Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét, és egyben a hónap derekához közeledünk, a hétfő, és a kedd sem az unalomról szólt, most azonban ez a szerdai nap igazán pörgősnek, meglepetésekben gazdagnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér szerdára?

Kos:

Mi a válaszod, ha mindenki a felelősségről, a kötelezettségekről magyaráz neked? Talán úgy döntesz, most nagyon kötelességtudó leszel. Pedig sokkal jobb megoldás lenne, ha úgy döntenél, most nagyon laza leszel. Nagyon lazán, felszabadultan és könnyedén kellene venned a dolgokat.

Bika:

Érdemes előre készülnöd szerdán. Hogy mennyire előre? Legalább egy hónappal előre. Vedd elő a naptáradat, nézd meg, hol leszel, mit csinálsz december 14-én, és készülj fel rá. Hidd el, ez nem túlzott előretekintés. Sőt! Ha most előre készülsz, az nagyon hasznos lesz mindenkinek.

Ikrek:

Szerencsésnek mondhatod magadat szerdán, mert könnyedén megoldasz egy olyan helyzetet, amellyel a munkahelyeden még senki sem tudott mit kezdeni. Egyszerűen csak bízd magad a szerencsédre, és kövesd az ösztöneidet. Különben is, az ösztöneid mindig jó irányba terelnek téged, ugye tudod?

Rák:

Nagy szükséged van, hogy ügyesen megtervezd a hetedet, és lépésről lépésre kitaláld, mi mindent teszel a következő három napban. Ha van valami listád a teendőkről, sokkal hatékonyabb leszel. De igen, tudom, közhelynek hangzik. Mégis működik. Próbáld ki!

Oroszlán:

Meg kell tanulnod elfogadni a bőséget, meg kell tanulnod elfogadni a pénzt. Valójában a pénz nagy erőkkel zúdulna az életedbe, de nem tudod elfogadni a gazdagságot. Szerdán érdemes megnézned, milyen félelmek, milyen negatív gondolatok tartják távol tőled a bőséget és a kényelmes életet.

Szűz:

Van benned némi félelem, mert megcsináltál valamit, amiben eddig mindig egy barát segített. Attól félhetsz, ez a barát megsértődik rád, ha rájön, hogy egyedül megoldottad a közös dolgot. A valóság az, hogy nagyon is büszke lesz rád. És ha belegondolsz, ő most úgysem ért rá.

Mérleg:

Nagyon szívesen tartasz kiselőadást egy munkatársnak arról, mit kellett volna máshogy csinálnia. Annak azonban, hogy „volna” semmi értelme. Azt kellene inkább elmagyaráznod, most mit tehet. Mi az, amivel kijavíthatja ezt a mulasztást úgy, hogy végül abból senkinek semmi baja sem lesz.

Skorpió:

Érdemes lenne megtanulnod meditálni, relaxálni. Érdemes lenne megtanulnod olyan elmélyülős, lazítós módszereket, amelyek alapja, hogy leülsz, lehunyod a szemed, és befelé fordítod a figyelmedet. Minden ilyen módon eltöltött perced hatékonyabb, mint az ébren töltött óráid vagy napjaid.

Nyilas:

Mik voltak a valódi mozgatórugók a döntéseid mögött? Ez a kérdés foglalkoztat a leginkább szerdán. Pedig úgy dönthetnél, nem akarod megérteni ezeket a döntéseket utólag. Dönthetnél úgy, hogy megbízol magadban, és elhiszed, a lehető legjobb döntést hoztad meg.

Bak:

Szerdán készíts egy olyan sorvezetőt, amelyet használhatsz a következő napokban. Az lenne a legjobb, ha összeszednél minden lehetséges helyzetet, kihívást és megoldást. Az lenne a legjobb, ha előre felkészülnél mindenre, és le is írnád magadnak, melyik helyzetben mit teszel majd.

Vízöntő:

Sokféleképp beoszthatod az idődet szerdán, mégis azt javaslom, mára válaszd az „elsőnek nyeld le a békát” elvet. Tudod, ez az, amikor a legijesztőbb feladatot veszed előre, és már reggel elintézed, amitől félsz, vagy amit eddig halogattál. Ha így teszel, minden sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz.

Halak:

Meglepődsz, milyen gyorsan szalad az idő, és milyen eredményesen intézed a dolgokat. Bár tegnap úgy tűnt, lemaradtál önmagadhoz képest, mára kiderül, valójában sokkal előrébb tartasz, mint mások. Vedd észre, mekkora haladást értél el, és ismerd el a haladásodat önmagadnak.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.