Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekát tapossuk, a hétfő, és kedd gyorsan elszaladt, nem az unalom hete ez, a szerda sem az unalomról, és tétlenségről szól majd, a mai nap bővelkedik majd a meglepetésekben, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Vannak olyan általános értékek, amelyek alapján megéri élni az életedet. Ezeket az egyetemes értékeket kutatod, és talán arra a következtetésre jutsz, hogy az öröm, a boldogság, a béke a legfontosabbak. Nagy szavaknak tűnhetnek ezek egy unalmas szerdán, mégis azt javaslom, most koncentrálj ezekre az értékekre.

Bika:

Engedd el a benned lévő haragot, bosszúvágyat, az összes feszültséget azzal, hogy elmész sétálni egyet, vagy futsz az őszi napsütésben, esetleg uszodába mész. Most a feszültséget a testeden keresztül oldhatod ki magadból. Azzal, ha átmozgatod a testedet, a feszültség is oldódik belőled.

Ikrek:

Észrevétlenül érsz el olyan eredményt szerdán, amelyet igazán célszerű lenne méltóan megünnepelned. Észrevétlenül teljesítesz valamit akkor is, ha máskor csak nyögvenyelősen ment ugyanez a dolog. Most érdemes elismerned a saját eredményeidet, érdemes büszkének lenned a saját sikereidre. Jutalmazd meg magad szerdán!

Rák:

Szerdán ingadozik a teljesítményed. Az egyik pillanatban nagyon lendületes vagy, a másikban szinte alig vagy képes megmozdulni. Ezt az ingadozó intenzitást azzal egyensúlyozhatod ki, ha tudatosan visszaveszel a lendületből, és ha tudatosan úgy intézed, hogy kicsit jobban iparkodj az erőtlen pillanatokban is.

Oroszlán:

Néha olyan sok benned a feszültség, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. A feszültség, a harag, a düh lehet a legjobb és a legrosszabb tanácsadód is. Akkor válnak rossz tanácsadóvá, ha el akarod nyomni, vagy ha romboló módon használod azokat. Akkor viszont jó tanácsadók, amikor helyettük a nyugalmat keresed, és azt a kérdést teszed fel, hogyan szabadulhatnál meg tőlük.

Szűz:

Valaki nem válaszol a kérdésedre, ami igazán felidegesít szerdán. Ahelyett, hogy elveszítenéd a fejedet, tedd fel magadnak a kérdést, vajon ő tényleg tudja a választ. Lehet, azért vagy ideges, mert nem válaszol, ő viszont azért ideges, mert olyasmire kellene válaszolnia, amire nem tud.

Mérleg:

Olyasvalakivel kell összefognod szerdán, akivel nem szívesen közösködsz. Most azért kellene félretennetek az egymás iránti ellenérzéseket, mert csak így érhetitek el azt a sikert, amire olyan nagyon vágytok. Mindkettőtöknek ugyanaz a célja, így akkor is érdemes összefognotok, ha egyébként szinte sohasem működnétek együtt.

Skorpió:

Új viszonyt kellene kialakítanod a pénzzel. Egy olyan viszonyt, amelyben nem tekinted annyira fontosnak, és nem ragaszkodsz hozzá túlzottan. Talán tekinthetnél úgy a pénzre, mint egy játékra. Talán tekinthetnél úgy a pénzre, mint egy szórakoztató energiára, amelynek az a dolga, hogy örömet okozzon neked.

Nyilas:

A szerda alkalmas, hogy új életet kezdj. Persze nem akárhol és akármiben, hanem a munkahelyeden és a hivatásodban. Most talán új hivatásról álmodsz, és talán megérintett az a lehetőség, hogy megváltoztasd a foglalkozásodat. Ezúttal válassz magadnak olyan hivatást, amelyet valóban örömmel végzel.

Bak:

Tudod, mi a legnagyobb baj a hivatásos tanácsadókkal? Egy idő után mind kiégnek, és már nem érdekli őket, milyen tanácsokat adnak. Ha nem akarsz rutinosan megfogalmazott, unalmas, százéves tanácsokat, jobban teszed, ha a külső tanácsadók helyett a belső bölcsességedhez fordulsz.

Vízöntő:

Néha azt hiszed, csak a komolyság vagy az erő oldhat meg dolgokat és helyzeteket. De ebben tévedsz. Ma például a mosollyal és a nevetéssel oldhatsz meg minden nehézséget. Amikor nehézségbe ütközöl, egyszerűen csak mosolyogj. Ha nehézségbe ütközöl, egyszerűen csak nevesd ki a helyzetet, mert az segít meglátnod a dolgok fonákját.

Halak:

Tudod, mi a hosszútávú sikered titka? Egy egészen különleges dolog. Az, ha a reggeleidet jól indítod. Ugye, nem erre számítottál? Szerdán elkezdheted átalakítanod a reggeleidet. Elkezdhetsz azon dolgozni, hogy minél kevesebb rohanás, és minél több béke legyen a reggelekben. Ehhez az estéidet is át kell majd alakítanod.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.