-Hirdetés-

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Jól zárul a heted?

Lassan véget ér a rövid munkahét, jöhet majd a jól megérdemelt pihenés, ennek az időjárás is kedvezni fog majd, azonban még a péntek még igazán pörgős nap lesz, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

A legszívesebben az egész napot lustálkodással töltenéd. Most szokatlanul alacsony az energiaszinted, és lehet, hogy szükséged lenne egy nagyobb adag lendületre is. Ha már a sokadik adag kávé sem segít, akkor lehet, hogy szükséged van egy nagyobb adag vitaminkoktélra. Ma egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, mert ezek is segítenek.

Bika:

Szeretnél belevágni egy nagy és merész tervbe, azonban tele vagy kétségekkel. Tudnod kell, hogy ez természetes. Mindenkiben vannak kételyek, és mindenki számít néha mások biztatására és támogatására. Nem az a baj, ha bizonytalan vagy magadban, hanem az, ha ma nem vágsz bele abba, amit halogatsz.

Ikrek:

Érdemes átgondolnod az előtted álló napokat, mert könnyen lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan tervezed azt. Könnyen lehet, hogy szükséged lesz egy kis rugalmasságra, és egy kis lazaságra. Pénteken egyébként is a lazaság lesz a jelmondatod, ma mindent lazábban akarsz megoldani, mint máskor.

Rák:

Nem mindig találod meg a megfelelő szavakat akkor, amikor nagy felháborodásodban szeretnél elmagyarázni valakinek valamit. Épp ezért most először meg kellene nyugodnod. Hagyd, hogy a lelked megnyugodjon, hagyd, hogy az érzelmeid elcsendesedjenek, mert ebben a csendben találod meg a szavakat.

Oroszlán:

Elég egy tekintet, egy szem villanás ahhoz, hogy kitaláld mire gondol a másik. Pénteken igazi gondolatolvasónak érzed magad, pedig csak arról van szó, hogy mély emberismeretre tettél szert az elmúlt időszakban. Tudod, hogy milyen gondolatok kavarognak a másikban, és ez lehetővé teszi, hogy kimond azt, amit ő nem mer.

Szűz:

Van okod a nevetésre pénteken. Amíg nem találod meg ezt az okot addig nevethetnél minden ok nélkül is. Megteheted, hogy a nevetés öröméért, a lazaságért és a boldogságért nevetsz. Ma nevetve sokkal egyszerűbb megoldanod a helyzeteket. Ha pedig ránevetsz a többiekre ők is veled nevetnek majd.

Mérleg:

Nagy energiát fordíthatsz arra, hogy megpróbálod kizárni a külvilágot a tudatodból pénteken. Ma nagyon szeretnél koncentrálni egy fontos feladatra, és szeretnéd ha a lehető leghamarabb elvégezhetnéd ezt. Szeretnéd, ha a lehető leghamarabb túljutnál ezen a munkán, és végre elmehetnél pihenni egy kicsit.

Skorpió:

Változó időszakban vagy, és nem biztos, hogy élvezed ezeket a változásokat. Kérlek, ne felejtsd el, hogy a változás érted van, és az egyetlen célja az, hogy te a végén jobb helyzetbe kerülj. Lehet, hogy most ijesztő az, amit magad körül látsz, de ebből a helyzetből egy csavarral hamarosan oda jutsz, ahol lenni szeretnél.

Nyilas:

Legyél büszke az eredményeidre! Mostanában túl szerény vagy. Az is lehet, hogy nincs időd arra, hogy számba vedd a sok-sok eredményt, amit elértél. Lehet, hogy nincs is időd arra, hogy megünnepeld magad. Tudod mit? Ma estére igazán összehívhatnád a barátaidat, hogy elújságold neki a sikereidet.

Bak:

Azt gondolod, hogy valaki viccel, pedig nagyon is komolyan beszél. Azt gondolod, hogy valaki csak viccből mond fura dolgokat, pedig ezek a fura dolgok számára nagyon is logikus valóságnak tűnnek. Ma gondold végig, hogy ki az, aki valóban viccel, és ki az, aki valóban fura.

Vízöntő:

Olyan fáradt vagy, mintha hegyeket kellett volna elhordanod a héten. Ez a fáradtságod azonban nem fizikai, hanem szellemi. Talán túl sok történetet, gondolatot és érzelmet akartál feldolgozni a héten. Adj magadnak egy kis pihenőt! A szellemi pihenést egy felemelő könyv, egy kiállítás vagy egy jó koncert szolgálja a legjobban.

Halak:

Új helyzetekben kellene kipróbálnod magadat. Most nem működik a sok régi megoldás, és nem működik mindaz, amit eddig bevált módszernek hittél. Pénteken válaszd az újdonságokat, mert azok vezetnek majd eredményre téged. Az új módszerek, amelyeket ma választasz talán sokáig veled maradnak majd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 50