittél.

Bika:

Valójában nincs új a nap alatt. Már mindent kitaláltak, ami jó hír, hiszen ez azt jelenti, hogy minden problémát is megoldottak. Bármilyen helyzetet is kell megoldanod pénteken, tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Valaki már megoldotta ezt a problémát. Neked elég annyi, hogy megtalálod a létező megoldást, és alkalmazod.

Ikrek:

Nem is olyan egyszerű mindent beleszervezni ebbe a péntekbe. Mintha egyszerre kellene életed valamennyi területén helytállnod. A munkahelyeden, a házimunkában, a baráti körödben, a szerelmi életedbe, mindenhol van valami sürgős és fontos elintéznivaló. Ma oszd be jól az idődet, és gondold át, hogy mit mi után teszel meg.

Rák:

A péntek is csak egy nap. Olyan, mint bármelyik másik. Nem kell túl komolyan venned, és nem kell azon töprengened, hogy mivel teheted emlékezetessé. Ami azt illeti, ha valamit emlékezetessé akarsz tenni valamit, akkor az legyen a hétvége. Már ma kitalálhatod, hogy mi lesz az, amitől a következő két nap érdekesebb lesz, mint a többi nyári hétvége.

Oroszlán:

Néha az az érzésed van, hogy eltitkolnak előled valamit az emberek. Néha úgy érzed, hogy kihagynak a jóból, és nem akarják, hogy megtudd a fontos dolgokat. Ma magadnak kell megszerezned azt az információt, amire szükséged van. Magadnak kell kinyomoznod azt, hogy mit kell tenned egy fontos ügyben.

Szűz:

Kérdezni sokkal hasznosabb, mint azt hinnéd! Sőt! Pénteken a kérdéseid egy teljesen új helyre juttathatnak el. Ha ma nyaralsz, akkor kérdezd meg a helyiket arról, hogy mit érdemes megnézni, mi az, ami nem elcsépelt turistalátványosság. Ha pedig a munkahelyeden vagy, kérdezd meg, hogy mi az, amit még senki sem csinált meg.

Mérleg:

Őrizd meg a hitedet pénteken! Valaki szeretne meggyőzni arról, hogy butaságokban hiszel. De a spirituális hit nem olyasmi, ami okos, vagy buta, és főleg nem olyasmi, amiben hallgatnod kellene a hittérítőkre. Hidd el, a saját megélésed, a saját megtapasztalásod, a saját élményed mindig sokkal fontosabb, mint az, hogy mások mit olvastak a könyvekben.

Skorpió:

Tudod, mi a legkönnyebb pénteken? Kifogásokat keresni. Mondjuk az máskor is nagyon egyszerű, de ma különösen könnyedén megy. Lehet, hogy azzal járnál a legjobban, ha ma nem keresnél kifogásokat, hanem cselekednél. Hidd el, aki csak kifogásokat keres, az soha nem jut el oda, ahol azok vannak, akik megoldják a problémákat.

Nyilas:

Ügyesen szórod el a magvakat egy beszélgetésben, és nagyon ügyesen vagy képes arra, hogy elérd az emberek azt tegyék, amit szeretnél. Nem azt mondom, hogy élj vissza ezzel a képességeddel. Sőt! Arra kérlek, hogy ne élj vissza vele. De használd okosan arra, hogy segíts másoknak és magadnak is, ha szükséges.

Bak:

Nem unod még, hogy nálad kevésbé tehetségesek is sokkal többet érnek el, mint te? Ha már unod, akkor elárulom, mi a titkuk. A kitartás és a rendszeresség. Ők folyamatosan nyomulnak, folyamatosan dolgoznak, szorgalmasan és fáradhatatlanul menetelnek előre. vegyél példát róluk, és te is legyél kitartóbb!

Vízöntő:

Nem mindig érted, hogy mit szeretnének körülötted az emberek, de pénteken könnyedén felismered a vágyaikat, és könnyedén rájössz, hogy kinek mire van szüksége. Használd ezt a képességedet arra, hogy segítesz másoknak megfogalmazni és megvalósítani a vágyaikat. Ugye tudod, hogy csak az a vágy valósítható meg, amelyet már szavakba tudtál önteni?

Halak:

Mindig van mit tanulnunk másokról. Az életet felfoghatjuk úgy, mint alkalmat a folyamatos tanulásra. Aki ilyen szemmel néz az életre annak sokkal sikeresebb és sokkal boldogabb élete van. Ma tedd fel magadnak a kérdést, mit tanulhatok meg azoktól, akikkel találkozom? Mit csinálnak ők jobban?

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez