Horoszkóp

Horoszkóp szerdára mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét közepéhez érkezünk, az lehet, hogy a hétfői, és a keddi nap sem volt sétagalopp, de a szerda még ennél is mozgalmasabbnak, pörgősebbnek ígérkezik, meglepetésekben sem lesz hiány,lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Nem láttad előre azt a fordulatot, amely rád vár szerdán. Nem baj, ha most ez felkészületlenül ér. Az a fontos, hogy tudd mit szeretnél tenni most. A legjobb az, ha nem sodródsz az eseményekkel, hanem időt nyersz magadnak. Szükséged van annyi időre, hogy pontosan átgondold, mit szeretnél tenni, és mi a jó lépés a számodra.

Bika:

Szeretnéd befejezni azt, amit a múlt héten elkezdtél, de úgy tűnik, hogy most nem is olyan egyszerű lezárnod a dolgokat. Úgy tűnik, hogy most a lezáráshoz arra lesz szükség, hogy mindent nagyon precízen átgondolj, és minden apró részletet kidolgozz. Ez pedig sok időt vesz igénybe. Ráadásul ma nem is vagy olyan jó az aprólékos munkában.

Ikrek:

Valaki el akar téríteni a célodtól, és azt szeretné, hogy mondj le az érdekeidről is. Fontos, hogy felismerd végre, ki az, aki ellened dolgozik, és fontos, hogy megértsd, ha valakinek fontosabb a saját boldogulása, mint a tiéd, az nem érdemli meg azt, hogy hallgass rá. Sőt! Az valójában azt sem érdemli meg, hogy te kiállj mellette.

Rák:

Szerdán rá kell jönnöd, hogy nem mindenki olyan őszinte a közeledben, mint ahogy azt gondoltad volna. Ma olyasvalakiről derül ki, hogy füllentget, vagy legalábbis nem kezeli elég komolyan a valóságot, akiről ezt el sem tudtad volna képzelni. Ma érdemes minden tényt és minden információt több forrásból is ellenőrizned.

Oroszlán:

Ha az emberek nem tartják tiszteletben az idődet, akkor érdemes megnézned, hogy te vajon mennyire tiszteled a saját idődet. Könnyen kiderülhet, hogy te sem veszed eléggé komolyan azt, hogy mire kell és mire nem kell időt szánnod. Szerdán olyasmire is pazarolhatod az idődet, amire egyáltalán nem kellene.

Szűz:

Úgy tűnik, hogy egészen részletesen el akarod magyarázni valakinek az igazadat, Minél tovább mondod, és minél hosszabban magyarázod, annál érthetetlenebbé válik a számára. Ahelyett, hogy ma mindent túlmagyarázol, válaszd az ellenkező megoldást. Törekedj az egyszerűségre, és mindent a lehető legegyszerűbben magyarázz meg!Mérleg:

Mérleg:

Érdekes megfigyelned, ahogy alakul a heted. Érdekes megfigyelned, ahogy napról napra változnak a tervek, és ahogy napról napra változnak a céljaid. Szerdára már jelentősen mást akarsz, mint amit hétfőn terveztél, és péntekre az újra megváltozik. Most érdemes észben tartanod azt, hogy minden változik, és semmi sem marad úgy, ahogy ma van.

Skorpió:

Ne felejtsd el, hogy a környezetedben mindenki csak tükör, és mindenki csak neked mutat meg valamit. Mindenki egy-egy olyan darabot mutat meg neked magadból, amelyet nélküle nem vennél észre, amelyet nélküle nem látnál. Érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy akik idegesítenek, azok melyik részedet mutatják meg neked.

Nyilas:

Kíváncsi vagy, hogy mi lehet a titka valakinek, akire felnézel, és akit nagyon mélyen tisztelsz. Ma közelebb kerülhetsz a titkához, és ma ellesheted néhány mesterfogását. Különösen igaz ez akkor, ha a példaképed ugyanabban a szakmában dolgozik, mint te, vagy ha arról ábrándozol, hogy ugyanaz lesz a hivatásod, mint neki.

Bak:

Valaki nagyon megbánthat szerdán, pedig ő tényleg nem akart semmi mást, csak viccelődni veled. A sors furcsa fintora, hogy talán azért akart viccelni, mert szeretett volna közelebb kerülni hozzád. Ha meg akarod előzni a hasonló eseteket, akkor érdemes időben jelezned, hogy melyek azok az érzékeny témák, amelyekkel nem szabad viccelődni.

Vízöntő:

Érdemes lenne tudatosan átgondolnotok és tudatosan újrabeszélnetek az otthoni teendőket a pároddal. Fontos, hogy mindketten kivegyétek a részeteket a házimunkából. Ez egyébként azért is fontos, mert vannak dolgok, amelyekben ő sokkal ügyesebb, mint te vagy. Ezekkel pedig neki kellene foglalkoznia, nem neked.

Halak:

Álmodozni jó dolog. Ezt gondolom nem is kell neked elmagyaráznom. Az álmodozás néha segít valóra váltani az álmaidat, néha azonban megakadályozza őket a megvalósulásban. Hogy min múlik a különbség? Ha álmodozás közben azt érzed, hogy ezt nem kaphatod meg, akkor távolodsz az álmaidtól. Ha azt érzed, hogy mindez valóra váltható, akkor közeledsz hozzájuk.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.