-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a te napod?

sky, night, galaxy, milky way, stars, explorer

Lassan a hét derekához érünk, ezen a szerdai napon bizony igen sok megoldandó feladat áll előtted, mellesleg a meglepetések, és fordulatok sem maradnak el, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Mit teszel, ha minden kicsúszik a kezedből, és ha minden eltörik? A kiabálás, a káromkodás nem fog segíteni, egy kis ragasztó talán. Mit teszel, ha ugyanez történik, csak épp átvitt értelemben? Mit teszel, ha meg kell ragasztanod néhány kapcsolatot és helyzetet? Ma a megbocsátás és a béke tudatos választása segít megragasztani a kapcsolataidat.

Bika:

Ma olyan bölcs vagy, mint egy százéves guru. Mindenki számára tudsz mondani valami okosat és főleg érdekeset. A párod is issza a a szavaidat , és olyasmiben is tanácsot kérhet tőled, amiben nem szokott. Ma különösen nagy az összhang köztetek, igaz ennek az az ára, hogy el kell fogadnod, ő máshogyan gondolkodik bizonyos kérdésekben, mint te.

Ikrek:

Mai mantra Ikreknek, „Minden munkám hasznos, minden munkámmal másoknak segítek.” Ma nagyon fontos a számodra, hogy tudd, van értelme annak, amit csinálsz. Minél kézzelfoghatóbb a munkád eredménye, és minél látványosabb amit teszel annál nagyobb kedvvel veted bele magadat. Akkor érzed magadat igazán az elemedben, ha valamilyen segítő tevékenységet végezhetsz.

Rák:

Ma túl sokat kell foglalkoznod a technikával, az ügyeid technikai részleteivel, és túl keveset törődhetsz mások érzéseivel, érzelmeiddel. Ettől pedig úgy érzed magadat, mint egy könyörtelen technokrata. Holott csak arról van szó, hogy ma olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amelyekkel magadtól nem szívesen törődnél.

Oroszlán:

Ma könnyen ítélheted meg úgy, hogy az egész világot te működteted. Ez majdnem igaz is lesz, hiszen sokan vannak a környezetedben, akik ma tőled függenek. Egy-egy mosolyoddal, mondatoddal, gesztusoddal megváltoztathatod mások napját. Csak rajtad múlik, hogy a környezetednek jó vagy rossz napja lesz-e. Emiatt is érdemes jókedvűnek lenned ma.

Szűz:

Néha elég egy kedves mondat. Egy mosoly. Egy kis türelem. És az emberek megváltoznak. Igen, tudom, hogy amikor valaki agresszív, türelmetlen veled, vagy egyszerűen csak egy félreéritek egymást, akkor nehéz megőrizni a mosolyodat. Szerdán mégis azt javaslom, hogy őrizd a nyugalmadat és a jókedvedet, mert ezek megnyugtatnak másokat is.

Mérleg:

Ma olyan lehetőségeket kapsz az élettől, amelyek azonnal jókedvűvé, és boldoggá tesznek. Ezeket a pozitív érzéseket azonnal tovább akarod adni, ezért szinte egész nap a telefonon lógsz és mesélsz másoknak a sikeredről, az eredményeidről és a tavaszi terveidről. Úgy érzed, hogy ma végre tényleg egy jobb időszak kezdődik az életedben.

Skorpió:

Mozogj többet szerdán! Rád fér egy kis sport, és elsősorban nem is a testednek van erre szüksége. Amellett, hogy átmozgathatod a tél folyamán berozsdásodott tagjaidat, az agyadnak is kell egy kis plusz oxigén. A lelkednek pedig az a tudat szükséges, hogy ismét tettél valamit azért, hogy egészségesebb, karcsúbb és vonzóbb legyél!

Nyilas:

A főnököd ma sokkal megértőbb veled, mint máskor. Persze lehet, hogy ennek ahhoz is köze van, hogy kivételesen jól teljesítesz a munkahelyeden. Szerdán szereted a munkádat, és megleled a munkádban azokat a lehetőségeket, amelyekre olyan régóta vártál már. Könnyen lehet, hogy ma kellene megdolgoznod egy fizetésemelésért.

Bak:

Itt az ideje teljes egészében a családodra figyelned. Most ők nagyon igénylik a figyelmedet, különösen a gyerekek, és a nálad fiatalabb családtagok akarják, hogy foglalkozz velük. Őket egy kis odafigyeléssel könnyen boldoggá teheted. Magadat pedig azzal vidíthatod fel, ha előtérbe engeded a gyermeki énedet.

Vízöntő:

Ma szívesen utaznál, akár csak néhány városnyit, de az se lenne ellenedre, ha a trópusokra röpítene valaki. Ha bármi nyomaszt, menj sétálni a tavaszi napsütésbe. Séta közben remek gondolatok jutnak az eszedbe, és jobb kedvre is derülsz! Azt is megteheted, hogy hazafelé menet beülsz egy forró csokira egy kávézóba!

Halak:

Ma egész nap mosolyogsz, flörtölsz, barátkozol és idegenekkel elegyedsz szóba. Mindez azért, mert úgy érzed, ajándék a számodra a mai nap. Egy olyan ajándék, amit érdemes elfogadnod, kibontanod és használnod. Ne felejtsd el, ma csak rajtad múlik, hogy észreveszed-e az élet apró csodáit és lehetőségeit.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 39