-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Rövid a munkahét, így lassan a közepéhez is érkezünk, a mai bizony nem éppen a nyugodt, unalmas percekről fog szólni, igazán eseménydús nap vár rád, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Néha nem látod meg a világ agy összefüggéseit. Néha nem veszed észre, hogy miből mi következik, és néha nem tudod követni az eseményeket. Szerdán is úgy érezheted, hogy le vagy maradva egy kicsit. Ma is úgy érezheted, hogy már nem tudod, mi minek a következménye. Abban sem vagy biztos, hogy a dolgoknak vannak következményei.

Bika:

Bármit is teszel szerdán tedd azt kecsesen. Ma figyelj oda arra, hogy minden mozdulatodat elegancia hassa át. Ez sokkal könnyebben megy majd, mint gondolnád. Azzal, ha minden mozdulatod kecses könnyedén felhívhatod magadra mások figyelmét, és új ismeretségekre is szert tehetsz.

Ikrek:

Sokan akarják azt elhitetni veled, hogy olyasmire vágysz, amit nem kaphatsz meg, de jobb lenne, ha tudnád, sohasem vágyhatsz olyasmire, ami nem lehet a tied. Csak arra tudsz vágyni, ami szerepel az élettervedben. Csak arra tudsz vágyni, ami megteremthető a számodra, még akkor is, ha esetleg nincs logikus magyarázat arra, hogyan éred el azt.

Rák:

Egy barátnődnek nagy szüksége van rád. Olyan helyzetben van, amelyről muszáj beszélnie, mert beszéd közben tudja végiggondolni, hogy mit is szeretne valójában. Neked most nem az a dolgod, hogy ötleteket adj neki, hanem az, hogy meghallgasd. Neked most az a dolgod, hogy kérdezz, és figyelmesen hallgasd a választ.

Oroszlán:

Arra vágysz, hogy újrateremtsd, újraálmodd az otthonodat. A szerda alkalmas is lesz arra, hogy megálmodd az új körülményeidet, az új lakásodat, az új világodat. Ha szeretnéd felújítani a lakásodat, vagy, ha szeretnél elköltözni, akkor most jött el a te időd. Most van itt a döntés és a cselekvés ideje.

Szűz:

Most kellene kipróbálnod azt, amit olyan régóta halogatsz. Egy helyzet megoldása már régóta ott bujkál a gondolataid között, de eddig nem merted elhinni, hogy ilyen egyszerű is lehet minden. Ma próbáld ki! Hagyd, hogy a régi vágyaid vezessenek. Hagyd, hogy a legegyszerűbb, legjobb megoldás győzedelmeskedjen.

Mérleg:

Végre elkezd átfordulni egy helyzet, az, aki eddig nagyon nyeregben érezte magát most végre észrevette, hogy mennyire inog alatta a szék. Itt az ideje annak, hogy rákapcsolj, és a legnagyobb szeretettel, a legszelídebben képviseld azt az igazságot, amire olyan régóta próbálod felhívni mindenki figyelmét.

Skorpió:

Szerdán könnyedén eltévedhetsz, és egyáltalán nem biztos, hogy elsőre odatalálsz, ahova indultál. Ne felejtsd el, hogy a telefonodban van térkép, és GPS is. Valójában a modern technika mindent megtesz azért, hogy te soha soha ne tévedj el, és hogy soha ne kelljen későn odaérned, ahova indultál.

Nyilas:

Mindent meg lehet oldani beszéddel is. Úgy értem, hogy azzal, ha átbeszélitek a helyzetet. Lehet, hogy a tényleges megoldáshoz nem lesz elég egy beszélgetés, mégis arra biztatlak, hogy már ma kezdj el beszélni az érintettekkel. Már ma kezd el megbeszélni, átbeszélni és kibeszélni a nehézségeket.

Bak:

A főnököd, vagy egy elismert munkatársad arra kérhet, hogy változtass a megszokott munka módszereiden, vagy ne a szokásos tempóban intézd az ügyeket. Érdemes hallgatnod rá, mert ő most csak neked akar jót. Na jó, magának és neked, sőt a többi munkatársatoknak is jót akar.

Vízöntő:

Ha esélytelennek érzel egy feladatot, akkor azt időben vissza kellene adnod. Ma nincs szükséged a kudarcra, és arra sincs szükséged, hogy mások azt érezzék, nem vagy elég jó egy-egy helyzetben. Ma koncentrálj a valódi erődre, arra mély belső bölcsességre és tudásra, amely minden helyzetben segít neked.

Halak:

A világ reagál a hangulataidra. Megfigyelted már, hogy a hangulatod könnyen átragad másokra, és az egész világ olyanná válik körülötted, mint amilyen a hangulatod. Szerdán érdemes tudatosan jókedvűre hangolnod magadat, ha nem akarsz akadályokba ütközni, és ha nem akarsz túl sokat küzdeni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 25