-Hirdetés-

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Végre vége van a hétnek, nyakunkon a hosszú hétvége, azonban ünnepi hétvégéről lévén szó, nem mondhatni, hogy unalmas, eseménymentes nap áll előtted, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Remek hangulatban telik a nap, neked nem pénteket mutat a naptár, csak annyit jelez, hogy sikeres nap. Mindenki jól érzi magát körülötted, képes vagy mások szomorúságát, búját, baját messzire űzni. A viccelődés rendszeres, ez a legjobb kapaszkodó ma mindenkinek. Őrizd meg ezt a kivételesen pozitív hangulatot estig, és családodnak is juttass belőle.

Bika:

Egy régebbi ígéreted ma ismét középpontba kerül, és nem tudod elsumákolni, sem az időt tovább húzni, bármennyire szeretnéd. Jól elfeledkeztél róla, igaz? Sebaj, ha már előkerült, akkor teljesítsd! Add meg másoknak azt az örömöt, hogy megköszönhetik a jólelkűségedet. Ne hagyd, hogy bárki fogást találjon rajtad! Végül jól fog esni, hogy segítő kezet nyújthatsz másoknak.

Ikrek:

Valamiféle hiányérzet kezd belülről piszkálni, amire eleinte semmiféle kézzelfogható válasz nem érkezik. Ám délután vagy este felrémlik valami, s eszedbe fog jutni, ki emlegethet olyan hevesen, amiért annyit csuklottál egész nap. Ugye, hogy jogos volt az a fura érzés? Keresd meg azt, akivel kapcsolatban valamiféle tartozásod fennáll, és rendezd le, megkönnyebbülsz ez által.

Rák:

Remek nap vár rád, örömteli események követik sorban egymást, s előremutató, pozitív hírek is befutnak, főleg szakmai és anyagi ügyekkel összefüggésben. Nem csak izgalmakat tartogatnak ma neked az égiek, hanem meglepetéseket is! Olyan irányból érkezik a jó hír, amire nem számítasz, de az biztos, hogy napokra mosolyt varázsol az arcodra! Figyelj!

Oroszlán:

Ez nem a te napod, érezni is fogod már kora reggel ennek egyértelmű jeleit. Az ébredésed is eltért a szokásostól, s az indulás sem zökkenőmentes. Valaki a lábadra lép, vagy megpróbál bolondot csinálni belőled, te pedig feszültté válhatsz. Az biztos, hogy valaki alaposan kizökkent békés állapotodból, te pedig ezt nem hagyod szó nélkül. Bár lehet, hogy mégis ez lenne a legjobb megoldás.

Szűz:

Zsúfolt nap lesz a mai, tele mindenféle eseményekkel, úgyhogy lehetőleg még kora reggel vértezd fel magad a különféle eshetőségre. A humorérzéked lehet a legjobb fegyvered, főleg ha piszkálnak, megsértenek, vagy számon kérnek rajtad valamit. Lesz, aki meg akar viccelni, csak nem a legjobbkor, lesz, aki pedig a saját butaságát akarja rajtad leverni.

Mérleg:

Péntekre ébredtél, ez jó hír neked vajon? Benned szerencsére rengeteg a felhasználható energia. Olyan sok, amennyivel egy hegyet is képes lennél arrébb pakolni. Talán érdemes lenne megpróbálkoznod egy ekkora feladattal, csupán arra figyelj, hogy tényleg olyan dologba kezdj, ami valóban hasznot fog hozni neked. Ne mások malmára hajtsd a vizet!

Skorpió:

Egy külső-belső megújulás rád férne, igaz? Ehhez a pénteki nap minden lehetőséget felkínál. Már reggel döntsd el, milyen haditerv alapján végzed el a munkád oroszlán részét, majd utána miként lépsz a szépségápolás mezejére. Kezdd el időben a hétvégét, s azon túl, hogy kicsinosítod magadat, természetesen irány egy jó hangos buli. Mert megérdemled!

Nyilas:

Ne gubózz be, ne húzd le a rolót, ne gondold, hogy valaki vissza akar élni a jóindulatoddal. Talán van ilyen ember a környezetedben, de sok a jóakaród is. Épp miattuk légy egy kicsit nyitott, hisz számtalanszor segítettek neked, ma viszont egyiküknek lehet a te támogatásodra szüksége. Ugye nem utasítod el segélyhívását? Légy a bajban is jó barát!

Bak:

Még nincs április elseje, mégis ma minden adott ahhoz, hogy megtréfálj másokat, és egy kis hangulatot vigyél a szürke pénteki napba. Ma bármit tégy, bármilyen viccet is eszelj ki, arra környezeted vevő lesz, humorodat értékelni fogják, és kiderül, még annál is jobb nevettető vagy, mint eddig hitték. Viszont ne feledd, amit adsz, azt vissza is kapod!

Vízöntő:

Vág az eszed, mint a borotva, szellemileg topon vagy, minden aktuális kérdésre tudod a legmegfelelőbb választ, sőt, ha kell, másokat is kisegítesz egy jó iránymutatással. Csak úgy előbukkannak belőled a jobbnál jobb ötletek, kreativitásod szárnyal. Részletekbe viszont ne bocsátkozz, nehogy környezeted egy szemfüles tagja kihasználja a lehetőséget, és megvalósítsa a te tervedet!

Halak:

Vajon fura az, hogy pénteken már messze járnak a gondolataid a munkától? Nem, nem az! Aligha lesz kedved iparkodni, még a kötelező feladatok elvégzése is teherként nyomja a válladat. Ez a nagy nem odafigyelés viszont könnyen hibázást jelent, erre azért figyelj oda. Persze, ha megteheted, hogy pár órával korábban magad mögött hagyod a munkahetet, akkor cselekedj így!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 22