Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk a hét döcögős elején, sőt, lassan a derekához közeledünk, hiszen már szerda van, és nem is akármilyen nap ez! A main nap igazán eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér szerdára?

Kos:

A reggeled és a délelőttöd nyugalmasan telik, ám délutánra vértezd fel magadat, nagyon lényeges, hogy önuralmat tanúsíts! Nem, vagy csak nehézkesen fogsz haladni a munkáddal is, ha hagyod, hogy mások feltartsanak. Igaz, hogy mindenki most csak egy percre zavar meg, de így a feladataid feltorlódhatnak. Ne hagyd, hogy a Te nyakadba aggassa mindenki a problémáját.

Bika:

Meglepő hírek jutnak el hozzád ma, lesz, amelyik eleinte hihetetlennek tűnik. Ámulat és csodálkozás lesz úrrá rajtad, ne hagyd ezúttal magad becsapni! Ha megfelelően kezeled ma a helyzetet, s analizálod a friss információkat, gyorsan kiderül, hogy jelentős részük csak pletyka. Valaki ügyesen igyekszik befolyásolni az embereket, hogy a dolgok saját ízlése szerint alakuljanak.

Ikrek:

Ikrek jellemeddel ellentétben ma lehet, hogy igen tüzes leszel, s hát fejjel mész a falnak. Ha gondolkodás nélkül vágsz bele valamibe, aminek nem jártál alaposan utána, vagy nem értesz hozzá kellőképpen, akkor pórul járhatsz. Nem minden olyan szép és kerek, mint amilyennek a külsőségek valóban mutatják. Légy a szokottnál sokkalta körültekintőbb, kerüld el a csapdákat!

Rák:

Figyelj ma a belső hangra! Komoly galibába keveredhetsz, ha csupán legyintesz az intuícióidra, s csakis érzelmi alapon, vagy mások iránymutatása alapján döntesz! Mindig legyél kész arra is, hogy pár percre elcsendesítsd az elméd, így meg fogod majd találni a jó megoldást. Emellett reggel a lehető legkevesebb pénzzel indulj útnak!

Oroszlán:

Szakmai téren igen nehéz órák következnek, olyan, mintha egy megvadult méhkasba tévednél. Kollégáid, üzleti partnereid, támogatóid vagy éppen megrendelőid kivétel nélkül mind veled akarják megoldatni a napi feladataikat, vagy szó szerint lehetetlent kérnek tőled. Ez kihatással lehet békés lelkivilágodra is, az egyetlen, amit tehetsz, hogy barátságosan kommunikálsz velük.

Szűz:

Ma taktikázz ügyesen, használd a logikádat is, s legfőképpen kíméld meg magadat a nehéz feladatoktól, semmi extrát ne vállalj be, főleg, ha az egyébként nem is a te reszortod! Fókuszálj a rutinfeladatokra, és ne térj le a kitaposott útról. Ez egy ilyen nap, inkább semmi szokatlanba ne kezdj, még akkor se, ha kissé unatkozol.

Mérleg:

Kellemes és nyugodt nap vár rád, aggodalomra nincs ok. Ennyire harmonikus ebben az évben talán még nem is voltál. Éld meg a mindennapok egyszerűségében rejlő szépséget. Semmit ne csinálj kapkodva, és ne akarj a dolgok végére érni hamar. Hagyd, hogy minden a maga útját járja. Több érdekes találkozásban vagy kisebb meglepetésben is lehet részed, fogadd ezeket örömmel.

Skorpió:

Nem vagy fitt, nehezen találod a helyedet, nagyon úgy tűnik ma, nem haladnak a dolgok rendben. Érzed, hogy valami hiányzik, de eleinte nem tudsz rájönni, mi is az. Persze azért ismét szerencséd lesz, az égiek felnyitják a szemed, s rávesznek arra, hogy mondj ellent az újabb és újabb feladatoknak. Végezd el, amit felvállaltál, de ne többet a kelleténél!

Nyilas:

Remek nap lesz ez a mai, s jól telik a délelőtt. Egy kollégád vagy egy ismerősöd veled akarja megosztani mindennapi gondjait, s még ezt is jól fogod tűrni. Kedvesen és türelmesen hallgatod a panaszáradatot is, ráadásul nagyszerű tippeket adsz most azok megoldásához, ezzel még az elismerést is kivívod magadnak. Mosolyogj, ez legyen a hab a tortán!

Bak:

Ezen a zord napon igen vegyes hatások érnek majd, ezért minden életterületen légy rugalmas és abszolút derűlátó! Lásd meg a jót, bármi történjék. Összességében jó napot zárhatsz, ám, ha néhány dolog nem az elképzeléseid szerint is alakul, azt fogadd el! A nap végén megérted, hogy minden a te javadat szolgálja. Toleráld mások kedvetlenségét!

Vízöntő:

Úgy tűnhet, hogy egy régóta pozitív eredményeket hozó folyamat ma kissé megakad, bár te továbbra is mindent megteszel a folytatásért, a fejlődésért és a sikerekért. A megtorpanás oka egy olyan személy, aki kétséget kizáróan hátráltatja ügyed haladását, ezt pedig ideje észrevenned! Odafigyeléssel és megértéssel jól fogod tudni kezelni a helyzetet.

Halak:

Életed lényeges tanulnivalója ma, hogy fogadj el mindenkit olyannak, amilyen. Ezt ma bizony többször is megtapasztalhatod, így nagy viták, és bonyodalmak helyett, egyszerűen csak fogadd el a tényt, hogy nem mindenki véleménye lehet azonos a tiéddel. Neked és másoknak is vannak sajnos hibái, kiforratlanságai, tökéletlenségei. Az elfogadás csodás dolog, gyakorold!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.