Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Már a hétfői, és keddi nap sem megszokottan indult, igazán különleges hét ez minden szempontból, de az előttünk álló szerdai nap sok meglepetést, váratlan eseményt tartogat, lássuk is, horoszkópod mit ígér a szerdai napra?

Kos:

Ideje felnőnöd a feladathoz. Melyik feladathoz? Ahhoz, amelyik karnyújtásnyira van tőled. Ha nem érsz meg, nem is tudod megoldani ezt a feladatot. A fejlődésed kulcsa, hogy hajlandó vagy-e tanulni, időt és pénzt áldozni a tudásért. Hidd el, ez most csak rajtad múlik.

Bika:

Ha fogyni szeretnél, többször kellene enned, mint eddig. Ez volt a jó hír, most jön a fekete leves. Enned természetesen nem azt kell, mint amit eddig ettél. Ha többször eszel zöldséget, máris nagyot léptél előre a súlyvesztés felé. A pékárú, tészta, csoki sajnos nem zöldség. Le tudsz mondani róla?

Ikrek:

Lelkes vagy, amiből mindenki azonnal tudja, milyen fontos is neked ez az ügy. A lelkesedésed, a csillogó szemed most azt mutatja, hogy igenis komolyan gondolod, amit mondasz, és nagyon is komolyan teszed, amit teszel. A lelkesedés most átvisz a nehéz perceken is.

Rák:

Pörgesd fel magad szerdára, mert most sok mindent szeretnél megtenni, és ez a sok minden pedig csak akkor fér a napodba, ha pörögsz is. Mondom, mi az, amire szerdán nem lesz időd: a közösségi médiát, a híreket ma mellőzd, és minden más belefér a napodba.

Oroszlán:

Lassan építkezel, és ma úgy érzed, túl lassú a változás. Ez a változás azért is ilyen lassú, mert most így jó neked. Ha belegondolsz, erre te magad is rájössz. Nem kell siettetned, ami történik. Nem kell zaklatottan kajtatnod az eredményeket, mert azok úgyis csak a saját tempójukban jönnek.

Szűz:

Ha ma valamit nagyon meg akarsz csinálni, csináld meg most. Igen, közvetlenül azután, hogy elolvastad a horoszkópot. Ne halogass szerdán, mert amit halogatsz, csak a jövő szerdára készül el. Az meg kicsit késő lenne, hogy élvezd is az eredményeket, ugye?

Mérleg:

Azok az emberek, akik okos kérdéseket tesznek fel, gyakran nem okosak, csak okoskodnak. Nem kellene minden okoskodóra hallgatnod, és nem is kellene azt hinned, okosabbak nálad. Még ha okosak is, egész biztos, hogy nem lennének olyan jók abban, amit te csinálsz.

Skorpió:

Nagyon régóta tudod, mit szeretnél, mégis azt magyarázod magadnak, hogy ezt nem teheted meg. Fontos szerdán felismerned, hogy megteheted, amire ma vágysz. Sőt! Nincs is értelme tovább halogatnod, mert a halogatás megöli a lehetőséget.

Nyilas:

A legjobb megoldás, ha most elengedsz néhány feladatot. Nem kell most mindent neked megcsinálnod. Egyszerűen csak nézd át a feladatlistát, és már most húzz is le valamit róla. Méghozzá azt, amelyik már azzal elkedvetlenít, hogy a listán szerepel. Ha belegondolsz, igazából meg sem akarod csinálni.

Bak:

Fontos az önirónia szerdán! Fontos, hogy lásd meg, ami nevetséges, vagy megmosolyogtató az életedben, és fontos, hogy ezeken a dolgokon ne csak mosolyogj, de szívből nevess is. Figyeld meg, ha viccet csinálsz magadból, más nem fog.

Vízöntő:

A következő kihívás, amelyre készülsz valójában sokkal egyszerűbb, mint hinnéd. Valójában nem is olyan bonyolult átugrani ezt a lécet, mint ahogy messziről gondolod. Minél közelebb érsz a kihíváshoz, annál kisebbnek tűnik, ezért menj bátran előre, menj bátran a kihívás felé.

Halak:

Gondolj bele, milyen sokat segítene, ha lenne valaki, aki elvégzi a munkádat. Azonban azt hiszed, ez csak fantáziálás? Nincs ám igazad! Ha belegondolsz, rájöhetsz, néhány feladatodat más nálad sokkal jobban megcsinálná. Ideje, hogy ezektől a feladatoktól otthon és a munkában is megszabadulj.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.