Horoszkóp

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán mozgalmas hétköznapokon vagyunk túl, azonban a hétnek még nincsen vége, hiszen érkezik egy igazán izgalmas, meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal megtűzdelt péntek, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Olyan módon tudnál segíteni valakinek, ahogy nem is gondolnád. Sokkal könnyebb dolgod lenne most, ha nem a megszokott lehetőségekben gondolkodnál. Lehet, hogy valakinek már az nagy segítség lenne, ha megölelnéd őt, és ha megsimogatnád a hátát. Nem kell mindenkinek azonnal megoldanod az életét.

Bika:

Abban biztos vagy, hogy pénteken találkoznod kell valakivel, csak épp abban nem vagy biztos, hogy ki az. Nyugalom, most az Élet veszi a kezébe a szervezést, és ő gondoskodik arról, hogy mindig pontosan ott legyél, ahol lenned kell, azokkal találkozz, akikkel találkoznod kell. Így sokkal egyszerűbb lesz az életed.

Ikrek:

Meg kell mondanod az igazat valakinek, aki nem ismeri az igazságot. Ne felejtsd el, hogy még ebben a helyzetben is fogalmazhatsz szeretettel. Ne felejtsd el, hogy nem megbántanod, sokkolnod vagy elképesztened kell az illetőt, hanem egyszerűen csak segíteni neki abban, hogy tisztábban lásson ebben a helyzetben.

Rák:

Igen, igazad van. Pénteken szinte mindig, szinte mindenhol, szinte mindenben. Szinte ez azért egy fontos kiegészítés. Szóval nem mindig. Ma pedig sokkal érdekesebbek a kivételek. Ma sokkal érdekesebb az, hogy mikor, hol és miben nincs igazad, mint az, hogy mikor van. Amikor nincs igazad, akkor érdemes résen lenned, és okosan döntened!

Oroszlán:

Nyugodtan mondd meg a véleményedet pénteken. Na jó, talán nem a teljes véleményedet kellene megmondanod, hanem a gondolataidat kellene elmondanod. Azokat a gondolatokat, amelyek most kikívánkoznak, és amelyeket csak visszatartanál. Fontos, hogy ma ne nyelj vissza semmit, és bátran merd vállalni a gondolataidat.

Szűz:

Át kell szervezned a napodat, vagy legalábbis a délutánodat. Ebben az átszervezésben most az fog segíteni, ha tudatosítod magadban, hogy azért van rá szükség, mert az eredeti terveid nem voltak jók. Az eredeti terveid helyett újakra van szükség, olyanokra, amelyek megfelelnek a mai nap új információinak is.

Mérleg:

Néha elfelejtkezel arról, hogy a környezetedben mindenki felnőtt ember. Néha elfelejtkezel arról, hogy a környezetedben mindenki képes ellátni magát és meghozni a döntéseit. Néha elfelejtkezel arról, hogy valóban azzal kellene foglalkoznod, ami van. Nem pedig azzal, ami nincs, de akár lehetne is.

Skorpió:

Az lenne a legjobb, ha pénteken mindenben a régi, bevált, biztonságos módszerekhez nyúlnál. Úgy értem a régit és beváltat, hogy tíz-húsz évvel ezelőtti. Amikor még mindent máshogy láttál, és amikor még mindent máshogy gondoltál. Minél régebbi egy módszer, pénteken annál üzembiztosabbnak és hasznosabbnak ígérkezik.

Nyilas:

Félsz egy kicsit a mai naptól, és talán a hétvégétől is. Szerencsére az már pénteken gyorsan kiderül, hogy ezek a félelmeid teljesen alaptalannak és feleslegesnek bizonyulnak. Könnyen lehet, hogy a félelmeid pont azért alakultak ki, mert nem voltál tisztában minden apró részlettel, és minden lehetőséggel egészen pontosan.

Bak:

Érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy ma vajon tényleg mindenkinek azt mondtad-e, amit mondanod kellett. Könnyen rájöhetsz, hogy valakinek elfelejtettél elmondani valamit. Könnyen rájöhetsz, hogy valakinek elfelejtetted elmagyarázni azt, amit szerettél volna. Érdemes már most, telefonon, vagy egy üzenetben pótolnod ezt.

Vízöntő:

Sokkal könnyebben sétálsz az utadon pénteken, mint tegnap, vagy az elmúlt napokban bármikor. Most a tested nagyon élvezi az őszi sétákat és érdemes egy nagy kört tenned a közeli erdőben vagy parkban. De ez a könnyed lépegetés igaz az életedre is. Most könnyedén lépsz tovább a nehéz és megoldhatatlan helyzetekből.

Halak:

Szomorú vagy, mert egy korszaknak vége, de van benned izgalom és öröm is, mert most valami új kezdődik. Ebben az új dologban csak az zavarhat, ha nagyon sok minden mással is foglalkoznod kell. Pénteken tudatosan teremts teret és időt az új projekteknek, új terveknek, új vágyaknak és új embereknek!

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.