Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elsuhant a hét első két napja, ami talán kissé unalmasnak is tűnt, lassan a hét derekához érünk, hiszen szerda van, a mai nap pedig igazán eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a szerdai napra?

Kos:

Remek nap lesz ez a mai, semmi és senki nem törheti le a kedvedet. A pozitív közeg, s amit magad körül teremtesz arra is kiváló, hogy másokat is inspirálja. Minden perc öröm lesz számodra, bárhol, bármit is csinálj. Sok élménnyel fogsz gazdagodni ma, s érdekes embereket is megismerhetsz, ha nyitott vagy az új kultúrákra, távoli országokra.

Bika:

Szakmai téren általában nem ismersz lehetetlent, ma viszont a maximumok maximumát akarod nyújtani és sikerül is! Feladataid tökéletes elvégzésébe teszed idődet és energiádat is, és olyan dolgokat teszel le az asztalra, ami sokakat meglep. Ennyit nem is néztek ki belőled, de most megmutatod, mi is rejlik benned. Sok dicséretet fogsz bezsebelni, örülj ezeknek.

Ikrek:

Vonzerőd ma jelentős hatással lesz másokra, olyan embereket is megmozgathatsz, akik még  eddig sosem érdeklődtek irántad. Úgy flörtölsz és olyan profi módon tartod kezedben a szálakat, hogy azt mások észre sem veszik, milyen könnyen behálózod, vagy meggyőzöd őket valamiről! Csak úgy vonzod a tekinteteket és a figyelmet, s bármit elérhetsz.

Rák:

Elhatároztad magad egy témával kapcsolatban? Akkor cselekedj annak megfelelően! Tény pontot ma egy régóta függőben lévő ügy végére már, ami örömmel fog eltölteni, de nehogy azt hidd, nem jön a helyébe másik tennivaló. Viszont az elégedettséggel tölthet el, hogy valami befejeződött már, lezárult, s ha nem is látszik azonnal a siker, hamarosan meg fog érkezni az is!

Oroszlán:

A hangulatod délelőtt még meghatározhatatlan, nem is tudod, hogy jól vagy, netán aggódnod is kellene önmagadért. Fáradtnak érzed magad, s ez pedig együtt jár a kedvetlenség állapotával. A nap csúcspontja pedig az lehet, hogy valaki jól meg is sért, s ez a csalódás több órára elveszi a kedved mindentől. Estére lenyugszol, és képes leszel levonni a tanulságokat a mai nap eseményeiből.

Szűz:

Ma folyamatosan azt fogod érezni, hogy Te bizony minden lehetségest is megtettél a magad részéről egy bizonyos ügyért. Odaadással dolgoztál, s extra feladatot vállaltál, abban bízva, hogy ezért cserébe jutalom jár. Ám, lehet, hogy tévedtél? Feletteseid vagy üzleti partnereid szorgalmadat már elvártnak tartják, nem pedig díjazzák? Hát megesik, de ne érezz csalódást!

Mérleg:

Nem jellemző rád, hogy magamutogató és feltűnő módon képességeiddel hozakodnál elő, ma viszont a sors úgy alakítja a dolgokat, hogy szó szerint már rá leszel erre kényszerülve. Megpróbálhatsz csendes és visszahúzódó lenni, ami most nem célszerű, mert így lemaradhatsz valami fontos dologról, egy számodra nagyon is testhez álló feladatról.

Skorpió:

A mai nap minden várakozásodat felülmúlja, tele lesz örömhírekkel, lehetőségekkel, derűvel. Már csak te kellesz, némi mosollyal és merészséggel. Most bátran fuss neki a napnak és a teendőknek, ne bonyolódj végeláthatatlan vitákba, hanem minden helyzetet békével rendezz. Jupiter már segít, minden jó ütemben halad előre, bármihez nyúlsz, gyorsan be is fejezed.

Nyilas:

Ma valaki meglepetést okoz neked, Te pedig ne furcsálld a helyzetet! Rád mosolyog, és pedig sosem tette eddig? Viszonozd! Megdicsér, pedig igazából nem vártál tőle ilyesmit, ráadásul egyébként sem az a típus, aki felmagasztalja a másikat? Jól fog esni ez a fajta figyelmesség, mosolyt csal az arcodra, elégedettséget a szívedbe. Nem kell semmit a dolog mögé látni!

Bak:

A tegnapi események elsősorban szellemileg fárasztottak le, ám képes vagy gyors regenerálódásra. Ehhez az kell viszont, hogy reggel ne rohamtempóval kezd a napot, hanem békésen, lassan indulj, s fokozatosan növelve a feladatok számát. Megengedhetsz magadnak némi lazítást, de azért már délutánra felejtsd el a könnyelműséget, mert érkezik egy új feladat.

Vízöntő:

Vártad ezt a mai napot? Fontos, valamint hosszútávra előremutató terveid vannak? Akkor minden esélyt megkapsz ahhoz, hogy el is indulj egy új úton, s ami a siker felé vezet. Zakatolnak fejedben a gondolatok, állíts fel fontossági sorrendet, gyorsan intézd el az alapvető lépéseket, és meglepve fogod tapasztalni azt, milyen gyorsan érkeznek az első pozitív visszajelzések.

Halak:

Tegnap sok dolognak a végére jártál, s lendületből mára is maradt. Oly sok energiával rendelkezel, amit gyakorlatilag nem is tudsz felhasználni, s csak pörögsz, forogsz, tüsténkedsz, megállíthatatlanul haladsz előre, s még másoknak is besegítesz, amikor csak tudsz. Több ember helyett végzed már a feladatokat, és mindezt könnyen, lazán teszed. Hajrá!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.