Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekához érünk, nyakunkon a szerda, a hét eddigi része is igen mozgalmasra sikeredett, de az előttünk álló szerdai nap még ennél is jobban felpörögnek az események, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Nem mindenki olyan kedves, mint te. Nem mindenki mondja meg kérés nélkül, kérdezetlenül a véleményét, és pláne kevesen vannak, akik valóban hasznos tanácsot adnak, akkor is, ha nem tudod, hogy tanácsra van szükséged. Szerdán tanácsra van szükséged, érdemes megkérdezned a valódi szakértőket arról, hogy mit tegyél.

Bika:

Darabkáról darabkára kéne összeszedned magadat. De most ez önmagában nem lesz elég, az is fontos, hogy ezeket a darabokat össze is kösd, újra kapcsolódjanak. Össze kellene kapcsolnod egymással az életed jelenleg különálló darabkáit. Újra össze kellene kapcsolnod a munkádat, a hobbiddal, a családi életeddel.

Ikrek:

Sokat gondolkozol, hogyan szállhatnál szembe az öregedéssel. Talán már azt is érzed, nem a harc a jó megoldás, hanem, hogy harmóniába kerülsz a koroddal, és ha az örök fiatalság helyett az örök harmóniát keresed. Ma efelé az állandó harmónia és nyugalom felé indulhatsz el.

Rák:

El vagy keseredve egy fontos ügy miatt, ami az egész napodra rányomja a bélyegét. Nem kell tagadnod a keserűségedet, és most nem kell úgy csinálnod, mintha minden rendben lenne. Ez azért is fontos, mert ha megengeded magadnak a szomorkás érzést, fel tudod azt oldani, és képes leszel végre túllépni ezen a helyzeten.

Oroszlán:

Ha a szomszédod úgy dönt, diszkót nyit, falat fúr, vagy egyszerűen csak kalapácsol egész nap, nagy szükséged lesz a türelmedre és a megértésedre. Most fontos észben tartanod, ő valójában nem akar rosszat, és nem téged támad, amit a saját lakásában tesz. Persze azért arra megkérheted, halkítsa le a zenét.

Szűz:

Nagyon könnyen válsz kritikussá szerdán. Könnyedén esel abba a hibába, hogy még a kákán is csomót keress, és ezt a környezeted nem viseli valami jól. Ne lepődj meg, ha ma sokan találják bántónak az építőnek szánt kritikáidat. Ma próbálj sokkal megengedőbb lenni, és fogalmazz sokkal óvatosabban!

Mérleg:

Ma figyelj jobban a táskáidra, a szatyraidra. Ha bevásárolni mész, legyen nálad kipróbált, megbízható szatyor, aminek biztos nem szakad le a füle, nem szakad ki az alja. Úgy tűnik, ma szertegurulhatnak a dolgaid, ezért fontos, hogy figyelj arra, ami egyben tartja azokat. Ez szokás szerint nemcsak a szatyraidra érvényes.

Skorpió:

Ma úgy adj tanácsot mindenkinek, mintha önmagadnak adnád. Nem, nem a tanács tartalmára gondolok, hanem a megfogalmazására, a formájára. Gondolj bele, mennyire utálod, amikor valaki agresszívan és kéretlenül belemászik az életedbe, és tanácsokat osztogat. Ma te is csak annak adj tanácsot, aki kéri.

Nyilas:

Azt hiheted, mások mindig csak a jót akarják hallani tőled, ez nem teljesen igaz. Az igaz, hogy mindenki arra vágyik, hogy szeretetteli szavakat halljon. De az igaz, mindenki szeretné, azt az igazságot mondanád, amit talán senki más sem mer, vagy nem tud megfogalmazni úgy, ahogy te.

Bak:

Túlbonyolítod a dolgokat. Megtehetnéd, hogy egyszerűen oldasz meg valamit, te ehelyett azt választod, hogy még bonyolultabban csinálod, mint ahogy lehetne. Érdemes szerdán olyasvalaki segítségét kérned az egyszerűsítésben, aki minden dolgát igazán egyszerűen és könnyedén oldott meg eddig.

Vízöntő:

Igazán nem kellene magaddal cipelned a bűntudatot. Igazán nem kellene mindig bűntudatot érezned olyan helyzetek miatt, amelyekben tökéletesen ártatlan vagy, amelyekben csak azt tetted, amit lehetett. Azzal, ha megbocsátasz magadnak, megváltoztatod a sorsodat, és új életet teremthetsz magadnak.

Halak:

Nem lenne szabad arra várnod, majd mások úgy cselekszenek, ahogy az neked jó, vagy ahogyan elvárod tőlük. Szerdán meg kellene értened, te vagy önmagad legnagyobb támogatója, és te vagy, akinek most is cselekedned kell a saját érdekedben. Ha ezt megérted, máris új és jobb világ nyílik meg előtted.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.