-Hirdetés-

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Hogyan zárul a heted?

Végre itt a péntek, és lassan a hétvége is, bizony eme pénteki nap különleges lesz, sok meglepő, és fordulatokban gazdag eseményt tartogat mindenki számára, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Ne szólj szám, nem fáj fejem, ez legyen a nap mottója! Ma ne beszélj túl sokat, főleg ne olyan helyen, vagy olyasvalakivel, akit alig ismersz. A nyíltság, a túlzott őszinteség sajnos ma nem kifizetődő. Bármit is mondanál, félreértenék, vagy szándékosan félremagyaráznák. A bölcs csendesség lehet a legjobb társad. Hagyd, hogy inkább ma mások formáljanak véleményt.

Bika:

Már a reggeli órák is rohamtempóban telnek, kapkodsz, igyekszel megoldani a feladataidat, s ez az egész napodra rányomja a bélyegét, ám mégiscsak Fortuna kegyeltje titkos lehetsz, mert valaki a kedvedbe fog járni, s épp a legjobbkor ajánlja fel támogatását. Ezáltal mintha kicserélnének pár perc alatt, még tevékenyebb, még eredményesebb leszel.

Ikrek:

Ismerős érzések bukkannak fel ma a lelkedben, és nem leszel túl feldobott miattuk. Rég éreztél ilyet, s nem örülsz a váratlan vendégednek. Rövid időre keserűség áraszt el, hisz egy régi dolog még mindig nem hagy nyugodni, s hibásnak sem érzed magad a lezáratlanság miatt. Tényleg nem benned van a bibi, ám mégis neked kell lépned a rendezés érdekében!

Rák:

Kezded beleélni magadat egy a napokban felkínált üzleti vagy befektetési lehetőségbe. Bár kedvesnek tűnő emberek igyekeznek meggyőzni a terv kiválóságáról, az égiek mégis óva intenek attól, hogy belebonyolódj bármibe, ami túl összetettnek tűnik, főleg akkor, ha nincs meg hozzá minden ismereted. Csak akkor bonyolódj bele egy új dologba, ha minden részlettel tisztában vagy.

Oroszlán:

A mai nap csiga lassan telik, szinte zavarba ejtően cammognak az órák. Olyan érzésed lehet, mintha megállt volna az idő. Ez az érzés csak akkor szokott felbukkanni, ha végtelenül monoton dolgot kell csinálnod, vagy ha az égiek azt akarják, gondold végig a dolgaidat még egyszer, és alaposan! A mai nap energiái gondolkodásra sarkallnak, s nem véletlenül!

Szűz:

Valakik, jó eséllyel hozzád közel álló emberek ma meglephetnek valamivel, amire egyáltalán nem számítasz, de jól fog esni. Már régóta érlelődik bennük az elképzelés, vajon mivel tudnának a kedvedben járni, s csakis a megfelelő pillanatra vártak. Így hát fogadd el azt, amit adni akarnak, hagyd magad kényeztetni, jól fog esni a figyelmességük, hidd el!

Mérleg:

Amilyen kedvezően indult a hét, még annál is jobban végződik! A pénteki nappal tovább folytatódik az örömteli meglepetések sora. Valaki, aki nem áll hozzád túl közel, éppen tőled kér majd tanácsot, mert úgy véli, te vagy a legmegfelelőbb személy, aki segíthet megoldani régóta húzódó ügyét. Adj egy esélyt neki, s még ez a segítés is örömmel tölt majd el.

Skorpió:

Örömteli, valamint sok pozitív hírt hozó pénteki nap vár rád. Megoldódni látszik egy régóta húzódó félreértés is, ami nyugalommal tölt majd el. A lelked békére talál. Jó ideje nagyon bántott, hogy így elfajultak a dolgok közted és valaki más között, s nem is igen értetted, hogy két barát miért nem tudja normálisan rendezni az ügyet, de ma ez is sikerül!

Nyilas:

Ma olyasvalaki kérhet tőled tanácsot, aki még sosem tett ilyesmit, sőt, eddig inkább elkerült téged. Sokáig úgy vélekedtél róla, hogy tökéletes, hibátlan, mindenre van válasza, és meg sem fordult a fejedben, hogy neki is lehetnek napi gondjai. S lám, a hibátlannak látszó maszk mögött egy érző lélek lapult meg, aki hamarosan akár a barátod is lehet!

Bak:

Egy kisebb konfliktus árnyékolja be a délelőtti órákat, ami átmenetileg lelomboz, de szerencsére el fog múlni. Sem munkahelyeden, sem otthon nem értik meg, hogy változtatni szeretnél bizonyos dolgokon, ebből lehet némi galiba. Ahelyett, hogy elmagyaráznád, hogy milyen gondolatok gyötörnek, mi történik veled, inkább forrongsz. Ne tedd!

Vízöntő:

Meglepetés vár rád ezen a napon, ám hamarabb megérkezik, ha nem keresed tudatosan. Hagyd magad inspirálni, sodródj az árral, s valaki egy apró figyelmességgel bearanyozhatja a napodat, de ehhez az szükséges, hogy senkinek a közeledését, levelét, telefonját ne vedd félvállról. Ha valaki kedveskedni szeretne neked, azt ma nem hátsó szándék vezérli.

Halak:

Bonyodalomba keveredhetsz, ha könnyelműen kezelsz jelentős dolgokat, például másra bízod a számláid kifizetését, vagy valamilyen fontos ügy rendezését. Nem szándékosan, de valahogy nagyon összekavarhatja az illető a dolgokat, aki lehet barát vagy egy családtag is. Ne légy morcos, amikor kiderül a hiba, elvégre nem szándékosan tett neked rosszat.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.