Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Sikeresen túl estünk az év végi ünnepléseken, az mögöttünk álló év igazán változatosra sikeredett sokak számára, az előttünk álló szerdai napon már rendesen felpörögnek az események, lássuk, horoszkópod mit ígér szerdára?

Kos:

Nem lehetsz benne biztos, hogy nem fognak össze ellened, akiket ki akarsz játszani egymás ellen. Most az oszd meg és uralkodj taktika nem igazán vezet célra, hiszen azok, akiket egymásnak akarsz ugrasztani, könnyedén felismerhetik, valójában téged kellene legyőzniük, hogy békét köthessenek egymással. Légy ma résen.

Bika:

Egyszerre csak egy dologgal kellene foglalkoznod szerdán. Fölösleges szétapróznod a figyelmedet és a mozdulataidat, mert ezzel csak éred el, hogy minden sokkal tovább tart, és minden sokkal bonyolultabbá válik. Most figyelj egy dologra, és csináld azt az egy dolgot olyan tökéletesen, ahogy csak lehet.

Ikrek:

A véletlenek különös összjátéka határozza meg szerdai napodat. Most olyan véletlenek történnek veled, amelyek mögött nem lehet nem észrevenni az összefüggést, és azt a vezettetést, amellyel az Univerzum segíteni akar téged. A véletlenek most a legjobb irányba vezetnek.

Rák:

Olyan emberekkel találkozol, akikkel évek óta nem. Ők most tudnak neked segíteni, és te is tudsz segíteni nekik. Ez a kölcsönös segítség mindenkinek jó lesz, hiszen azzal is új irányba indulhat az életetek. Most mindannyian kölcsönösen jó irányba vezetitek egymást.

Oroszlán:

Fontos megértened, nem kell megoldanod mindenki problémáját. Ezt csak azért érdemes tisztázni, mert úgy tűnik, ma nagyon szívesen vállalod magadra mások feladatait. Pedig épp a tegnapi horoszkópban olvashattad, idén csak azzal kéne foglalkoznod, ami örömöt és a boldogságot okoz. Természetesen ez mára is érvényes.

Szűz:

Ne keress kifogásokat, vágj bele rögtön a munkába! Most sokkal könnyebbnek éreznéd, hogy mindenféle látszattevékenységet végezz. Mégis arra biztatlak, ehelyett inkább kezdj el dolgozni, és vesd bele magad a munkába, mert ma csak így lehetsz eredményes.

Mérleg:

Valaki azt várja tőled, hogy dobj el mindent a kezed ügyéből, és azonnal oldd meg a problémáját is. Ez egyrészt idegesítő, másrészt a lehető legkevésbé sem hatékony. Szerdán fontos, hogy te oszthasd be az idődet, és ne kezdj el kapkodni, mert valaki azt akarja, hogy mást csinálj, mint amivel foglalkozol.

Skorpió:

Ma már belevetheted magad a szervezésbe, és elkezdhetsz tenni azért, amit igazán szeretnél. Ma már dönthetsz úgy, hogy megszervezel valamit előre erre az évre. Akár egy nagy szakmai rendezvényt, akár nyaralást, esküvőt szeretnél az idén, máris belevághatsz a szervezésbe.

Nyilas:

Úgy érezheted, már most be kell osztanod az egész januárt, ezért most a legszívesebben egész nap csak jegyzetelnél a naptáradba, és mindenféle listákat készítenél. Ezek a listák majd segítenek, hogy jobban a kezedben tarthasd az életedet, és jobban irányíthasd, ami történik veled 2019-ben.

Bak:

Valaki elfelejtkezett rólad, és arról, hogy ma találkozótok van, amivel igencsak megbánt téged. Ahelyett, hogy vérig sértődnél, inkább azon gondolkozz el, mi lehet az oka a szétszórtságának, és milyen módon segíthetsz neki, hogy legközelebb emlékezzen a találkozótokra.

Vízöntő:

Igen nagy lendülettel veted bele magadat ezúttal az ötleted megvalósításába. Na jó, lehet, egyelőre csak szeretnéd belevetned magadat az ötlet megvalósításába. Azonban fontos, hogy tudd azt, az álmaid csak akkor valósulnak meg, ha tényleg teszel értük. Ennek pedig ma jött el az ideje, nem holnap.

Halak:

Tele vagy félelmekkel. Pedig félelmek nélkül sokkal egyszerűbb lenne az életed. Sokkal nyugodtabb lennél, ha felmérnéd végre, melyik félelmeid valósak, és melyek azok, amelyek csak illúziókra épülnek. Meg fogsz lepődni, amikor kiderül, majdnem mindegyik csak illúzió.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.