-Hirdetés-

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Hogyan zárul a heted?

Végre megint péntek, lassan hétvége , azonban napokon belül belépünk a karácsonyi “nagy hajtás” időszakába, rengeteg feladat, és megoldandó probléma vár rád a mai napon, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Ne vedd sértésnek a kritikát, hisz okulhatsz belőle! Ma szinte senki sem lesz kíméletes hozzád, ám ez garantáltan a te javadat szolgálja később. Ez nem lesz könnyű nap, ám mégis jól veszed az akadályokat, s ha eközben kicsit magadba nézel, akkor számos olyan dolgon tudsz módosítani, amit örömmel fogad környezeted, és jót tesz a megítélésednek.

Bika:

Ma az érzelmeké a főszerep, még magad is meglepődsz, milyen intenzitással reagálsz dolgokra, eseményekre, emberekre. Mindegy, mi történik, te hevesen és érzelem dúsan nyilvánulsz meg. Sokan csak pislognak, s nem értik, mi történik veled, hiszen nem szoktad így kimutatni a gondolataidat. A környezetednek fura ez a helyzet, mégis sokakat épp ez győz meg arról, hogy van szíved.

Ikrek:

Gyors egymásutánban pipálod ki a bakancslistádon felsorakozó feladatokat, s kora délutánra teljesen felszabadulsz a tennivalók alól. Ám, ha azt hiszed, hogy kora este vége a napnak, tévedsz, váratlan vendégeid érkezhetnek, ám a mi segítségünkkel előre tudsz tervezni, s ennek köszönhetően nem kerülsz fura helyzetbe, mert lesz otthon valami, amit csak elő kell rántani, és már kínálhatod is.

Rák:

Formabontó ötletek pattannak ma ki a fejedből, szó szerint sziporkázol, azonban a kivitelezésekkel adódhat némi galiba. Nem baj, ha kivételesen figyelsz és hallgatsz másokra, és nem egyedül akarod megoldani a feladatokat, hisz mindenképp jó tanácsokkal fognak ellátni téged mások. Sőt, ha kell, még be is segítenek, ha megkéred őket erre.

Oroszlán:

Dicsérendő lesz ma az, hogy mások sikerének felhőtlenül tudsz örülni, s még drukkolsz is azért, hogy a legmagasabbra és legmesszebbre juthassanak mások. Ettől függetlenül egy kicsit azért mérgelődni fogsz azon, hogy nem neked jutott eszedbe ez a remek dolog, ám szerencsére más öröme ezt a gondolatot meg fogja semmisíteni. Este megünnepelhetnétek közösen az eredményes napot.

Szűz:

Türelmes, földies jellemvonásokkal vagy megáldva, így elég nehéz kihozni téged a béketűrésből, ma mégis sikerülhet ezt valakinek elérnie. Jó alaposan felbosszanthat téged, ezért ügyelj arra, hogy rövid idejű haragodat nehogy másokra zúdítsd ő helyette. Negatív tartalmú megjegyzéseidet inkább ne is mondd ki, jobb, ha bölcsen és csendben várod, míg elszállnak a viharfelhők.

Mérleg:

Ma egy egészen meglepő, zavarba ejtően fura forrásból juthatsz extra bevételhez, vagy az anyagi gyarapodás biztos híre ér el hozzád. Csak nyugalom, ne légy túl lelkes, mert talán nem mindenki örül majd a szerencsédnek. Sokan vannak nálad szorultabb anyagi helyzetben, így könnyen haragosokat szerezhetsz önhibádon kívül. Az extra pénz tényét egyszerűen titkold el. Ez a legokosabb, amit tehetsz.

Skorpió:

Egy banális félreértés, vagy egy pletyka miatt könnyen felpaprikázhatod magadat, akár többször is egymás után. Ember legyen a talpán, aki képes ma téged kibékíteni. És mindez miért? Csupán csak azért, mert félreértelmeztél, vagy szimplán félrehallottál valamit, és nem voltál hajlandó meghallani később az igazságot. Biztos megéri durcáskodni? Nem! Fő a béke!

Nyilas:

Hiába járunk a Fogyóhold utolsó napjaiban, a reggeled remekül és fitten indult, a nap további részében csak fokozódnak a pozitív dolgok és élethelyzetek! Csupa jó hírt, kellemes telefonhívásokat kapsz, s szinte mindenki mosolyog körülötted. Megkönnyebbülhetsz, mert több szakmai és magánügyed is jól rendeződik. Tulajdonképpen az a lényeg, hogy elindultak a várva várt folyamatok.

Bak:

Egy Bakról mindenki tudja, hogy békés, csendes, értelmes, figyelmes és kedves személy, de azért ne hidd, hogy mindent tudsz! Lehetsz jó, sőt, különleges is, ugyanakkor neked is van még mit tanulnod, s erre a mai nap többször is rámutat! Egyáltalán nem szégyen, ha akár a fiatalabbtól, vagy épp az ellenfelétől okul az ember. Épp ez a szép benne!

Vízöntő:

Ámor nyila bármikor eltalálhat, ma akár téged is célkeresztbe vehet. Ha nem tiltakozol a szerelem megérkezése és befogadása ellen, akkor ma kicsi a valószínűsége, hogy elkerülheted az érzelmek tobzódását. Arra azonban figyelj, ki környékez meg, és semmiképpen se légy óvatlan. Nem biztos, hogy már az első közeledőnek komoly szándékai lesznek. Talán a második vagy a harmadik lehet a nyerő.

Halak:

Remek formában vagy, tele energiával, tettvággyal és gőzerővel törsz utat magadnak. Ha eredményes is szeretnél lenni, akkor figyelj arra, kivel és mit osztasz meg, milyen hangsúlyt ütsz meg, közben nem árt megfogadni a nálad tapasztaltabbak iránymutatásait. Ezt alkalmanként bizony el szoktad rontani, ám, ha ma erre fokozottan ügyelsz, akkor nem lesz gond.

A horoszkóp megosztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

48 Shares