-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Lassan bizony a hét derekához érünk, túl vagyunk a szürke hétfői, és keddi napon, a mai nap bizony igen eseménydúsnak, és meglepetésekben gazdagnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Valaki kölcsön kér tőled, te pedig úgy gondolod, hogy nem szabad adnod neki. De mi van, ha tévedsz? Mi van, ha neki valóban szüksége van erre az összegre, és mi van, ha jól használná fel? Ma bátran adhatsz befektetésekre és mindenféle vállalkozás elindításához. Ne adj azonban annak, aki egy másik adósságot törlesztene a pénzedből.

Bika:

Szereted az egyértelműnek és logikusnak tűnő lépéseket összekuszálni szerdán. Ma semmi sem izgalmas a számodra, ami túl kiszámítható, vagy ami túlzottan is átlátható. Szerdán a misztikus helyzeteket kedveled, és az is lehet, hogy ma élvezettel halászol a zavarosban. Végül persze így is, úgyis megszerzed, amit akarsz.

Ikrek:

Megkönnyítené a helyzetedet, ha megfogadnád valaki tanácsát. Persze nem mindegy, hogy kinek a tanácsára hallgatsz. A jó tanácsadók azok, akik saját tapasztalatukból beszélnek. Tehát, ha van olyan ismerősöd aki járt már előtted egy hasonló helyzetben, akkor őt érdemes megkérdezned. Máskülönben nem érdemes tanácsadókra hallgatnod.

Rák:

Sokat gondolkozol azon, hogy mi mindent kell feláldoznod a pénzért, azért, hogy legyen elég pénzed neked és a családodnak. Ma megértheted, hogy mi az az alapvető tévedés, ami ebben a témában eddig volt benned. A pénzért ugyanis nem kell feláldoznod semmi mást, csak a szegénységtudatodat.

Oroszlán:

Szívesen feszegeted a határokat szerdán. Ma arra vagy kíváncsi, hogy meddig mehetsz el néhány helyzetben. A végeredmény pedig meglepő lesz, sokkal messzebbre juthatsz, mint azt hitted. De még így sem tehetsz meg bármit. Ezt érdemes lesz észben tartanod. Lassan jársz, tovább érsz!

Szűz:

Hétmérföldes léptekkel haladsz egy problémád felszámolásában. Ebben a folyamatban most sem az anyagiak, sem az idő, sem az energia nem lehet az akadály. Mindössze egy dolog állíthat meg. Ma csak a családod képes arra, hogy akadályozzanak. Érdemes megértened, hogy nem kell mindenben a családodat másolnod.

Mérleg:

Bárhogy is akarod visszafogni magadat, ma nagyon szívesen költesz. Akár butaságokra is szívesen költesz. Talán az is lehet, hogy valaki szerint szórod a pénzedet. Amíg te úgy érzed, hogy minden kiadásod megérte, amíg úgy érzed, hogy minden kiadott filléred jó helyre került, addig költs bátran szerdán.

Skorpió:

A szerelmeddel érdemes lenne elmennetek egy randevúra. Vagy legalább több időt együtt töltenetek. Persze ehhez olyan program kell, amelyet a szerelmed is élvez. A legjobb az lenne, ha ő találná ki a programot. Bízd rá a választást, de vállald magadra a szervezést. Így lesz a legromantikusabb és a leggyógyítóbb a mai randitok.

Nyilas:

Szükséged van arra, hogy érezd a hatalmadat. Azt a hatalmadat, hogy meghozhatod a döntéseidet és minden döntésednek van következménye. Azt a hatalmadat, hogy változtathatsz az életeden. Igen, szerdán változtathatsz az életeden. Akkor is, ha eddig azt hitted, hogy most már minden az előre megszabott sorrendben történik.

Bak:

Kétféleképpen is lehet több pénzed. Dönthetsz úgy, hogy spórolni kezdesz, megnézed minden fillér helyét és csak arra költesz, amire nagyon muszáj. És dönthetsz úgy is, hogy rákapcsolsz, és több pénzt hozol haza. Ez utóbbi lenne a jobb megoldás. Most vállalj plusz feladatokat, vagy egy másodállást!

Vízöntő:

Végeztél egy fontos feladattal a napokban, és úgy érzed, hogy feladat és cél nélkül maradtál. Persze az is lehet, hogy nem befejezted azt a feladatot, csak ráuntál. A lényeg az, hogy itt az ideje új célok és új tervek keresésének. Ne felejtsd el, hogy a célok valójában határidővel ellátott álmok. Tehát csak annyit kell tenned, hogy az álmaidnak adsz egy teljesülési határidőt.

Halak:

Sokkal több a pénzed, mint ahogy azt gondolod és érzed. Talán megszoktad, hogy kevés van, és most sok áll a rendelkezésedre. Vagy épp fordítva, azt hiszed, hogy végtelen pénzforrásod van, pedig a számlád szinte teljesen leürült. Bárhogy is, ma érdemes egyeztetned a valóságot a fejedben élő képpel.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 47