Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét első kettő napja sem a megszokott ütemben zajlott, ez jól jelzi, hogy kezd felpörögni már az idei év is, az előttünk álló szerdai nap igazán eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit is ígér a szerdai napra?

Kos:

Meg kell határoznod az események menetét, hogy merre haladjanak idén a dolgok. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha pontosan tudod, hogy mit akarsz elérni 2019-ben. Ma mindenképp meg kell határoznod a lelkiállapotot, nos, és a párkapcsolati státuszt, a karrier lépcsőfokát, mindazt, amit el akarsz érni ebben az évben.

Bika:

Néha te magad vagy önmagad legnagyobb korlátozója. Szerdán figyeld meg, mennyi tévhit él benned, és mennyi mindenben gátolod magad pusztán félelemből. A félelmek helyett most ma a bátorságot kellene választanod. Azt a bátorságot, amely segít a félelmeid ellenére mégis megtenni, amit kell.

Ikrek:

Sokféleképpen értékelheted a szerdai nap eseményeit. Ma azt kell megtanulnod, hogy jól válaszd meg a segítőidet. Hogy olyan segítőket válassz magadnak, akik valóban ugyanazt a célt akarják elérni, mint te. Ez a cél talán a megnyugvás, vagy a belső béke lesz.

Rák:

Amikor valami nem is sikerül, és sokadszorra futsz neki értelmetlenül, érdemes feltenned magadnak a kérdést, mitől véd meg engem ez a kudarc? Mi az, amit annak köszönhetek, hogy a célomat nem sikerült megvalósítanom? A kudarcok mindig megvédenek valamitől, ezt ne felejtsd el.

Oroszlán:

Úgy érzed, valaki azt várja tőled, hogy most te intézd el helyette a feladatát. El is kezdenéd, de időközben megértheted, ehhez nincs jogosítványod vagy éppen képességed. Ne felejtsd el, csak a saját valóságodat alakíthatod, de azt könnyedén.

Szűz:

Úgy érzed, valakit meg kell tanítanod, hogyan is segíthet neked a legtöbbet. Mielőtt elkezded a tanítást, tedd fel neki a kérdést, vajon tényleg akar-e neked majd segíteni? Vajon tényleg nyitott-e, hogy együtt dolgozzatok, és egymást támogatva jussatok el a legjobb eredményekhez?

Mérleg:

Ha mindig arra vársz, hogy mások ajánljanak neked valamit,úgy sohasem lehetsz biztos, hogy valóban a legjobbat követed. Ma meghallgathatsz másokat, de fontos végiggondolnod, szerinted mi lenne a legjobb választás. Ma csak azt cselekedd meg, amivel teljes egészében egyetértesz.

Skorpió:

Néha nem érted, ki miből vonja le a következtetéseit. Ilyenkor ahelyett, hogy kételkednél következtetések érvényességében, érdemes megértened és követned a másik ember gondolatmenetét. Ez majd segít, hogy megértsd őt, és felfedezd, valóban igaza van-e, vagy sántít a gondolatmenete.

Nyilas:

Nem kell elfogadnod, azt ami van, megteheted, hogy változtatsz rajta. Megteheted azt, hogy átalakítod a valóságodat, amelyben jelenleg is élsz. Ez az átalakítás sokkal egyszerűbb, mint hinnéd. Szerdán azt kell észrevenned, hogy ehhez az átalakításhoz minden segítő a rendelkezésedre áll.

Bak:

Amit nem tilos, azt szabad ebből indulsz ki szerdán, amikor szívesen feszegeted a határokat, és szívesen lépsz túl önmagad korlátain is. Ma fedezheted fel, hogy a világ és az élet szabályai megváltoztak, és már nem is azok a szabályok vonatkoznak rád, mint eddig. Ma újraírhatod a szabályokat.

Vízöntő:

Végre megjönnek azok a kreatív ötletek, amelyekre már olyan régóta vágytál. Ezeket az ötleteket fontos felírnod, hogy ne szálljanak tova. Tudod, az ötletek csapodár lények, ha nem érzik, hogy szeretgeted és táplálod őket, könnyen továbbállnak oda, ahol szerintük sokkal jobban bánnak velük.

Halak:

Szeretnéd, ha az életed rózsaszínű felhők között élhetnéd? Ennek semmi akadálya. Ma bátran játssz el a gondolattal, milyen lenne az életed, ha sokkal könnyebb lenne. Mit tennél, ha a mai helyzetek a rózsaszín felhők között találnának rád? Miért ne tehetnéd meg most is ugyanazt, amit akkor tennél?

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.