Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hétfő, és a kedd is kissé unalmasan telt, lassan a hét derekához közeledünk, hiszen már szerda van, és a mai nap már bizony igen eseménydús, és pörgős napnak ígérkezik, meglepetések is várnak, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér szerdára?

Kos:

Sok érzelem ragad magával, folyamatosan már javul a hangulatod, de elkövetheted azt a hibát, hogy a jó dolgokat eltitkolod, nem mered most megosztani másokkal. Viselkedj a megszokottól eltérően, mutasd ki mennyire jó a kedved, ezzel pozitív hatást tudsz elérni másoknál is. A Fogyóhold segítségével könnyen el tudsz engedni mindenféle régi, fájdalmas emléket is.

Bika:

Sokat vállaltál magadra az elmúlt napokban, már érzed a fáradtság jeleit. Ez nem baj, de ma ne hajszold túl magad, szükség lenne némi feltöltődésre. Gondolkodj ma el ezen, és ha belátod, valóban túlterhelted magad, eljött az idő, hogy néhány dolgot átadj másoknak, különösen, ha azok nem is a te tennivalóid! Jó dolog a segítség, de nem úgy, hogy kárát látod annak!

Ikrek:

Ma csak a szívedre hallgass, tedd félre a racionalitást nyugodtan! Csak a szeretet és a jó érzés vezérelje tetteidet, ugyanis, ha nem korlátozod önmagad, akkor csúcsra fogsz jutni, így sokat segíthetsz másoknak. Ha tényleg a szíved üzenetei szerint cselekszel, s most belevágnál valamibe, légy bátor és ne is késlekedj! Bármibe is kezdj, a legjobb utat fogod megtalálni a cél felé.

Rák:

Ha tudod, mi a leggyorsabban, esetleg legkönnyebben megvalósítható terved, akkor fogj neki, és kezdd el még ma! Remek nap vár rád, Jupiter erős hátszelet biztosít, s még az is lehet, hogy be is fejezed, aminek nekifogtál! Most mozgalmas lesz minden perc, sikerekben gazdag. Olyan döntéseket is meg tudsz hozni, melyek a bizonytalanságot számolják fel körülötted.

Oroszlán:

Sok szeretetet és óriási mennyiségű jóságot adtál másoknak mostanság, így most eljött a viszonzás ideje. Bátran kérj vissza valamennyit jótetteidért cserébe. Ma nagy szükséged lesz ám pozitív tanácsokra, okos iránymutatásokra, bölcs véleményekre, hogy azokat a saját elképzeléseiddel maximálisan tudd ötvözni, így pedig a célt is el fogod tudni érni.

Szűz:

Még a délelőtt folyamán teljesen más irányt vesz egy konkrét elképzelésed, az eredeti tervekhez képest. Talán azt fogod érezni, kiengedted az irányítás gyeplőjét a kezedből, de tudd, hogy a legjobb irányban haladsz a cél felé. Az égiek abban segítenek, hogy a legegyenesebb, legkönnyebb úton haladj. A szerencse kereke számodra kedvezően forog!

Mérleg:

Szakmai téren elkerülhetetlen, hogy bizonyos kérdésekre már választ keress, vagy épp a neked szegezett kérdésekre jól felelj. Ma többször is azt tapasztalod, hogy át kell formálnod ám néhány dolgot az eredeti tervekhez képest, ám a végeredmény épp ettől lesz jobb, kerekebb, vagy épp szebb. Járj nyitott szemmel, hogy meglásd azokat az apró jeleket, amik a válaszokat hordozzák.

Skorpió:

Ha van régóta dédelgetett álmod, kapd elő, ne rettegj egy ismételt kudarctól. A kiváló égi konstellációk minden kreativitást igénylő dolog kivitelezésének kedveznek, sőt, ma még segítőket is az utadba terelnek. Csak alkalmazkodj a változó körülményekhez, és cselekedj. A megérzéseid szerint lépj előre! Ne hallgass azokra, akik csak lebeszélni akarnak bármiről!

Nyilas:

A vállalkozó Nyilasoknak, a másodállással rendelkezőknek, vagy valamilyen plusz munkát keresőknek komoly szerencsét rejteget ez a mai nap, de az alkalmazottak perceit is feldobja most egy nagyszerű hír. Merkúr és Jupiter közös hatása jut el hozzád, csak vedd el magadnak azt, ami jár. Igyekezz minél többet kihozni a mai napból, hisz kiválóan kamatoztatod tudásodat.

Bak:

Több apró dolog miatt veszítheted el a jó kedvedet délelőtt ha hagyod most magad befolyásolni! Bármi adódjék, arra azonnal találj megoldást, egy okos alternatívát, így a tegnapi jó hangulat ma tovább vihető. Tégy magadnak egy szívességet azzal, hogy nem is vitatkozol senkivel, és nem hagyod, hogy bárki rád erőltesse az akaratát.

Vízöntő:

Játék az élet, úgyhogy ma inkább semmit ne vegyél mindent túl komolyan! Számodra legyen természetes a mosoly, és az is, hogyha esetleg elbuksz, akkor nem drámázol, hanem elfogadod a helyzetet. Reggel azt fogod érezni, mintha nem is munkába mennél, hanem egy olyan helyre, ahol egyszerűen csak jól érzed magad. Ettől lehet ez a nap felemelő!

Halak:

Minden érzékszerved ki lesz hegyezve az újdonságokra, így könnyen megeshet, hogy mások előtt fedezel fel dolgokat, helyeket, lehetőségeket. Gyorsabban magukkal ragadnak az illatok, színek, formák, az égiek üzennek neked ilyen formában, csak rá kell tapintanod arra, mit szeretnének a tudtodra adni. Új szelek fújnak, figyeld a jeleket!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.