-Hirdetés-

Horoszkóp péntekre mindenkinek! Mit tartogat számodra a péntek 13 ?

Bizony, a hétvége is közeleg, azonban nem akármilyen nap van ma, péntek 13, amit sok misztikus dolog övez, lássuk, eme bűvös nap mit tartogat számodra, mi vár rád a mai napon?

Kos:

Pénteken érdemes megváltoztatnod egy tervedet. Különösen az esti terveidet lesz érdemes felülvizsgálnod. Könnyen lehet, hogy ma estére nem olyasmit terveztél amit valóban meg akarsz tenni. A napi sikered kulcsa az, hogy ne tegyél semmi olyasmit sem, amire most nem vágysz igazán.

Bika:

Ne felejtsd el, hogy mennyi eszköz van a kezedben. Egy kicsit olyan vagy pénteken, mint amikor kétségbeesetten állsz a tele szekrény előtt, mert nincs egy rongyod amit felvehetnél. Ma azt hiszed, hogy nincsenek eszközök a kezedben, közben olyan sok eszközöd van, hogy alig lehet megszámolni azokat.

Ikrek:

Tele vagy kérdőjelekkel pénteken. Ma nem tudod pontosan, hogy mit tegyél, és nem tudod pontosan, hogy mi az, amire lehetőséged van. A kérdőjelektől csak akkor szabadulhatsz meg, ha felteszed a kérdéseidet, és ha nem hagyod, hogy továbbra is a kételyek gyötörjenek téged.

Rák:

Az élet csodálatos ajándékokat tartogat neked pénteken. Tudnod kell, hogy az élet ajándékai olyanok, amelyekért nem kell fizetned semmit sem. Hiszen akkor már nem is ajándék lenne, nem igaz? Ma fogadd el az élet ajándékait, fogadd el a jó dolgokat, amelyek történnek veled, és a meglepetéseket, amelyeket kapsz.

Oroszlán:

Elég lenne néhány apróságon változtatnod. Elég lenne néhány apróságra odafigyelned. Elég lenne a kis dolgokat rendbe tenned pénteken és máris megváltozna körülötted minden. Ma ne a nagy dolgokkal foglalkozz, hanem azokkal az apróságokkal, amelyekre rendszeresen nincs időd vagy energiád.

Szűz:

Azt hiszed, hogy a régi, jól bevált megoldások mindig tökéletesen működni fognak, és soha sem kell rajtuk módosítani? Ha így gondolod, akkor pénteken vár rád jónéhány meglepetés. Ma könnyen kiderülhet, hogy az, ami eddig működött ma már nem jelent valódi megoldást, neked pedig módosítanod kell.

Mérleg:

Talán nem alszol olyan jól mostanában, mint ahogy máskor szoktál. Érdemes lenne tudatosan elkezdened foglalkoznod az alvásoddal. Egyrészt feküdj el időben. Másrészt pedig ne foglalkozz felzaklató ügyekkel és gondolatokkal a lefekvés előtti két órában. Érdemes ebben az időszakban egy jó könyvet olvasnod inkább.

Skorpió:

Tudod, hogy mik a valódi kincseid? Tudod, hogy melyek a valódi értékeid? Ezek gyakran nem ugyanazok, amelyek mások szerint is értékesek. Mások gyakran nem látják a valódi kincseidet. Itt az ideje annak, hogy elkezd bátrabban megmutatni másoknak, hogy milyen sok érték van benned.

Nyilas:

Ki az, akit követsz? Ki az, akinek a lépéseit, döntéseit másolod? Fontos, hogy tudd: Nem érdemes másokat követned. Fontos, hogy tudd: Mások követésével még soha senki nem érte el a saját céljait. Ha másokat követsz, akkor mások céljait éred el. Ez elég logikusan hangzik, nem igaz?

Bak:

Létezik az a megoldás, amelyről mindenki azt mondja neked, hogy lehetetlen. Jó, lehet, hogy még senki sem próbálta ki. Lehet, hogy valóban nem a legegyszerűbb megoldás. De az egészen biztos, hogy létezik. Vállalj úttörő szerepet az életben, és mutasd meg másoknak is, hogy érdemes időnként újítani is.

Vízöntő:

Elvesztetted a fókuszodat péntekre. Ennek a tavaszhoz is köze lehet és ahhoz is, hogy mostanában túl kevés időt hagysz magadnak a pihenésre. Ha mindig csak hajtod magad, és ha folyton magasabbra teszed a lécet, nem csoda, hogy egyszer csak elveszíted a fókuszt, és mindenképp pihenni akarsz.

Halak:

Képes vagy arra, hogy a szemétből is kincset varázsolj. Ma pedig erre a képességedre lesz nagy szükséged. Talán nem azt a minőséget kapod az élettől, mint amire vágysz, de itt az ideje annak, hogy elkezd ezt a minőséget áttranszformálni valami nagyszerűvé, valami csodálatossá, valami kinccsé.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

27 Shares