-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

Túl vagyunk a szürke hétfői, keddi napon, lassan a hét derekához érünk, a szerdai nap bizony igazán mozgalmasnak, és eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod szerdára?

Kos:

A szerelem váratlanul lopakodik a szívedbe, és váratlanul veszi át az irányítást a tetteid és a gondolataid felett. Ma nem akartál romantikus lenni, és talán már le is mondtál a szerelemről. Mégis felcsillan a szemed egy találkozástól, mégis romantikus estéről kezdesz el álmodozni, és mégis csak rájössz, hogy a szerelem jó dolog.

Bika:

Állj ki magadért, mert mások nem tudják a te érdekeidet nézni. Úgy értem, mások nem is tudhatják a te érdekeidet nézni, hiszen gőzük sincs arról, hogy mik az érdekeid. Nem tudhatják, hogy mi a jó neked, és nem tudhatják, hogy hogyan kellene képviselniük a te érdekeidet. Ezért kell neked kiállnod magadért.

Ikrek:

Nagyon szeretnél elmondani valamit valakinek, de te is érzed, hogy ennek még nincs itt az ideje. Nagyon szeretnéd kikotyogni, azt, amit tudsz, de ezzel még érdemes várnod. A legjobb az lenne, ha már most kiszámolnád a legjobb időpontot, azt, amikor az ügy minden érintettjének alkalmas ez a beszélgetés.

Rák:

A szerda az otthonodról szól. Ma szükséged van arra, hogy otthonossá tedd a környezetedet, és szükséged van arra, hogy mindent úgy rendezz el magad körül, ahogyan az neked a lehető legkényelmesebb. Ez azzal jár, hogy átalakíthatsz helyzeteket, helyeket és viszonyokat is csütörtökön.

Oroszlán:

Elfelejtkeztél egy nagyon fontos szakmai fogásról. Egy trükkről, ami könnyebbé teszi a munkádat, és ami segít gyorsabban befejezned néhány feladatot. Szerencsére szerdán eszedbe jut ez a trükk. Szerencsére szerdán rájössz arra, hogy mit kell, mit érdemes máshogy csinálnod. Ma érdemes újra elővenned a régi trükköket.

Szűz:

Könnyű beskatulyáznod az embereket, és könnyű azt gondolni, hogy az aki egyszer valamilyen volt már sohasem lesz másmilyen. Az élet azonban nem így működik. Ma vedd észre, hogy hányan változtak meg körülötted ahhoz képest, amilyennek máskor láttad őket. Vedd észre, hogy ki az, aki már teljesen kitört a régi skatulyájából.

Mérleg:

Vedd észre, mennyivel egyszerűbb és könnyebb dolgod van ma, mint a múlt héten volt. Ez talán már a nyár jele. Ez talán már annak a jele, hogy itt a nyár, és fél lábbal már mindenki nyaral. Itt az ideje annak, hogy te is elkezd ezt a félig nyaralást. Szerda délután, már adj magadnak egy kis szabadidőt, menj ki egy vízpartra, és élvezd a természet gyógyító erejét.

Skorpió:

Berobban az életedbe egy lehetőség, és te nagyon szívesen elmenekülnél előle. Hogy őszinték legyünk, sokkal szívesebben menekülnél, mint ahogy elfogadnád. Ha eddig nem érezted magad szerencsésnek, vagy ha úgy érzeted, hogy el vagy átkozva, az talán ennek a menekülésnek köszönhető. Itt az ideje annak, hogy befejezd a menekülést, és megragadd a lehetőségeket.

Nyilas:

A szerda a Te napod lesz minden szempontból, lehetőségek áradata hullik az öledbe, csak élni kell vele! Gondold át, jó e az, amiben most élsz, vagy eljött a váltás ideje. A délelőtt során valaki felbosszanthat, de ne hagyd magadat provokálni, okos enged, szamár szenved. Délután hagyj időt magadnak a kikapcsolódásra, hidd el, megérdemled!

Bak:

Tudod, mi a jó abban, ha úgy érzed, hogy ez már nem lehet rosszabb? Az, hogy hirtelen elvesztesz minden kockázatot, hirtelen bármit megtehetsz, mert már úgyis mindegy. Általában ettől gyorsan meg is tudod oldani a helyzeteket, és gyorsan meg tudsz mindent változtatni. Mi lenne, ha ma nem várnád meg ezt a mélypontot, csak megtennél valamit, amihez eddig még nem volt merszed.

Vízöntő:

Vedd észre, hogy minden befektetett energiád, minden elvégzett munkád megtérül. Talán nem ott, nem akkor, nem úgy, ahogyan azt eredetileg elképzelted, de minden megtérül. Ma pedig eljön az aratás ideje, az az idő, amikor érdemes learatnod az eddig befektetett munkáid eredményeit és sikereit. Ma érdemes elfogadnod az elismeréseket és a jutalmakat, anélkül, hogy szabadkoznál.

Halak:

Úgy érezheted, hogy alig jut neked hely, hogy elfogyott a levegő, és hogy valaki ki akar szorítani abból, ami van. De ezek az érzések csak illúziók. Ha megállsz egy pillanatra, és megnézed, hogy mi az, amit valóban szeretnél, rájössz, hogy azt, és pont azt valóban meg tudod tenni. Mert pont arra van lehetőséged, amit akarsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

30 Shares