-Hirdetés-

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Jó nap vár rád?

Lassan, de biztosan ennek a hétnek is vége lesz, azonban előttünk áll még egy mozgalmas, igazán pörgős pénteki nap, mely meglepetésektől sem lesz mentes, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Légy egész nap mosolygós, jó kedvedet pedig ne hagyd letörni, inkább ragaszd azt át másokra! Tedd ezt annak ellenére is, hogy több akadály is az utadat állja, ám mindegyikből okulhatsz. Nem sikerül valami? Keresztbe tesz egy kolléga? Valaki borsot tör az orrod alá? Sebaj! Ezek az apróságok ne szegjék kedved, mert amilyen negatív a kezdet, olyan jó lesz a vége!

Bika:

Valamely családtagod türelmetlenül érezteti veled, hogy hiányzol neki, tanácsaiddal, humoroddal együtt. Add meg neki azt, hogy legalább egy jó szóval, némi mosollyal javítasz a kedélyállapotán addig, amíg a munka után minden időt rá tudsz szánni. Addig is lesz sok napi rutinfeladat, sőt, beérkezhet egy érdekes információ, amit ne ma, hanem a jövő héten használj fel!

Ikrek:

Fáradtságos és nehéz napok vannak mögötted, s bár a hét elején még nem láttad a célszalagot, mára feltűnik, s bizony át is szakítod azt. Munkád gyümölcse learatható, az elismerések bezsebelhetők, s kimondhatod örömmel, hogy érdemes volt sokat dolgozni! Minden fontos tennivalónak a végére érsz, s bizony már délután nyugtával tudod dicsérni a napot.

Rák:

Ma érkezik el az a pillanat, amikor tisztáznod kell a családtagjaiddal vagy barátaiddal egy régebbi félreértés homályos részleteit. Akad olyan, aki emiatt talán neheztel rád, ezért rajtad van a teher, s neked kell megtenni az első lépést a békepipa elszívásához. Ma a Hold minden ilyen típusú kezdeményezést támogat, érdemes élni a lehetőséggel!

Oroszlán:

Ne rémüldözz, és végképp ne inalj el messzire, ha kellemetlen helyzetbe kerülsz. Állj a sarkadra és képviseld az érdekeidet! Ha kell, hát egy kicsit meg is emelheted a hangod, hogy mindenki érezze a véleményed súlyát. Ha csak csendben tűrsz, hogy elkerüld a konfliktust, nem oldasz meg semmit! Az mellékes, hogy a történetben ludas vagy-e, vagy sem!

Szűz:

Tarts ki, hisz alig pár óra van hátra a hétvége kezdetéig, s mivel szorgalmas voltál, időben leteheted a lantot. A lazítás neked is jár, hát élj vele mihamarabb! Tempósan, bár nem problémamentesen telik a mai napod, ám összességében minden zűrt jól kezelsz, az esetleges konfliktusokat, pedig egész zseniális módon már a kipattanás pillanatában elfojtod.

Mérleg:

Ma a tanulmányaid, a munkád, döntéseid, közeljövőre vonatkozó terveid meghatározása során inkább az érzelmek, nem pedig a józan ész fog vezérelni. Figyelj oda arra, hogy ne ítélj elhamarkodottan, s ne engedd szabadjára indulataidat, különben olyat tehetsz, amit gyorsan megbánhatsz. Nem hiányzik az, hogy valakivel összeakaszd a bajszod, igaz? Akkor használd az önuralmadat.

Skorpió:

Ma könnyen megeshet, hogy leginkább a saját magad vitapartnere leszel, mert nem tudod eldönteni, vajon jobbra vagy balra menj, a kicsi vagy a nagy mellett dönts. Akadnak dolgok, amik kétségeket ébresztenek benned, vagy épp az anyagi kockázat nagy. Nehéz lesz határozottnak lenned és a valóban jót választanod, így inkább aludj egyet holnapig, vagy többet hétfőig!

Nyilas:

Jó hangulatú nap lesz a mai, nem számítottál ekkora energiamennyiségre, ám egyenesen szárnyalsz a boldogságtól és az elégedettségtől. Van is rá okod! Örömödet oszd meg másokkal! Amire oda kell figyelned az, hogy akadnak majd irigyeid, akik nem nézik jó szemmel ezt a pozitív életérzést. Ám te tarts ki, s mosolyogj, talán életet lehelsz beléjük.

Bak:

Nem kell hőst játszanod, és mindent egyedül magadra vállalnod! Az, ami nem tartozik rád, azt ma ne végezd el, hisz így is épp elég teher lesz a válladon. Add ki részfeladatokat másoknak, oszd meg a munkát kollégáiddal, az otthoni teendőket pedig családtagjaiddal. Ügyes taktikával, jó kommunikációval minden az elképzelésed szerint alakul!

Vízöntő:

Erős tempóban zajlanak körülötted ma a különféle események, kapkodhatod egész nap a fejedet, néha egyenesen rohannod kell, hogy odaérj időben egy adott helyszínre vagy megbeszélésre. Ha nem tervezed meg reggel az időbeosztást, könnyen elvesztheted a fonalat. Lényeges, hogy napközben csakis a munkára koncentrálj, ne járjanak másfelé a gondolataid.

Halak:

Minden energiádra, logikádra, türelmedre szükség lesz ahhoz, hogy békés és toleráns tudj maradni. Ne pazarold apró-cseprő ügyekre az idődet, hanem figyeld a nagy lehetőség megérkezését, nehogy elszalaszd! Egy új üzleti lehetőség nyílhat meg előtted, kapj az alkalmon! Olyan irányból érkezik támogatás, melyre egyáltalán nem számítasz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 21