Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekához érünk, hiszen előttünk áll a szerda, és a nyár legjava, a mai nap nem a megszokott unalommal telik, sok meglepetés, és váratlan fordulat vár, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Jobban kellene adagolnod az információkat szerdán. Úgy tűnik, hogy ma valakinek túl sokat mondasz el egyszerre, emiatt pedig ő ideges lesz, vagy legalábbis elveszíti a lelki békéje egy részét. Érdemes most egyszerre csak nagyon keveset elmondanod, annyit, amennyi befogadására a másik fél felkészült.

Bika:

Szívesen bebizonyítanád valakiről, hogy tehetségtelen, vagy alkalmatlan egy feladatra. Valószínűleg igazad is van, nem ő a legjobb ember erre a feladatra. De ha csak negatív véleményt fogalmazol meg róla, azt senki sem fogja elhinni. A megoldás az, ha elmondod azt ami pozitív, és inkább egy másik, számára jobb irányba állítod őt.

Ikrek:

Semmi másra sem vágysz szerdán mint egy kis gyengédségre. Ma az minden vágyad, hogy egy romantikus pillanatot együtt tölthess a szerelmeddel. Persze, ha most az ismerkedés, randizgatás fázisában vagy, akkor most egy laza flörttel is beéred Akárhogy is, az emberi érintések szokatlanul fontosak a számodra.

Rák:

Ha nem megy valami elsőre, az nem jelenti azt, hogy fel kell adnod. Különösen igaz ez minden olyan helyzetben, amelyben most vagy először. Miért várod el magadtól, hogy az ismeretlen terepen is magabiztosan és elsőre boldogulj? Szerdán adj magadnak időt a tanulásra, a gyakorlásra, és arra, hogy megtaláld a megoldásaidat.

Oroszlán:

A legszívesebben mindent felrúgnál, felforgatnál, felrobbantanál az életedben? Jó hírem van, ezt most megteheted, csak sokkal szelídebb formában. Először is vezesd le a feszültségedet, mert feszülten csak rossz döntéseket hozhatsz. Másodszor pedig engedd el, alakítsd át, és rúgd fel az eddigi időbeosztásodat!

Szűz:

Nyáron nehezebb megtalálni a munka és a pihenés meg a szórakozás közötti egyensúlyodat. Ha most dolgoznod kell, a vízpartra vágysz, ha nyaralsz a munkahelyed jár az eszedben. Az egyensúlyt pedig azzal teremtheted meg, ha tudatosan jelölsz ki munkán elmélkedős, és pihenős órákat minden napodban.

Mérleg:

Készíts egy apró meglepetést a párodnak! A legjobb az, ha olyasmivel leped meg, amihez nem kell plusz kiadás. A pénz helyett most az ötlet, a figyelem és az idő sokkal fontosabb ebben az ajándékban. Készíts neki valamit, vagy töltsetek időt együtt úgy ahogy nem szoktatok, és figyelj rá jobban ma.

Skorpió:

A legfontosabb, hogy megértsd, nem kell neked minden nehézséget megoldanod magad körül. Az is elég, ha tudod, hogy ki ért ezekhez, és ki az, aki meg tudja oldani neked ezeket. Ha nem tudod, mit tegyél, legalább azt találd ki, hogy kitől kérsz segítséget. Ez bőven elég lesz szerdán.

Nyilas:

Szívesen változtatnál szakmát, munkahelyet, hivatást, és lassan el is jön ennek az ideje. Lassan eljön annak az ideje, hogy ne azt csináld, amit most csinálsz, de még meg kell valamit tanulnod a jelenlegi szakmádban, munkahelyeden, hivatásodban. Minél előbb megtanulod ezt a dolgot, annál hamarabb jön el a változás.

Bak:

A főnököd képtelen elismerni a nyári eredményeidet, és úgy érzed, hogy bármit is teszel, ő biztosan nem fogja észrevenni azt. Emiatt jogosan vagy feszült. Ezt a feszültséget pedig át kellene alakítanod motivációs energiává. Vagy ahhoz, hogy még többet teljesíts, vagy ahhoz, hogy sokkal gyorsabban keress úl lehetőségeket és új munkahelyet.

Vízöntő:

A szerelmeddel nem teljesen feszültségmentes ez a nap. Most mindketten jót akartok a másiknak, de úgy tűnik, hogy egyikőtök sem találja el, hogy mire van szüksége a másiknak. Emiatt lesz feszültség köztetek, pedig valójában az őszinte kommunikáció lenne a megoldás, és az, ha előbb kérdeznétek, azután döntenétek.

Halak:

Gyűjts kreatív ötleteket a nehézségek megoldására. A kreativitás azt jelenti ebben az esetben, hogy teljesen friss szemmel, új szemszögből nézel ezekre a nehézségekre. Mondjuk felteheted magadnak azt a kérdést, hogy ezek a nehézségek valójában milyen áldást jelentenek a számodra, és milyen lehetőségek rejlenek bennük.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez