-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Lassan a hét közepéhez érünk, egy pörgős, változatos hétfő, és keddi nap után könnyen lehet, hogy egy fordulatokkal teli szerdai nap elé nézel! Lássuk milyen meglepetéseket tartogat számodra a szerdai nap?

Kos:

Az égiek ma mindenben támogatnak, így remek időszak indul el életedben, ráadásul a Növőhold pozitív hatással lesz gondolataidra, tetteidre. Emellett a családoddal, az otthonoddal egy kicsit többet foglalkozhatnál, s ezt Te is tudod, igaz? Tulajdonképpen ezen a két területen vannak hiányosságaid, amit a szeretteid többször is jeleztek már, de nem biztos, hogy észrevetted.

Bika:

Az élet az elmúlt napokban könnyednek és örömtelinek tűnhetett, ám ma akad pár kellemetlenség, ami felkavarja az állóvizet. Valaki megsértett? Netán épp te nem figyeltél másokra? Nem vettél komolyan egy feladatot? Esetleg nem nyújtottál segítő kezet? A válasz mindegy, de mivel apró kellemetlenségek árnyékolják be jókedved, a legokosabb, amit tehetsz, hogy hallgatsz bölcsen.

Ikrek:

Egy szoros családi kötelékben, a párkapcsolatodban, vagy egy régi baráti kötelékben apró zűrzavar keletkezhet, amit részben magadnak köszönhetsz. Muszáj olyan nagyon ragaszkodnod az elképzeléseidhez? Vedd észre, hogy pár gondolatod már kissé elavult. Vagy a béke kedvéért hajlandó vagy engedni? Lehet, hogy ha megtennéd, máris megoldódna a gond!

Rák:

Úgy érzed, ma több ajtó is bezáródik előtted? Kérdezel, ugyanakkor nem kapsz korrekt válaszokat? Ezen ne keseregj, és most tényleg ne magadban keresd a hibát. Talán még nem jött el az ideje annak, hogy megtudd az igazat. Az égiek tulajdonképpen szándékosan óvnak téged, ezért nem érdemes további energiát pazarolni a válaszok felkutatására. Ami késik, nem múlik.

Oroszlán:

Légy ma nagyon óvatos az élet minden terén, legyen az közlekedés, véleménynyilvánítás, vagy éppen egy stratégiai döntés egy fontos ügyben. Kicsit tanácstalan vagy ma, ne dönts gyorsan semmiben, mert később sajnos visszaköszön, és meghatod a levét. Az igazán fontos döntések meghozatalához kérj időt, vagy adj időt magadnak, no, és a kikapcsolódásról se feledkezz meg!

Szűz:

Igen komoly kételyek gyötörhetnek egy közeli családtaggal vagy baráttal kapcsolatosan? Van ennek valódi alapja? Ha nincs, akkor ne kergess rémálmokat. A bolygók jótékony segítségével megláthatod a lényeget, s rájössz, felesleges összekuszálni olyasmit, ami amúgy rendjén van. Attól, hogy a szeretteid nem kizárólag veled foglalkoznak, még szeretnek.

Mérleg:

A tegnapi, elég sok izgalmat hozó napot követően felüdülés lehet ez a mai, s úgy érezheted, minden sikerül, amibe belekezdesz. Az igazán kellemes élmény az lesz, hogy béke és nyugalom vesz körbe. Ne bízd azonban el magad a délelőtti sikerek láttán, hisz az ember többnyire épp akkor hibázik, amikor nem figyel eléggé. Fókuszálj a lényeges dolgokra.

Skorpió:

A kitartásodra ma nagy szükséged lesz. Talán nem lesz könnyű az az út, amelyen elindultál nemrég, de mindenféleképpen sikerrel kecsegtetnek eddigi tetteid már ma! Sok apró nehézség akadályozza a gyors tempót, józan ítélőképességednek köszönhetően mindegyik csapdát ügyesen kikerülöd. Egy akadály még nem akadály, hacsak te magad nem csinálsz belőle nagy ügyet.

Nyilas:

Jelentős döntést kell meghoznod, ami a magánéletedre komoly hatással lesz. Légy alapos, és ne ítélj elsőre, mert a valóság és az igazság mezsgyéje szűk, ráadásul a részletekben rejlik a megoldás kulcsa. Hidd el, időben és megfelelően tudsz választani! Mindig koncentrálj az adott témára, így nem kerülheti el a figyelmedet semmi, és nem is sétálsz bele a neked felállított csapdába.

Bak:

Egy korábbi kellemetlen vagy sértő, ugyanakkor teljesen jogos megjegyzésed ma váratlanul előkerül, s megbosszulhatja magát. Ám felkészülhetsz a pillanatnyi bonyodalomra, ha már reggel átgondold, kit bántottál meg szavakkal vagy tetteiddel. Ha megvan, előzd őt meg, s kérj elnézést, ezzel pedig óriásit nőhetsz a szemében. Egy alapos beszélgetéssel mindent helyre hozhatsz.

Vízöntő:

Szeretnéd kiszámíthatóbbá tenni szakmai életedet, vállalkozásod menetét, vagy épp tanulmányaid alakulását? Akkor a mai napon légy előrelátó, ne kapkodj, és semmi olyat ne csinálj, amit nem kértek tőled. Ne avatkozz bele más dolgába, s ha azt látod, a másik bakizik, hagyd rá! Ma ne tegyél semmit meggondolatlanul, pont az a lényeg, hogy csak a saját dolgodra figyelj!

Halak:

Kissé bonyolult lehet a mai nap. Mit gondolsz, lehetne, hogy inkább lehúzd a rolót, és jó messzire elfuss? Nehezen fogod viselni a különféle ügyek nem túl rózsás alakulását, csak a jelen pillanatot tudod nézni, pedig a csillagok fejlődést és gyarapodást ígérnek a közeljövőben! Igyekezz lehiggadni, lehet, hogy jött egy rossz hír, de ez még nem a világ vége!

A horoszkóp megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

107 Shares