-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Túl vagyunk a hét első kettő legfárasztóbb napján, a hét derekához közeledve azonban még jobban felpörögnek az események, változatos nap ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Valaki egy régebbi döntésedből vagy megnyilvánulásodból kiindulva idő előtt tör pálcát a fejed felett. Ez nagyon rosszul érint, ugyanis most szembesülsz azzal a ténnyel, hogy teljesen félreismert, és ráadásul, aki ezt teszi, nem akar lehetőséget adni arra, hogy megmutasd, rosszul vélekedik. Egyet tehetsz! Megleped valamilyen kreatív ötlettel, hátha mégis fel tudod nyitni a szemét.

Bika:

Már délelőtt felsejlik az a régi magyar mondás, miszerint a szegény embert még az ág is húzza. Ez a gondolat ma zavarba ejtő módon passzol a különféle történésekhez. Vibrál körülötted a levegő, többen belekötnek tetteidbe, számon kérnek rajtad régi dolgokat, vagy épp a pillanatnyi ötleteidet bírálják negatívan. Ne ess kétségbe, kora estére elmúlik ez a kellemetlen hatás.

Ikrek:

Komoly meglepetésben lehet részed, aminek örülj őszintén! Ám járd körbe a dolgot, hisz lehet ennek a dolognak árnyoldala is. Vagy mégse? Lehet, hogy csak te festesz feleslegesen ördögöt a falra? Ne tedd! Ne kételkedj! Örülj annak, ami megadatik számodra ma! Késő délután, illetve este kicsit elkalandozhatnak a gondolataid, s régi barátok jutnak az eszedbe. Vajon mi lehet velük?

Rák:

Ha ma kapkodsz vagy épp figyelmetlen leszel, akkor nem veszed észre időben környezeted apró jelzéseit, s végül kellemetlen helyzetbe keveredhetsz. Megsérthetnek, visszaélhetnek jó szándékoddal, vagy még rosszabb, összetörhetik a szívedet. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő helyén kezeld a dolgokat. Talán érdemes inkább lenyelni egy-két békát.

Oroszlán:

Szánj kellő mennyiségű időt arra, hogy rendet tégy régi dolgaid között, ez különös tekintettel igaz a függő ügyekre, jogi jellegű feladatokra. Akadhat egy pillanat, amikor olyan helyre nyúlsz, ahol már időtlen idők óta nem járt a kezed. Egy fénykép vagy levél előkerülése felráz és rávilágít, mennyi félbehagyott ügyed van. Ha ma nem is tudsz mindennek a végére járni, de legalább állíts fel egy sorrendet!

Szűz:

Munkahelyeden vagy vállalkozásoddal összefüggésben sok türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy minden ügyet a helyén kezelj, a kollégákat meghallgasd, vagy a főnököd vágyait megvalósítsd. Ma kissé sokan dolgoznak azon, hogy kihozzanak a béketűrésből, tesztelik, hol vannak a határaid. Nyugtasson meg a tudat, hogy aggódnod nem kell, de ezt a mai helyzetet csak holnap látod át teljesen.

Mérleg:

Teljesen biztos, hogy ma a környezetedben lévő emberek túlzott igényeket támasztanak veled szemben. Ám te remekül helyt állsz, nemet mondasz, így sokaknak csalatkozniuk kell. Ma sokkal inkább lefoglalnak a pénzügyi dolgok, mint hogy el tudj lazulni, s szabadjára engedd a fantáziádat. Mostanában sokszor csak a számlákat és a feladni valókat számolod. Nem kellene lazítani kicsit?

Skorpió:

Ma azt a rejtett oldaladat mutatod meg magadból, amit sosem vagy nagyon ritkán. Elbűvölő leszel, leveszel másokat a lábukról, viszont akad pár rosszalló tekintetű ember, akik kimutatják a foguk fehérjét, s ezt érezni fogod. Amit elértél ez idáig, azért tisztességesen megdolgoztál, ám egyesek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy árthassanak neked. Ha figyelsz, időben észreveszed a csapdákat!

Nyilas:

A mai napon új barátra lelhetsz, hát nyisd ki a szemedet, vedd őt észre, engedd be szíved kapuján azt, aki kopogtat. Ez jót tesz a lelkivilágodnak, ráadásul olyasvalakiről beszélünk, aki elfogadja az értékrendedet, önmagadért szeret, minden hátsó szándék nélkül. Az újdonsült ismerős lehet, hogy elsőre fura lesz, a kinézete, vagy a stílusa, de adj neki lehetőséget.

Bak:

A mai napon olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, aki jelentősen átformálhatja az ideológiádat, akire fel lehet nézni, aki képes utat mutatni a sűrű rengetegből kifelé. Bátran figyeld, amit mond és tesz, mert éppen olyan témákban kimagasló az ő tudása, ami a te gyengeséged. Ezért nagy lelkesedéssel hallgatod a történeteit és próbálod elsajátítani az ötleteit, ami kiváló irány!

Vízöntő:

Ma tele leszel energiával, életkedvvel, talán több is akad ezekből a kelleténél. Amint egy feladatot sikerrel letudsz, nyomban kezdesz egy újat. Mindezt a sok pozitívumot a munkádra, később pedig az otthonodra fordítva szép eredményeket érhetsz el, abba ne hagyd a tüsténkedést idő előtt! Még a nehéznek látszó tennivalókat is könnyedén megoldod, hát rajta!

Halak:

Adj módot arra, hogy ma valaki a közeledbe férkőzzön, elcsábítson, meggyőzzön egy közös ebédről. Nehogy elutasítsd a meghívását, ez egy egyszeri és remek alkalom! Az ebédnél többet nem akar tőled az illető, szeretne kicsit beszélgetni valakivel, aki épp olyan, mint te. Mit veszíthetsz? A beszélgetés során lényegi információhoz jutsz, amiért később hálás leszel!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

52 Shares