Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Lassan a hét derekához érünk, a hétfő, és kedd ugyan eltelt, de a hét még csak szerdától pörög fel igazán, sok meglepetést, és főleg váratlan fordulatot hozhat a szerdai nap számodra, lássuk mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

-- Hirdetés

Szeretnéd bebizonyítani valakinek, hogy teljesen ugyanaz vagy, aki néhány éve voltál. Nem is sejted, hogy ő pont azt akarja, hogy változz meg a régi énedhez képest. Azt szeretné, ha más ember lennél. Azt szeretné, ha a kedvére változnál. Vajon akarod ezt a változást? Vagy mindez csak kényszer lenne.

Bika:

Jobban kellene figyelned arra, amit csinálsz. Jobban kellene figyelned ara, hogy milyen pontossággal végzed el a munkádat. Különösen igaz ez a kétkezi munkára, és minden fizikai munkára. Ma csak nagy odafigyeléssel végezd a dolgodat, mert ez a garancia arra, hogy mindent jól csinálsz.

Ikrek:

Egy barátnőd mostanában elkezdett eltávolodni tőled. Talán egy olyan útra lépett az egyikőtök, amelyre a másik már nem tarthat vele. Ne felejtsd el, hogy az igazi barátságokban ezek a szétválások csak időlegesek. Az igazi barátságok kiállják a külön utak próbáját, akkor is, ha ebben eleinte nem vagy biztos.

Rák:

Szeretnél a helyére illeszteni néhány mozaik darabot, és szeretnél megszerezni néhány olyan információt, amelyeknek eddig nem voltál a birtokába. Talán egy családtagod titkolja előled ezeket az információkat. Könnyen lehet, hogy itt az ideje annak, hogy egy őszinte beszélgetésben feltedd az őszinte kérdéseidet.

Oroszlán:

Sikeresen teljesíted azt a kihívást, amelyet magadra vállaltál. Sikeresen mutatod meg magadnak, hogy mire vagy képes, és ez a legfontosabb szerdán. ma az a legfontosabb, hogy te magad higgy magadban, és te magad tudd, hogy képes vagy arra, amit elterveztél. Ne figyelj oda az ellendrukkerekre, akik szerint esélytelen vagy.

Szűz:

Úgy érzed, hogy nem is lehetne lazább az életed. Ma el kellene raktároznod ezt a lazaságot, és el kellene raktároznod ezt a kellemes nyári könnyedséget. Ez az, amelyet az egész évben megtarthatnál, akkor is, ha nincs mindig nyár, és ha nem lehet mindig annyit lazítani, mint ma. A szerda a könnyedség és a lazaság napja a számodra.

Mérleg:

Néha nehéz megbocsátanod azoknak, akik igazán mélyen megbántottak. Ma azonban a benned lévő harag okozhat némi bonyodalmat az életedben. Természetesen megteheted, hogy kiereszted ezt a haragot és tombolásba kezdesz. De ennek csak rombolás lesz az eredménye. Az építkezéshez a megbocsátáson keresztül vezet az út.

Skorpió:

Kérj időt magadnak. Kérj időt ahhoz, hogy befejezd azt, amit elkezdtél, akkor is, ha egyébként mindenki arra akar rávenni, hogy ne azzal foglalkozz, hanem valami teljesen mással. Ha ma jól osztod be az idődet, végül mindenkire lesz elég energiád, és mindenki felteheti neked azokat a kérdéseket, amelyeket szeretne átbeszélni.

Nyilas:

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan segíthetnél másokat hozzá a sikerükhöz. Talán most azért fontosabb másvalaki sikere, mert te nem vagy elég bátor ahhoz, hogy a saját sikeredért dolgozz meg. Talán nem vagy elég bátor ahhoz, hogy kiállj önmagadért, és meghatározd a saját céljaidat. Szerdán gyűjts bátorságot ahhoz, hogy magaddal foglalkozz.

Bak:

Olyasmit vársz el a gyerekektől, amire még nem képesek. Ahelyett, hogy erőlteted a tanulást és a fejlődést, hagyj időt nekik arra, hogy gyerekek legyenek, és játszanak. Hagyj időt arra, hogy minden a saját, természetes tempójában és módján történjen. Nem kell neked lenned annak, aki sietteti az eseményeket.

Vízöntő:

Szerdán vedd a kezedbe a pénzügyeidet, és mérd fel pontosan a pénzügyi lehetőségeidet. Tudod mi különbözteti meg a szegény embert a gazdagtól? Sok esetben csak annyi, hogy a gazdag messze előre gondolkodik, tervez, és figyel a következményekre. Ma szánj időt a tanulásra, mert ez a legjobb befektetés.

Halak:

Különös játék a szerelem. Néha azt gondolod, hogy pontosan ismered a többieket, és pontosan tudod, hogy ki mit fog dönteni egy-egy szerelmi helyzetben. Ma azonban mindenki meglephet téged a szerelmi döntéseivel. Ne felejtsd el, hogy a szerelmes ember nem gondolkodik logikusan, és sokkal merészebb, mint a többiek.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

-- Hirdetés

Csatlakozzon a beszélgetéshez