-Hirdetés-

Horoszkóp szerdára mindenkinek! Milyen nap vár rád?

Lassan a hét derekához közeledünk, mögöttünk az álmos, kapkodós hét, és kedd, a szerdai nap is bővelkedik majd a kihívásokban, váratlan fordulatokban, eseményekben, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Olyan sok lehetőséged van. Már megint. Már megint tele van az életed lehetőségekkel. Tudod, mit teszel ilyenkor? Gyakran annyira elvarázsol a sok lehetőség, hogy álmodozni kezdesz, elméletben választasz, és elfelejtkezel a gyakorlatban is döntést hozni. Most érdemes valóban döntened és cselekedned is.

Bika:

Egyre hosszabbak lesznek a munkanapok, és egyre több időt töltesz a munkáddal. Már régen túl vagy a napi nyolc órás limiten. Persze, lehet, hogy a munkahelyeden csak 8 órát töltesz, de ez semmit sem jelent, ha a munkával kapcsolatos gondolataidat, a munkahelyi problémákon való őrlődést magaddal viszed haza is.

Ikrek:

Miért ne lehetne feltenni a kérdéseidet szerdán? Valaki azt akarja, hogy ne is kérdezz, és azt akarja, hogy ne akarj több tudást szerezni egy ügyben. Kérdezni azonban mindig jogod van. Kérdezni jó dolog. Információt gyűjteni hasznos dolog, ezért kérdezz bátran szerdán. Sőt! Kérdezz bátran az egész héten.

Rák:

Ideje elgondolkodnod azon, hogy az idén mit újítasz fel. Talán felújíthatnád a lakásodat, a kertedet, a fürdőszobát, vagy a ruhatáradat. Az is lehet, hogy egy kapcsolatot kellene felújítanod. Mindegy, hogy mit választasz a 2018-as év felújítási projektjének, a lényeg az, hogy minél hamarabb vágj bele!

Oroszlán:

Magányosnak érezheted magadat szerdán. Semmi baj, ez most természetes érzés, nem kell kétségbeesned. Az, hogy magányosnak érzed magad nem jelenti azt, hogy valóban magányos vagy, és azt sem jelenti, hogy ne szeretnének az emberek. Valójában sokkal többen kedvelnek, mint ahányan ezt ki tudják mutatni.

Szűz:

Ideje lenne írnod egy listát arról, hogy mi mindent szeretnél megbeszélni a szerelmeddel. Jó, talán valóban nem az a legjobb ötlet, hogy a szerelmeddel egy jegyzetfüzetet beszélj át a közös időtökben. De az fontos, hogy magadnak összeírd, miről szeretnél beszélgetni, és átgondoltan vezesd az esti beszélgetéseteket.

Mérleg:

Egy titok nyomára bukkanhatsz szerdán. Valaki eltitkol előled valamit, te mégis rájössz arra, hogy mi a helyzet. Mielőtt mindenkin számon kérnéd az eseményeket érdemes egy pillanatra elgondolkodnod, most, hogy te is tudod ezt a titkot mi a legjobb és a legszeretettelibb megoldás? Mit tenne a szeretet a helyedben?

Skorpió:

Szeretnéd megtalálni néhány új tárgynak, vagy új feladatnak a helyét. Szerdán helyükre teheted a dolgokat, és megtalálhatod azt a helyet, ahol minden biztonságban van. Fontos, hogy ne csak a tárgyaknak keresd meg a helyét, de az új tavaszi szokásaidnak is keress bombabiztos helyet a napirendedben.

Nyilas:

Ne higgy el mindent, amit gondolsz. Lehet, hogy ez elsőre meglepő kérdés, de úgy tűnik, hogy szerdán nem bízhatsz meg a saját gondolataidban és a saját véleményedben. Ez természetesen nem a te hibád, egyszerűen valaki vagy valakik félretájékoztattak, vagy nem voltak képesek arra, hogy megfelelően kommunikáljanak veled.

Bak:

Úgy érzed, hogy valaki elárult téged. Mielőtt végleg hátat fordítasz neki, érdemes megvizsgálnod az ő helyzetét is. Érdemes megvizsgálnod az indítékait és érdemes megvizsgálnod, hogy vajon te mit tettél volna az ő helyében. Könnyen lehet, hogy nem is történt árulás. Könnyen lehet, hogy két rossz közül kellett választania.

Vízöntő:

Hihetetlen lendülettel veted bele magadat egy olyan tevékenységbe, amelyet még sohasem csináltál. Most az új dolgok villanyoznak fel, és az új dolgokról érzed azt, hogy érdemes miattuk élni. Tudom, hogy nagyon ügyes vagy sok mindenben, de most mégis érdemes utánaolvasnod a dolgoknak, vagy tanácsot kérned attól, aki tapasztaltabb.

Halak:

A legjobb barátnőd vagy barátod látszólag nem ért meg. Talán az is megfordulta fejedben, hogy elveszíted azt az emberi kapcsolatodat. Nyugalom! Ne reagáld túl a helyzetet. Valójában szoktak lenni köztetek olyan időszakok, amikor nem értitek meg egymást. Minden rendeződni fog, és minden visszakerül a helyére.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

Shares 15