Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elszaladt a hétfő, valamint a keddi nap is, ami inkább az unalomról, és bosszúságról szólt sokak számára, de nem szabad búsulni, egy meglepetésekben gazdag szerda vár ránk, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Ha vannak elmaradásaid szakmai vagy magánéleti téren, akkor ma ezek a feladatok utolérnek, és nem menekülhetsz előlük. Lesznek a környezetedben olyanok, akik ma számon kérhetik tőled mindazt, amit felvállaltál, így gyorsan találj ki valami elfogadható indokot a hiányosságokra. Rohamtempóban, de talán még utolérheted magad, a Jupiter hátszelet biztosít.

Bika:

A mai napon ajánlott merésznek, kissé vakmerőnek lenned, amennyiben el akarod érni a céljaidat. Már reggel vértezd fel magad minden eshetőségre. Ha bárhol azt érzed, hogy el akarnak nyomni, állj ennek ellen! Valahol megpróbálják megingatni stabil helyzetedet? Állj ki magadért. Tarts ki minden nehézség ellenére, mégiscsak egy tüzes Bika vagy!

Ikrek:

Ha a belső hangodat végre nem nyomod el, akkor segít neked eligazodni a bonyolult helyzetekben. A munkád leterhel, a családod is gyötör, egy biztos, alkalmad adódik kiépíteni egy új emberi kapcsolatot, ami akár egy életre szóló barátság is lehet, vagy egy kiváló üzleti lehetőségre kellene lecsapnod valakivel közösen.

Rák:

Ha a mai napot kissé lazára tervezted, akkor erről még kora délelőtt mondj le, ezúttal bőven akad majd váratlanul érkező feladat, amikre igent kell mondanod. Nagy kihívások futnak be hozzád, s neked okoz kárt, ha kibújsz ezek alól. Sok tapasztalatot gyűjthetsz. Érdemes belevágni a fádat egy nagy fába. Ma új kapu nyílik meg előtted, lépd át a küszöbét!

Oroszlán:

Sokat dolgoztál januárban, ha azt reméled, hogy majd februárban könnyebb lesz, hát felejtsd el! Kapd össze magad, mert a mai nap ezúttal sok területen fog neked irányt mutatni, s hosszútávra szóló tervek bontakozhatnak ki előtted. Otthon is csak gyűlnek sajnos a feladatok, nem azt a kedves, meleg, meghitt helyet látod, ahol jól szoktad érezni magad?

Szűz:

Ma a megszokottnál is jóval vehemensebb leszel, szinte senki nem tud követni téged, de megérteni sem fognak. Jól tennéd, ha ma egy picit visszafognád magadat, s nem kuszálnád össze feleslegesen a szálakat. Sőt, az sem lenne gond, ha szerdán eltűnődnél kicsit a dolgaidon, mielőtt szeleburdin cselekednél, vagy meggondolatlanul kimondanád a véleményedet.

Mérleg:

Mars nehézkes hatása miatt egész nap akadályok nehezítik az utadat, lesz, aki kihoz a sodrodból, akad, aki nem ért meg, te pedig egy idő után szembe fordulsz az egész világgal. Valójában a legnagyobb gondod azzal lesz, hogy nem érted, vajon sok ember most miért csinálja azt, amit csinál, és miért nem segít saját magán, ha ott a szeme előtt a megoldás.

Skorpió:

Ma az öledbe pottyanhat egy váratlan, egyben nagyon szerencsés lehetőség, Fortuna nagyasszony figyeli lépteidet, s jó irányba terel, hogy észre vedd azt, ami által fejlődhetsz már. Nagyszerűen érzed magad, így képes leszel örülni minden apró dolgoknak, egy-egy mosolynak, egy jó szónak. Most se feledd, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!

Nyilas:

Ma megnő a baleseti rizikófaktor, így fontos, hogy lassan járj, tovább érsz. Ne rohanj, és ne kapkodj, ne kockáztass semmit! Közlekedés és sportolás terén most különösen fura helyzetekre van kilátás. Könnyen utolérhet a baj, ugyanakkor, ha szemfüles vagy, akár ki is kerülheted a problémát! A jelentős döntésekkel most már várd meg február elejét.

Bak:

Ma semmit ne bízz a véletlenre, a munkádat vagy épp az otthoni feladataidat csakis a saját két kezeddel végezd el, ne várd mások segítségét, és ne az ő tanácsaik alapján cselekedj! Könnyen tévútra vihetnek, s ez független attól, hogy szándékosan teszik-e vagy sem. Inkább engedd szabadjára a fantáziádat, s csakis a saját megérzéseidre hallgass.

Vízöntő:

Meglepő és mulatságos események sokasága követi egymást. Ha kellő figyelmet fordítasz azokra, akik ott élnek és munkálkodnak körülötted, akkor mindenki vidáman, és élményekkel zárja ezt a napot. Nemcsak a közvetlen környezetedről, családtagokról vagy épp kollégákról van szó, hanem azokról is, akikkel csak futólag szoktál találkozni.

Halak:

Amint egy magánéleteddel összefüggő, fontos ügy kerül előtérbe, akkor jobban jársz, ha kimondod, ami a begyedet nyomja. Sokkal rosszabb elfojtani magadban a morgolódásod okát, úgyhogy inkább ki vele! Ha nem így teszel, belegabalyodhatsz egy roppant kellemetlen félreértésbe, amiből aztán nagyon nehéz lesz kimagyaráznod magad.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.